Dobrý deň prajem. Viem, že je pravdepodobne pozde riešiť unban až po mesiaci, ale radšej teraz ako nikdy. Tak to teda aspoň skúsim. Dňa | 15/06/2013 |
som dostal na účet "daemon555" permaban za výmenu postáv(postavy). Nič som ne(vy)menil, len som sa pokúšal. De-facto, 1x som to tam napísal do shop chanellu ( To ma samozrejme NEospravedlňuje a som si plne vedomí chyby a zároveň porušovania daných zásad.) Viem, že aj keď som nepropagoval žiadny iný server, chybu som urobil a ban bol uložený jednoznačne správne, ale aj tak sa nie-že chcem spýtať, ale poprosiť vás o zľutovanie sa nad mojou postavičkou - ("hellwarz") -do ktorej som investoval veľa času, má nejaký ten kvalitný equip a váš server by som nechcel opustiť, pričom mi príde jeden z najkvalitnejších na akých som hral vôbec. Opakujem sa, ale svoju chybu si plne uvedomujem a do budúcnosti môžem len pilne sľúbiť, že sa takýmto priestupkom budem vystríhať, čo môžte brať samozrejme ako paradox...tak dúfam, že nie (: .. Mesiac som si trest odpykal a dúfam, že chápete že všetci sme len hlúpi ľudia s množstvom chýb a ja si to priznám a zároveň verím že ma chápete a môj, mimochodom prvý prehrešok na serveri mi odpustíte. Už len za skoré vyjadrenie ďakujem a zároveň Vám prajem pekný deň. S pozdravom daemon555

e-m@il - Ivan.6q66@gmail.com
Gamblerko555@gmail.com