Dobrý den, rád bych informoval o svém banu za podvod, který má určitě na svědomí hráč volgin, který sháněl tailora a ja mu nakonec napsal co potřebuje, leavnul jsem RDF na jedné postavě a přelogoval s tím, že mu chybí 3 moonshroud a ty jsem na tailorovi koupil, avšak když mi měl dát zbytek surovin řekl mi: z jaké sem guildy tak sem mu napsal ,že ted sem v Lords of Chaos ... a on byl z DS o které se na chatu dost mluví, řekl mi že nemá záruku a že ho chci ojebat, že tak jednám což mu asi řekl instinkt namyšleného hráče... jsem dospělý a nemám potřebu krást na wow nebo kdekoliv jinde, chtěl jsem pomoct jak jsem zvyklý z off... bohužel český server ukazuje naši náturu posledních let. Poté jsem mu nabídl, že mu dám 8000 zálohu což si myslim na 5PS a 7 moonshroud v pohodě stačí a on mě nechá dát ban za podvodníka ?? ani tuto nabídku nepřijal a tak sem se zas logoval z5 s tím že zbytečně mam desertera a koupil sem zbytečně 3 moonshroud.
Tímto žádám o omluvu hráče nebo ban jeho postavy protože on mě křivě obvinil a ani mu nic nezmizelo,nemá žádný důkaz, nikdy jsem nic podobného neudělal, takže budu rád, když se to bude řešit, nemůžu hrát a to jsem na nemocenské, bany by se neměli zneužívat, a hodně lidí ví že nekradu spíš dávam goldy začátečníkům které potkám...

Díky Volgine! Díky lidem jako ty je ta hra fakt úžasná! Pomáhám lidem a takhle skončim.