Stránka 27 z 56 PrvníPrvní ... 1726272837 ... PosledníPoslední
Výsledky 261 až 270 z 556

Téma: Instance - Icecrown Citadel

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    ještě k tomu profovi, minulý týden (teď už nevím na jakém módu) zelená targetla peta..

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Nepatri to sice presne sem, ale napisem to sem.

Viem ze raid bossovia su povacsinou ak nie vsetci immune na movement speed slow efekty.
    Ale ziaden z nich nie je immune na Attack speed slow effekty.

Dokaz: http://uncrittable.wordpress.com/201...-speed-debuff/

Bug cislo 1: V ICC sa neda dat na ziadneho bossa Thunder Clap [IMPORTANT! : toto je len moja silna domnienka, skuste to niekto potvrdit, tie debuffy som nesledoval nejako detailne a v Combat logu som sa nesprtal]

Predpokladam ze ine classy maju podobne problemy s ich debuffmy.

Zoznam Attack speed debuffov:

http://old.wowhead.com/spell=55340#comments

Every tank class has an attack speed debuff available from talents or base skills.

Warriors: Thunder Clap
    Paladins: Judgements of the Just
    Druids: Infected Wounds
    Death Knight: Icy Touch

So come next patch, whoever your tank is, you'll be getting the damage buff from Torment The Weak. Enjoy!

Now an Earth Shock gives a 10% attack speed slow debuff (doesn't stack with tank versions), so another source of a slow if the tank forgets to debuff the target.

Bug cislo 2: - Tym ze bossovia su immune na Attack speed reducing effekty aj Movement speed reducing efekty, tak nefunguje na nich Torment of the Weak

Dokaz: https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/issues/1472

Ověřený člen Avatar uživatele Irone_QQ
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    18
    Citace Původně odeslal Smichi Zobrazit příspěvek
    V celej instancii Icecrown Citadel som mal problem s Warrior spellom - Pummel
    Nesli mi nou interruptovat veci co mi isli napriklad za tanka cez - Shield Bash

Konkretne si spominam na tieto elity
    Servant of the Throne - Glacial Blast
    Plague Scientist - Plague Blast
    Risen Archmage - Frostbolt Volley (tento konkretne je vcelku dolezite interruptovat, hlavne na heroic)

Dalsie ma teraz momentalne nenapadaju, mozno doplnim niekedy.
    Ono to bude tým že sú imune na akýkoľvek interrupt. U prota máš talent na shield bash, tuším Gag order alebo tak nejak, že tvoj Herioc Throw a Shield bash nahodia targetu debuff na 2s silence a to spôsobí prerušenie spellu... a kopu spellov tu nejde interruptovať či už elitám alebo bossom (napr. Lord Jaraxus atď. )

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Irone_QQ Zobrazit příspěvek
    Ono to bude tým že sú imune na akýkoľvek interrupt. U prota máš talent na shield bash, tuším Gag order alebo tak nejak, že tvoj Herioc Throw a Shield bash nahodia targetu debuff na 2s silence a to spôsobí prerušenie spellu... a kopu spellov tu nejde interruptovať či už elitám alebo bossom (napr. Lord Jaraxus atď. )
    Dakujem za vysvetlenie, ale bug to stale je, pretoze by to malo ist interruptnut.

Registrovaný uživatel Avatar uživatele SayGoodBye
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    dnes sa nám na guildovnej 10tke stalo niekoľko bugov ako napr :

sindra v 3 faázi dala kocku main tankovi a vo fázi kde hádže 2 kocky hádzala niekedy len jednu

ďalej som si všimol pri LK sme pár krát wipli po Ikčkách odnikiaľ nebolo vidieť dmg ani v combat logu ani normálne na obrazovke proste zrazu iba som padol na zem mŕtvy inak ostatné funguje ako má hlavne na profovi už v medzifázach miznú tie elitky ))

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Dness Icc .. LK 25 HC se menila trochu sestava ale ! Kdyz se doportovali ostatni lidi Tak jim to hodilo ID z minuleho tydne pred resetem wtf ? nakonec sme musely jit LK v 24 lidech ale samozreme first pul jak jinak ..

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Smichi Zobrazit příspěvek

Bug cislo 2: - Tym ze bossovia su immune na Attack speed reducing effekty aj Movement speed reducing efekty, tak nefunguje na nich Torment of the Weak

Dokaz: https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/issues/1472
    rád bych podotknul že Torment The Week funguje ... dřív když jsem ho měl než jsem zjitil že nefakčí tak mi ho ani addon neukazoval (mage nuggets) .. tak jsem zrušil když mi řekli že nefakčí ... někdo pozděj řekl že fakčí že ho opravili (tak 2 měsíce pozděj) a najednou mage nuggets ukazoval TTW ... takže ikdyž boss není zpomalen, to že je na něm debuff na TTW stačí

Registrovaný uživatel Avatar uživatele celuba
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Hrobasiik Zobrazit příspěvek
    Dness Icc .. LK 25 HC se menila trochu sestava ale ! Kdyz se doportovali ostatni lidi Tak jim to hodilo ID z minuleho tydne pred resetem wtf ? nakonec sme musely jit LK v 24 lidech ale samozreme first pul jak jinak ..
    Tu bradicku trosku dolu bych poprosil

"Rest in pieces." - Duke Nukem

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    ...Vallhala dala LK (EGO UP)

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal grassel Zobrazit příspěvek
    rád bych podotknul že Torment The Week funguje ... dřív když jsem ho měl než jsem zjitil že nefakčí tak mi ho ani addon neukazoval (mage nuggets) .. tak jsem zrušil když mi řekli že nefakčí ... někdo pozděj řekl že fakčí že ho opravili (tak 2 měsíce pozděj) a najednou mage nuggets ukazoval TTW ... takže ikdyž boss není zpomalen, to že je na něm debuff na TTW stačí
    Aky debuff mas konkretne na mysli ?

Stránka 27 z 56 PrvníPrvní ... 1726272837 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání