Zdravím A-team a pravděpodobně náhodné čtenáře,

rád bych požádal o veřejný projekt pod jménem Manhatten (nic s Eisenhowerem).
Jedná se co nejpodobnější , prozatím menší repliku části města New York,
avšak nemám v plánu do detailů ulice, ale aspoŇ se příblížit budovám , obchodům u silnic v přízemí nebo např. divadlu.

Odhadem si troufám říci, že velikost resky bude potřeba opravdu velká, možná bych časem zvětšil, samozřejmě s povolením admin týmu. +- sever jih 200x 400 východ západ

Nyní menší popis obrázku.

Červené body společně s již postavenou budouvou znázorňují mrakodrapy. Postaven je zatím něco jako hlavní spawn, kde se návštěvník objeví a může si přečíst
informace napsané na cedulích. (materiál -> sandstone (všechny podoby a oak opracované dřevo + sklo)

Modrý bod značí +- 20 patrový hotel, nemá určitou funkci. ( materiál -> brick a hnědé opracované smrkové dřevo + sklo a sandstone slab na římsy)

Žluté body znázorňují památky , směrem na jih National Theatre a směrem na sever starou radnici(použitý materiál -> všechny možné podoby zakladního sandstonu a sklo, může to znít děsivě dětsky ale mužu vás ujistit že konečnný vzhled by mohl být mnimálně úchvatný ( sám jsem z této budovy nadšen))

Zelený bod znázorňuje Central park - nemám v sázet každy strom přesně jako v reálu ale tvarově se chci přiblížit co nejvce rybníku/jezeru v opravdovém
Central Parku a stezky se pokusím také trefit

Hnědé body - znázorňují tzv. ,,Town houses,, které se charakterizují různým vzhledem ale jsou spojeny zděmi a tvoří tak něco jako městskou zeď

Nyní bych se rád vyjádřil k důvodu proč zde nejsou screeny a ano vím, že to je podmínka , ale chtěl bych stavět podle reálné předlohy a proto mi připadá zbytečné vám posílat domky praktických stejných domů z fotek až na to, že budou v MC.

Radnice
Divadlo

Nyní k osobním informacím
Jsem lowbateryman
na mc serveru hraji už od roku 2011 (od 1.2.5 tuším) - od roku 2013 do 2015 jsem měl pauzu a nyná se vracím s novými nápady , snad v budoucnu realizovanými. Děkuji za přečtení