Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: UNBAN - [acc] BIGRIP (xxx.xxx.xxx.xxx) - Bugovani, podvod

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Banned
    Věk
    32
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Arrow UNBAN - [acc] BIGRIP (xxx.xxx.xxx.xxx) - Bugovani, podvod

Zdravím.
    Rád bych požádal o sundání "Neodbanovatelného Banu" na acc Bigrip z následujících důvodů:

a) Pokuď vím tak herní mechanizmus portování je takový, že portnutý daný hráč se oběví kousek před spoluhráčem co portoval = nebugoval jsem= bugoval jsem z důvodu bugu servru
    b) Felmist dává přehnaný dmg a sám osobě je dosti zabugovaný, tzn. není jak pokrčovat tím pádem proportit se texturou je nezbytné = bugoval jsem z důvodu bugu servru
    c) Toto proportění dělá cca 70-80% lidí co sunwell chodí, tím pádem nechápu proč nejsou zabanovaní i ti, v databasi se dá dohledat vše pokuď vím.
    d) Dle pravidel §3.2 Využívat bugů

§3.2.1 Pokud najdete ve hře chybu, která může zvýhodnit hráče, nebo skupinu hráčů, jste povinni to neprodleně ohlásit na fórum, jakékoliv využívaní této chyby povede k následujícím trestům.

§3.2.2 V případě prohřešku jednotlivce bude udělen ban od 7dní, v případě opakovaného nebo vážného bugování perma ban.

§3.2.3 V případě prohřešku jednoho hráče ve skupině (parta, raid, arena team), kdy nejde prokázat ani vyvrátit, že ostatní členové o bugování věděli, se trestá od 3d banu pro hráče který se dopustil prohřešku, 1d ban pro ostatní členy.

§3.2.4 V případě prohřešku celé skupiny hráčů (parta, raid, arena team), budou všichni potrestáni 7d banem, vážnější přečiny mohou být trestány perma banem.

kde 14ti dení ban není zmíněn a už vůbec né neodbanovatelný je tento trest přehnaný. Ano je zde zmíněno "v případě opakovaného bugování" ale toho jsem se nedopustil. Dále jsem v pravidlech nenašel nic o nabádání.

e) Jsem ochoten po sundání neodbanovatelného banu část trestu odsedět avšak po pár dnech přispět na chod serveru a zakoupit balíček Gi8 (či jak se to jmenuje)

f) Je to můj první prohřešek na celém projectu (myšleno ingame) kde byl postih banován (mute nepočítám to dostává kde kdo) a tak mi (opět se opakuji) přijde přehnané za prkotinu jako je "bugování textur" dávat 14ti denní neodbanovatelný ban.

Svou chybu přiznávám avšak pravidla serveru jsem a) neporušil b) toto se nikdy v historii mého působení na projectu nebanoval.

Tímto prosím GMt o patřičné zvážení a sundání neobanovatelného banu.

ps. GMt myslím celý gmt a né jen pár gm.

ps2. dodržujte pravidla fóra a nespamujte, je to opravdu už trapné, radši mi přihoďte disslike :-)

A nakonec bych dodal to co píši u většiny topiců:

Přeji krásný zbytek podvečera a následující den :-) Fifi/Bigrip
    Naposledy upravil Bigrip; 16.06.2013 v 21:11.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání