Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Volba RAMky

  1. #1
    Banned
    Založen
    27.05.2012
    Příspěvky
    124
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    141
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    10.09.2014 08:32
    Last Active
    10.09.2014 08:32
    Vliv na reputaci
    0

    Volba RAMky

    No, takže po posledním jištění problému PC viz. téma http://forum.project-nemesis.cz/show...C3%A9-PC/page3

    Takže, potřeboval bych poradit s výběrem RAMky, tak 6 nebo 8GB

    Já si zatím našel http://www.alza.cz/kingston-8gb-kit-...es-d222802.htm

    A potřeboval bych poradit, jestli je dobráá a nebo by ste mi poradily nějakou lepší, nebo výkonější no a taky poměrem cena/výkon :-)

  2. #2
    Moderátor fora
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    3 829
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    27 881
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    23.04.2019 21:45
    Last Active
    23.04.2019 22:39
    Latest Thread
    zbytočný spam
    Vliv na reputaci
    17
    a jakou máš základní desku?

    edit: už to vidim: MSI P6L SLI Platinum. Ta pokud dobře koukám umí jen DDR2, tak nevim proč vybíráš DDR3. No a záleží kolik do toho chceš dát peněz.
    Naposledy upravil K4M1L; 04.10.2012 v 19:24.
    Likes Empower liked this post

  3. #3
    Banned
    Založen
    27.05.2012
    Příspěvky
    124
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    141
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    10.09.2014 08:32
    Last Active
    10.09.2014 08:32
    Vliv na reputaci
    0
    Eeeej, toho sem si nevšimll D su blbéécc no, tak já max 950kč.. nad 950 nejdůů D

  4. #4
    Administrátor
    Založen
    11.12.2010
    Příspěvky
    10 894
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    223 955
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    16.10.2019 22:52
    Last Active
    17.10.2019 20:32
    Vliv na reputaci
    20
    Za 950 to hodím s okna


    Ted konec srandy myslím že ramka tě nespasí http://forum.project-nemesis.cz/atta...0&d=1349327569

    Je vidět že procák je abnormálně zatížen.


    O co poslední dny jde ?
    Thanks Empower thanked for this post

  5. #5
    Banned
    Založen
    27.05.2012
    Příspěvky
    124
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    141
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    10.09.2014 08:32
    Last Active
    10.09.2014 08:32
    Vliv na reputaci
    0
    http://nooooooooooooooo.com/ Procááák néééé D

  6. #6
    Moderátor fora
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    3 829
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    27 881
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    23.04.2019 21:45
    Last Active
    23.04.2019 22:39
    Latest Thread
    zbytočný spam
    Vliv na reputaci
    17
    to ale neznamená, že máš měnit procák. To znamená, že máš reinstallnout systém

  7. #7
    Banned
    Založen
    27.05.2012
    Příspěvky
    124
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    141
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    10.09.2014 08:32
    Last Active
    10.09.2014 08:32
    Vliv na reputaci
    0
    Já už sem si to přečetl na tom minulém topicu po víkendu se bude reinstalovávat ;D konečně takyy

  8. #8
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11
    A pokial budes chciet niekedy upgradeovat PC odporucam zacat od novej maticnej, kupovat DDR2 ramky sa dnes uz neoplati a stoja viac ako DDR3 samozrejme s maticnou treba aj novy procak, ramky a pripadne grafiku ak mas daku staru VGA, to uz sucastne dosky tiez nepodporuju.

  9. #9
    Banned
    Založen
    27.05.2012
    Příspěvky
    124
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    141
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    10.09.2014 08:32
    Last Active
    10.09.2014 08:32
    Vliv na reputaci
    0
    No tak grafiku mám ATI Radeon HD 5600 Series 2606_03_full.jpg
    Myslím, že je docela v pohodě a přehřívat by se díky tomu ventilátoru neměla

    Ale tak už zítra přeinstaluju komplet windows a potom si kopím RAMky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •