Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Řešení bugů

Registrovaný uživatel Avatar uživatele puni13
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Question Řešení bugů

Dobry den preji vsem hracum Anathemi a predevsim TEAMU AN , kterym je tento topic urcen .
    Chtel bych se zeptat kdy se zacnou opravovat nahlasene BUGY . Jelikoz mi prijde ze urcity clen tam da jen [ overeno ] a tim jeho(vase) prace hasne ...
    Nevim proc na nejmenovanem ( * ) serveru jsou opravy jak na bezicim pase a tim padem i vice lidi a hlavne spokojenost samotnych hracu ...
    Zde nastava otazka jak je kvalitni team a jaky ma zkusenosti . Mozna problem je ten ze wotlk servery pomalu mizi a prichazi doba CATA , a tedy FIXY z netu mizi , ALE proc jinde neco funguje kvalitne a tu se spise veci kazi ?
    Urcite tu padne otazka na me , "tak bez jinam " " tak si to zkus ty " ... AN je moje srdcovka a proto chci aby se stim zaclo neco delat a zkouset to nebudu , orientuji se v jinych vecech .

Jsou tu nahlasene veci klidne i 2 mesice ba vice , a nic se s tim nedeje . Na nektere veci ani samotny TEAM neodpovi , ignoruji topic . Tim kdyby nektere bugy se opravovali by jejich pocet nebyl tak vysoky a tudiz by to treba tolik nevadilo.Nejde mi jeden spell , reknu si v pohode , ale kdyz mi ( vezmu do z pohledu roguna ) dismantle dava ressit ( nepochopilne ) , preparation neobnovuje CDcka , blind blbne ( neda na target ci da blind a warr si vesele nahodi bladestorm ) , Tricks of the trade a jeho nabehnuti cd ... A to je jen hrstka z toho vseho ... Areny a oci , problem ktery tu nikdo nikdy neresil...

Lidi kteri se o to maji starat jsou jen lidi , chapu ... maji povinnosti se skolou,rodinou ba treba nemaji hold cas nad tim sedet . Tak proc nekoho sakrys nesehnat aby na tom zacal poradne pracovat...urcite to tu lidi nedelaji zadarmo....Treba ja se ani nedivim ze se treba 5v5 ani nechodi...5v5 hrali poradny pvp hraci , kteri pomalu odchazeji odsud...a jdou tam kde to proste pracuje jak ma...

V posledni dobe kdyz se nahodila oprava na ICC tak to spis pridalo problemy nez ubralo . Ale prijde mi ze tu se resi jen ICC , ale spelly ? vypocty dmg abilit ... to vubec ne...

A taky je pravda , ze toto je free server , ale myslim ze jako jeden z top serveru CR/SVK by tyhle problemy mel resit...

Kdyz vemem treba ICC , kolik napocitame veci ktery nejdou ?
    Potom herni classy a jejich spelly ?
    Bg-cka ? (flaga,wgcko...atd...)
    a Q ty bych ani neresil... to myslim ze by byla nejmensi vada na krase,ze nejde nejaky Q pro 30lvl...

Dekuji za kritiku ktera po sleze tu bude , ale nekdo to proste napsat sem musel...
    Preji hezky zbytek dne a snad se to trochu pohne uz...

Anathema Admin Avatar uživatele Faelon
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    kritika->napsana slusne,bez jakehokoliv urazeni.
    fajn.nemam s tim nejmensi problem.

budu se vyjadrovat pouze k core(!), zkratka uz jen proto ze ho mam nastarosti a na db opravy nemam cas.

co se tyce zkusenosti developeru to musi posoudit nekdo jiny...sam sebe soudit nemohu...

vim ze necrathaal je kvalitni developer,ale tak je to clovek ktery je silne vytizen v praci, i kdyz velmi nepravidelne.. nekdy dela tyden v kuse a pak tady treba tyden neni..nemam s tim problem,kdyz dela tak jsou to kvalitni opravy

Co se me tyce,uz jsem psal, ze nastupuji do skoly(3. tyden) a stale si zvykam na casovy rezim...skola mi bere mnohem vice casu nez drive stredni(co by taky jeden cekal od vysoke),ale je to cas,ktery tomu musim dat,protoze jinak skolou neprojdu. A jak si sam psal,skola je dostatecny duvod pro neaktivitu...
    Jsem rad kdyz si najdu denne 2h na server,jsou dny kdy ani toto nevyjde..kdy jsem ve skole od rana do vecera a pak uz proste nemam silu na nic vic nez lognout a pozdravit.
    Kdyz mam cas,pracuji, kdyz nemam,tak holt ne...
    Jsou take veci,ktere neumim opravit.

Jak jsem uz psal k necrovi, je sikovny, ale take ma problemy s casem...
    nikdo jiny core delat nemuze.. Proc? protoze nikdo jiny v tymu neni. Proc? protoze se (az na necra) prihlasili lidi a do prihlasky psali veci typu"nic moc neumim(html apod,coz v core je platny jak slepymu brejle),ale rychle se ucim!!" - promin,ale ja nemam cas to lidi ucit. Potrebuji lidi,kteri uz nejake zkusenosti maji..a tech je malo

k DB developingu(q) se necham vyjadrit ravena

Donor
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    ak sa mozem vyjadrit..z pohladu novacika..prisiel som na server z EQ a musim povedat,ze bola AN v lepsom stave, v akom je teraz..mozno to posrali nejake updaty, ktore teraz nie je cas opravovat..ale su tie updaty potom take nutne?
    co sa tyka PvE = nemusim snad rozvadzat to, ze Valitria je 99% bugged aj bez toho,aby sa tam wiplo = koniec raidu..ale povedzme si..co je lepsie, "zabit" ju a moct ist dalej ale mat to lahsie, alebo to mat za vysokej pravdepodobnosti nezabitelne? (rozhodne jej mesiac dozadu len tak nemizli HP same od seba a v pripade wipu sa event resetol..)
    co sa tyka PvP = uz spominane nepochopitelne faily..pridam mozno fail typu dostanem fear a mozem dalej fungovat, akurat mam debuff od fearu..8% hitu a dokazem missnut v PvP..

toto su podla mna bugy, ktore zasiahli zakladne mechaniky..preto je dobre vratit sa k otazke, ci su dalsie updaty nutne (resp. teraz uz su..)

co sa tyka Qstov..podla mna ich tu funguje viac ako dost..sice som sa este do Loremastra oprel len v Sholazare a Boreane, ale da sa to dat, co je podla mna uspech
    a hlavne..ovela vacsie mnozstov padov a lagov (za ktore asi server nemoze)
    Naposledy upravil Xtra; 09.10.2012 v 17:17.

Donor
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Tak ono ze sa neopravuje povedat nemozme. Fesaci sa snazia. Ked nie je cas, tak nie je cas. Tiez som si kolkokrat vravel preco proste nenaberu viac ludi do teamu. Schopnych ludi co by sa na to dalo je malo, a vacsina tych co sa hlasia poriadne nic nevedia.
    K PvE, co viem tak vsetko je zdolatelne, wipnut na vali je len otazka intelu. Akurat sa pracuje na UD, i ked si o tom myslim ze otvori sa yogg a algalon, daju sa posledne RF a UD sa prestane chodit absolutne. Vsak sa tam ani na valanyrku nechodi xD. Inak myslim ze skoro vsetko je ziskatelne / zabitelne.
    Aktualne si myslim ako opravovat tieto aktualne bugy, by som skor zacal uvazovat o prechode na cata, pretoze wotlk je uz strasne po zaruke, nema nam co uz ponuknut (jedine RS ktore je tiez v nedovidnu) a ako sami vidite v roznych sracko topicoch sa ludia nudia. Avsak tu nastava znova problem, cata je plne bugov, devov je malo, jedine co by to chcelo nejaku hromadnu spolupracu, ci uz medzi projektovymi severmi, alebo rovno medzi projectami. Neviem ako vy ale ja som tu uz zazil kade co a neskutocne ma to ICC unavuje, pvp je tiez ohrate...
    ale tak Dev tym sa snazi ako moze, len ich je malo a nemaju tolko casu,
    ...hm

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Nik3m
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    K té první části textu. Zase se nemůže začít opravovat něco, co není jasně dané, že to tak opravdu má fungovat.
    Co se ale týká oprav, možná by nebylo od věci, kdyby se na tom angažovalo více lidí a to stačí už i za použití laického rozumu.
    Myslím, že bych proto mohl poslat odkaz na tři asi nejběžnější tc fora, kde i vy sami můžete na váš hlášený bug najít i nějaké řešení.
    Jedná se o - https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/issues
    http://code.google.com/p/trinitycore...q=&cells=tiles
    http://pastebin.com/

Podle mě už není ani tak současný problém ve funkci jednotlivých spellu, nýbrž v aura stackingu a bugování talentů, na které nikdo z hráčů nechce upozornit.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Tak jasne myslím to je tým že začala aj škola a nemajú toľko času keď boli ešte prázdniny dobre si pamätám keď bol buglý war a shaman niečo na nich na druhý deň to necro už opravil čo bolo super tak keď začnú povinnosti je to horšie tiež teraz nemám skoro čas ani kedy farmiť arény :P

Movies, Arenas, Music and MORE >>> http://www.youtube.com/user/XaquarTV?feature=mhee

Anathema GM
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Takže... co se týká věcí okolo DB...

Je nás málo, Array dělá co mu práce dovolí, mě teď problémy v RL nedovolují moc logicky přemýšlet a když už, tak dělám spíš věci okolo serveru a cURL dělá pořád něco ale na všechno taky sám nestačí, Pyrhos ho navíc zásobuje prací kterou potřebuje na eventy...
    Na konci měsíce nás navíc opustil z osobních důvodu Teriffy...

Nábor pro SQL developery a testery bude brzo otevřen, chtěl bych přibrat do týmu 2 další db devy, pokud se najde víc schopných tak klidně 3.

Snad to potom bude lepší....

Jinak.. tenhle topic začal velmi slušně, po dlouhé době bylo hezké si přečíst dobře mířenou a slušně napsanou kritiku, pro ty ostatní - Snažte se pochopit že jsme taky jen lidi, máme RL, povinnosti, přítelkyně, přítele apod.
    A k tomu co psal Mr. Carovny: bylo by fajn nabrat do týmu víc schopných lidí, zkušení developeři se ale špatně zháněj a ti nezkušení víc práce přidělají než udělají, bohužel...

Howgh

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Takze jestli jsem to pochopil dobre , takze by se to mohlo do budoucna trochu pohnout dekuji za kvalitni odpovedi ( teda lepe receno plnohodnotne odpovedi )
    ...a byl bych velice rad kdyz budete mit chvilku casu tak kouknout na nejaky "ty" opravy Muzete zacit treba u roguna :P
    Jeste jednou diky Puni(Punix) ...

Registrovaný uživatel
    Věk
    31
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Citace Původně odeslal Nik3m Zobrazit příspěvek
    Podle mě už není ani tak současný problém ve funkci jednotlivých spellu, nýbrž v aura stackingu a bugování talentů, na které nikdo z hráčů nechce upozornit.
    Dovolím si nesouhlasit. Ohledně stuckování raid buffů tu měl pokud vím pěkné topicy Darwin a další. Už jen u classy Paladin máte dvoje stackování raid / party buffů, které jsou v "progressu" opravy delší dobu.

Příklady:
    http://forum.project-nemesis.cz/show...93-GBOS-a-GBOK
    http://forum.project-nemesis.cz/show...ktuje-paladina

Samozřejmě chápu, že máte čas i na svůj osobní život, nikdy jsem vám nic nezazlíval, jen mě trošku mrzí to co jsi Nikime napsal. Ano těch raid stuckingů je daleko více, ale kdyby se nějaké třeba opravili, věřím tomu že by se toho nahlásilo více (bylo mi to tak i řečeno jedním nejmenovaným spoluhráčem). Jenže jeho věty zní, proč to reportovat, když se to neopraví, teď už vím co tím myslí.

Jinak já jsem s práci developerů spokojen, na to že to dělají ve svém volném čase, víceméně zadarmo, si na to vyhrazují týdně dost času, stačí jen aktivitu sledovat. Viz. prázdniny, za ty dva měsíce se opravilo opravdu hromadu věcí, což mě dost potěšilo. A je jasné že při přechodu do školního roku se to rapidně sníží, a bude to na serveru znát...
    Naposledy upravil starek4; 13.10.2012 v 11:55. Důvod: linky

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Tak i presto ze se schani developeri tak jsme to ukoncili ( FreedomFighter ) , vetrina lidi odesla na Twi**tar a ty pvp hraci na ***fender ci Arena Turnament...Takze touhle cestou se cela guilda louci a snad treba za par mesicu az se sem podivam tak roguna bude hratelnejsi a icc se nebude muset davat na 1.pull takze dekujem za hru a snad v budoucnu , Punix

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání