Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 10 z 13

Téma: [acc] tsukomi (81.90.170.16) - Fly hack

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Arrow [acc] tsukomi (81.90.170.16) - Fly hack

Dobrý den dostal jsem v dopoledních hodinách ban za fly hack. Šel jem BG a zapnul jse mi . Chtěl bych poprosit GM aby mě unbanovali a je možne že by to udělali hacky na BC mam vlastní servr na kterém si zkouším programovat a hack používám pro rychlejšípřepravu po světě. A je možné že by mi zustal zapnutý. Jestli ano tak se omlouvam a moc bych to chtěl vrátit. Omlouvam se za nepříjemnousti.
    Děkuji za odpověď.

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Riwerry
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Dosť blbá výhovorka pretože ak máš vlastnej server tak hacky na rýchlejši pohyb po svete niesu k potrebe keďže máš prístupné GM commandy aj na fly aj na speed takže podľa mňa to chceš nanás zahrať no každopádne nebanoval som to ja ale unban by som ti nedal ! Banoval Stribogg počkaj naň

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Řikam ten servr mam krátce teprve se to učim a jelikož sem to nemohl najít tak mi jeden kamoš poradil toto že to de stejně. Ale dyt to není takoví prohčešek jako si támle hodit 50k g loglo se mi to takle na pár sekund . Hraju na tomto servru dloho a tohle je muj prvý prohřešek tak moc prosím aby mi dali gm 2. šanci děkuju

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    zdar gm přišel sem domu a kokam že se mi nejde přihlásit na wow. bratr je nemocnej ,nudil se a dělal kraviny . omlouvam se a vím že mám za to plnou zodpovědnost ale už sem mu dal za ušiska. mohl bych vás poprosit o mírjejší trest děkuji . a už se to nebude opakovat .

PS: doufam že se to dobře vyřeší bratr se vám moc omlouvá a !!!slíbyl mi že na můj účet už nebde chodit!!! DIk

Ověřený člen Avatar uživatele Keirel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    pockat ted to nehapu. Ty mas ban za fly hack a chces unban proto ze bratr, kterej byl na tvem pocitaci, kdyz jsi byl ve skole, hackoval na tvym localu a pak nechal hack zapnutej a sel na AN, kde dostal ban. A pak si jeste z tveho acc tu na foru napsal o unban?

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Být tebou, tak raději už nepíšu, jelikož situaci ještě zhoršíš. Máš vlastní server? Pak máš vlastní GM lvl jak už psal Riwerry a máš přístupny příkazy .gm fly on, .mod speed atp... Akorát se tady snažíš GMt obelstít, ale velmi chabou výmluvou. Stejně jako kolega výše, UB bych nedal...
    //EDIT: Druhá omluva, k tomu no comment
    Pokuď vím tak tam máš možnost UB, skrze balíček Gi8.
    Naposledy upravil Raikin; 16.04.2012 v 13:41.

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    ne žádný servr nemám ja sem psal jen 4.odpověd
    ostatní psal lukáš (bratr) aby zrušil ban než se vrátím domů

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    No, i tak... Za acc si každý zodpovídá sám. Ale tak, nechme flamu a počkej si na vyjádření Striboga, který banoval.

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    dobře počkáme
    ale je to jak sem říkal přišel sem domu a zjistil jsem že se tu debatuje o unbanu meho acc a že bratr hrál s fly hackem
    tak doufám že mi to odpustíte a dáte mi 2. šanci přeci jen tu hraju už přes rok a žádné problémi se mnou nebyli
    změním si heslo a tohle se už nebude opakovat

Ověřený člen Avatar uživatele Lundves
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Citace Původně odeslal tsukomi Zobrazit příspěvek
    Dobrý den dostal jsem v dopoledních hodinách ban za fly hack. Šel jem BG a zapnul jse mi . Chtěl bych poprosit GM aby mě unbanovali a je možne že by to udělali hacky na BC mam vlastní servr na kterém si zkouším programovat a hack používám pro rychlejšípřepravu po světě. A je možné že by mi zustal zapnutý. Jestli ano tak se omlouvam a moc bych to chtěl vrátit. Omlouvam se za nepříjemnousti.
    Děkuji za odpověď.
    Osobne si neviem predstavit, ktore GM by ti za takúto " lol " výhovorku dalo Unban. A dovod? ... Ak clovek necha zapnuty hack na jednom wow, a ide do druheho, uz sa v hacku meni ID, cize by si musel prehodit ID z toho tvojho servera na wow zapnute na Anathema, cim sa jednoznace vylucuje tvoja "nevedomost" o hacku, Pre pripadny flame LOCKUJEM, Stribogg sa vyjadri cez lock, ale takuto vyhovorku neviem kto ti uzna...

,,Zatímco jsem se domníval, že se naučím, jak žít, naučil jsem se, jak umírat"

Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání