Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Blade's Edge Mountain - seznam nefunkčních questů

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Donor
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Blade's Edge Mountain - seznam nefunkčních questů

Whispers of the Raven God - zabiju Grishna arakkoa, získám buff Soul Attraction (bez casoveho omezeni - to je taky podle mě chyba, protože má být na 2minuty), jdu k totemu a nic.

To Rule The Skies - nejde vyvolat ani jeden drak. Vyvolání má stát 35 Apaxis Shardů, mám jich 68, ale po kliknutí na vyvolání se nic nestane - ani mi shardy neubydou.

A Curse Upon Both of Your Clans! - Bloodmaul nejde ani použít provided q item, v Bladespire hold jde použít, ale nic se nestane.

Fire At Will! - kanón lze ovládnout, lze s ním i střílet, ale brány nejde zničit.

An Apexis Relic - co se má stát (citováno z komentů na wowheadu):

Tahle část jde:
    First off, you must gather one Apexis Shard. Then you need to locate an Apexis Monument. Around this monument, you will find 4 Apexis Relics. Go to one of them and stand on the white globe in the middle of the relic (Under the crystal). This way you will make sure you are in reach of all 4 buttons.

Tahle už ne - nechce to po mě žádný Apexis Relic
    Click the Apexis Relic and you will be asked to use your Apexis Shard. After a few seconds a beam from the relic will hit one of the buttons around it. When the beam has hit a button, you simply push the button it hit.

Edit:
    Spirit Calling - ověřeno, je funkční
    Gather the Orbs - Následuje po q Spirit Calling. Jdu do Razor Ridge, položím totem na místo k té růžové poletující kuličce a už se nic nestane.
    Naposledy upravil UhrancivaZaba; 30.10.2012 v 21:12.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání