CFRDF, CFRBG, AC, PH..uz tu chyba len lvl 151 a bude to fun server..222 a gigafun
fun server to uz velmi davno je
Printable View
CFRDF, CFRBG, AC, PH..uz tu chyba len lvl 151 a bude to fun server..222 a gigafun
fun server to uz velmi davno je
Je, ale nijak jinak to už nezachráníš. To spojení worldu je super, ale nespojoval bych to úplně, ale jenom aby se do party dal invnout hráč opačné frakce, mohl vlézt do instance a hrát s druhou frakcí, ale jakmile by byl mimo raid, tak by byl zase enemy player (a free player head, jak říkají pévépéčkaři :D)
Spojenie by bolo aj tak len docasne riesenie. Pri klesani pooulacie je to len kratkodoby krok, ktory nema z dlhodobeho hladiska vyznam. Podla mna strata casu a usilia DEV. Skor ako som pisala vyssie, reklama, reklama, reklama ...
Ja osobne uz expim catu, a sem chodim len z nostalgie, aj ked radsej by som sa vratila na plno ako kedysi. Ale kedze uz nie je moznost ani poriadne ict raid a RDF je uz na tom skoro podobne... tak na co ? Takych je uz bohuzial viacej aspon co komunikujem zo znamymi.
Anathema musi s tymto nieco spravim cim skor, lebo ak aj ostatny ako ja doexpia catu a ziskaju volaky eq a zacnu chodit pravidelne raidy, nebudu mat chut uz ist spat na anathemu. Ved aj preco by sa uz vracali ked maju nove postavy, nove quildy a novych priatelov s ktorymi chodia nieco.
Bud tu na no kaslu a anathema ide a aj pojde do zabudnutia a robia vsemozne na pandach.
Alebo uz cucaju zbytok moznosti ako zarobit a zavru to, ked zistia ze zisky su mensia ako naklady.
reklama, reklama, reklama... ano... ono je to take jednoduche... urcite ma projekt ako je tento problem s tym, ze nie je v povedomi wowkarov... na toto slovo som tu uz pomaly alergicky, lebo neviem akym zazracnym sposobom, chcel nalakat ludi na server, kde je 400 ludi, vacsina v end game geare a wotlk je stary peknych "par" rokov....
ja osobne som si vyexpil catu tiez a nehram to vobec, lebo je to mrte nudny datac... myslel som, ze budem hravat wowko, ale nehram ho nikde uz... wowko je proste stare, to si treba uvedomit a wotlk (ked uz je WoD, MoP, Cata davno releasnute) uz ani nehovorim... tak ci tak sa nespravi ziadna zmena a ocakavat zmenu k lepsiemu je len nadej "mladeho wowkara"
spojenie frakcii je len docasne riesenie... ale aspon si ten wotlk ako tak predlzite. niekomu sa to bude pacit, niekomu nie... ale pokial do prazdnin nebudu na projekte pandy, tak to bude sakra pruser :D
Spojení čeho ještě...? Všechny ty CFRDF, CFBG, pičoviny za AC, NC, Guild Housy a kdoví co ještě sou sice fajn, ale k nárůstu populace to očividně nepomáhá. I když máte x full HC charů, loremastera za tři prdele questů, transmog na pouliční štětku a totál brutál hárdkór tituly, tak sou vám k ničemu, maximálně tak k prohlížení v SW. Oželte to, nechte to wipnout a začneme odznova, pěkně čistej WotLK, bez aukce, AC, levelů za NC a užijem si hru. Přiznejte si, že WoW je stejně pořád dokola to samý, ať už na těch postavách máte něco nahraný nebo ne.
pokud bych to ozelel a mel zacinat odznova, rekni mi proc bych mel vubec zustavat tady? Ze by to tady vsechno fungovalo tak jak by postupne vychazel novej kontent? tomu sam neveris. Ze by vsichni nato byli nastejno? to je spis na skodu, wotlk znat natolik zpameti ze zacit na servru kde vsichni maj vsechno je pro me lepsi, jelikoz tam tady budu mit vsechno driv a nebudu u toho ani muset sedet cele dny. Ze tu jeste znam tech par lidi? myslim ze kdyby se dal wipe nebyl by problem se domluvit a odejit hromadne jinam. Takze rekni mi jeden jediny rozumny duvod jak by mnoha lety ohranemu wotlku prospel wipe.
pretoze nemas ohranej napriklad naxx, v equipe ilvl <200 ... bolo to o niecom inom ako naletiet v end game geare a zergnut bossa predtym, nez stihne dat ability. vela krat sme wipli napriklad razorscale-a (v ulduare :lols:), na to, ze sme nestihali s dps. bolo to o niecom inom. pocas tejto doby som posobil ako GuM a zaroven raidleader najlepsej aliancnej guildy. si na freecku, vyber mas velky.... tie kecy ze by si tu uz nehral vsak nikoho nezaujimaju, pretoze ked si to vezmes do historie, po wipe bolo VZDY viac ludi... este gmka sa tomu smiali v announcoch
blizzlike wotlk už netáhne. možná jasně naplánovaný otevírání instancí na dalším realmu, ale na AN wipe těžko pomůže. Spíš bych byl pro přidání fun prvků (dobře prvků jako transmog co jsou na novějších datadiscích). SoloQ, spectator, spojené frakce v bg a instancích. To všechno podle mě ještě má šanci natáhnout lidi. Opravy jdou pomněrně svižně, takže se dá očekávat, že v dohledné době bude nové core v supr stavu a je tím pádem třeba dívat se dopředu...PVP turnaje, PVE challenge (omezený ilvl + speciální odměny a tak). Asi by mě napadlo pár věcí, které bych si rád na wotlku zkusil ;)
sice na tomhle servru ne, ale naxx i ud jsem si naproresoval az do aleluja, a nebavilo by me to obakovat, nicmene to je vec nazoru, treba nektere jo. Ale co se tu snazim vyzdvihnout je toto:
jestli muzu pripodobnit wipe k nahozeni noveho core, tak to bylo asi takhle: nahodilo se to, prvni raid 40 lidi prihlasenych. Objevilo se par bugu kdy jsme na kazdy cekali 15 a vic minut nez se nejake gm uraci lognout a vyresit to, kdyz jsme videli 4 online na ts u hordy. Druhy raid 27lidi stejny problem. Dalsi raid uz byl problem slozit. A o necely dva mesice pozdeji je tu prispevek od menhatna kdy ve stredu nejen ze to guildovne neslozime, al enejsme schopni pomalu dobrat ani tech par lidi z worldu.
Kdyz po dvou mesicich jeste neni ani opravenej loot z gunshipu dost silne pochybuju, ze i kdyby tu wipe byl opravi se vsechno mavnutim kouzelneho proutku tak aby to fungovalo ve chvili kdy se dany kontent otevre. Zvrovna v naxxu i UD je tech bugu fakt hodne a polovina jich jeste neni na bugtrackru ani nahozena, protoze ted se nato prdi. Udelas wipe pujdes prvni naxx a zjistis ze thaddius nejde pulnout a jdes pul hodiny schanet gm aby ti ho zabil. Ok obetoval jsi 10fullhc postav se 3 loremastrama, tak to zkousnes, ale hele jdes dalsi tyden a je to to same, dobre reknes si ze to jeste vydrzis, ale kdyz po mesici jeste porad nejde ovladnout elity u instruktora (ber jen jako priklady z toho co vim jiste ze tu ted nefunguje), inu dejte wipe uvidime, ale klidne se vsadim jak to tu bude za par mesicu vypadat.
+1 Altarin (Navíc, těch 15 minut je to možná tak pro člověka, co má známosti, běžný "smrtelník" může leda tak rozpustit raid, protože by se nedočkal.)
Někteří by si potřebovali vyzkoušet, jak to momentálně vůbec na té alianci vypadá... protože opravdu mám pocit, jako by to tu spousta lidí posuzovala akorát na základě toho, jak se jim hraje u hordy. Jestli se u alíků napíše za hodinu na World tak 5-10 zpráv, tak je to hodně. Tímhle způsobem se staří hráči nevrátí, a už vůbec nenalákají noví.
Čaute, tak zapojím sa aj ja do diskusie nech máte čo čítať.:stastny:
Začnem asi od nového core, lebo to je asi momentálne najdôležitejšia téma a je tŕňom v oku viacerých hráčov.
Opíšem vám najprv situáciu ako to vyzeralo pred novým core niekedy v novembri a začiatkom decembra minulého roku, predtým než ste nahodili nové core. U nás v guilde to vyzeralo úplne krásne, každý deň sa chodilo viacej raidov za deň nebol problém s 10-man a občas sa podarilo zložiť aj 25-ku, bolo to úplne fajnové, logovalo dostatok ľudí a proste veľa srandy a radosť hrať.
Naraz čítam na stránkach Anathemy bude sa nahadzovať nové core, tak kukám čo to je zač a čítam o tom na fórku a celkom fajné veci popísané, že všetko pôjde lepšie a čo všetko sa spraví, tak som si aj povedal, že to bude iná pecka a paráda keď to nahodia.
No a teraz už je tu nové core skoro dva mesiace a jediné slovo, čo ma napadá, keď sa povie nové core na anatheme je jeden veľký bullshit. Pre mňa a aj niektorých daľších hlavne kamošov z guildy, to bola ta povestná posledná kvapka čo sme od Anathema company dostali. Jak som sa proste tešil na to nové core, jak to bude super a vy ste nahodili takúto hrúzu. Rozoberem to podrobnejšie. Napríklad tie nové prepočty ako dobre uznal som aj sám, že to na starom core neboli blizz rate (lebo teraz sa pomaly nedajú nazbierať niektoré capy napr. armor alebo v dmg točím o pár čísel menej), ale dobre povedal som si to sa dá prekusnúť a obhájili ste si to, že proste budú blizz raty a aby to bolo čo najviac blizz. Aj keď sa prikláňam k názoru, že robiť z anathemy blizz ste mali ako to už niekto povedal pred dvoma troma rokmi alebo úplne na začiatku.
A keď sa na to teraz pozriem tak je v hre dosť vecí, ktoré si myslím, že v blizz nemajú čo robiť, ale nevadí.
Čo je však najväčší problém, ktorý sa vyskytol, je ten, že veci, ktoré fungovali na starom core (nikto neriešil, či podľa blizz alebo nie), teraz proste nefungujú a to je najväčší kameň úrazu, jednoducho zobrali ste hráčom to načo boli zvyknutí. Ja som čakal že nové core bude proste akýsi upgrade a všetko pôjde ešte lepšie, vymakanejšie ako doteraz, a budú tu určité nové veci a prínosy do hry, a nie že narobíte z funkčných vecí bugy, a poserete to, čo tu doposiaľ išlo. To si ten blizz možete strčiť viete kam keď väčšina základných raidov a iných vecí funguje štýlom, vymysli a vynájdi sa z bugov alebo napiš GM-ku inak to nedáme. No skúšal som aj čakat (predsa trpezlivosť ruže prináša), že hádam to opravíte čím skôr a bude to fungovať a budú sa chodiť raidy ako na starom core, ale kde stále je veľa vecí neopravených a veľa ľudí sem prestalo chodiť kvôli tomu. Nuž tak aj ja som učinil krok, že radsej pôjdem vyskúšať iný datadisk ku vašej konkurencii, ako tu reportovať bugy a čakať a trápiť sa a modliť sa a neviem čo. Keď budem optimista možno za takého pol roka si ten server opravíte na váš blizz neviem čo a potom si to môžete zahrať s GM-kami a developermi, lebo budete asi jediný kto tu zostane. Myslím si, že takéto nové core bol dosť špatný krok a radšej ste to mohli nechať dožívať ten server na starom a pokúšať sa opraviť niečo tam alebo radšej počkať a nahodiť to nové v oveľa lepšej kondicií a nie toto čo ste spustili teraz. Nič menej si myslím, že tento server už má svoj osud už spečatený a vy ste takej situácií, že nemôže byť ani wipe ani spátky staré core a nepomôže ani keď sa budete stavať na hlavu a vymýšlať všelijaké guild hausy a CFRDF, CFBG a iné srandy, takto proste len posúvate ten povestný GAME OVER.
Ale len aby som nehejtoval a pozdvihol aj nejakú kladnú stránku, čo som si všimol. Tak takto, všetci tu o tom šuškáte a neviem čo ja to poviem otvorene. Dúfam a pevne verím, že niekedy v blizkej budúcnosti budete jeden z prvých serverov v CZ a SK spúštať Mist of Pandaria datadisk (aj keď to nebol možno populárny a úspešný datadisk) myslím, že pokiaľ ho spravíte na slušnej úrovni, tak tí ľudia si to proste prídu vyskušať a je len na vas ako dobre to spravite a využijete. Verim že si z wotlk a mojej obľúbenej Anathemy zoberiete ponaučenie a pozriete sa na všetky kroky (dobre aj zle), ktoré ste vykonali na anatheme a poučíte sa, lebo tak ako ste z Anathemu ohlodali až do dnešnej podoby to Vám poviem klobúk dole.
Takže holt, majte sa tu krásne a žite štastne. PEACE!
(kdyz se tu pisou ty slohy, tak si taky jeste jeden na vecer napisu, uz jsem z toho po tech par letech vysel, tak si to musim jeste naposledy uzit :D)
ono zhatoval jsi to opravdu dobre to se musi nechat, ale mel jsi sem podle me dopsat i ty detaily cim je to nove core kdy a v cem naprd. Takze mi tu dovol na tebe navazat. Rozdily mezi novym a starym core, kvuli kterym uz ted odeslo spousta lidi. Vetsinou jsou to detaily jak jsi zminil armor cap, mensi dmg. Ale treba krasny priklad je stackovani ruznych aur. Je strasne moc pekne ze jste napriklad opravili ze jde mit bosko i kinda naraz a clovek dostane sstam a str jen jednou. Ale podobnych buffu/aur je vice. Napriklad warriorsky rampage pridava 5%melee critu a stejny buff dava i feral druid. Jenze feral to ma obvykle vytalentovane, takze tim pak i healuje. Ale tady to prichazi, wara tim nikdy nehealne protoze ma ten rampage. Jasne je to uplne maly detail, ale takovyhle detailu bych tu mohl vyjmenovat milion.
Sindra, kdyz nemas cely raid nakupe hned po zabiti elit, jak se vyda po celem icc hledat hrace na zabiti i kdyz jsou jeste pred lordem, obcasne bugovani princu, ze je treba volat gm a nechat si je zabit, BQ co se pulluje nyni o par yardu bliz nez driv, takze to vzdy pulne nekdo kdo se jde postavit tam kde to driv nikdy nepulnul, draci co se stavi strasne blizko k tankum takze se nedaji poradne tankovat (halion, sindra, atd)pousteni vsech eventu (gunship, db, lk) kymkoli i kdyz to neni RL, a fakt tu muzu byt strasne dlouho. Je proste moc hezky ze neco opravite a na novem core uz funguje napr patchfindng, ale pak to ma za nasledek ze valkyry na lk si litaj vsema moznyma smerama, jen ne tam kudy by meli i kdyz vzali 3 hrace presne na stejnem miste a kazda pak leti jinam.
Algalon. Otevreli jste ho, paradicka, sice par chyb tam bylo, ale dal se dat. A pak najednou zjistite ze jeden z tech achievu to dava i kdyz nema, tak to opravite ze uz ho to nedava, pokud ty podminky nejsou splnene. Nojo, ale to aby jste opravili ty podminky to uz ne. Mluvim ted o supermasive (nebo jak se to jemnuje) jde o to ze clovek musi zavrit 3 black hole do nejakeho casoveho intervalu po sobe. A na zavirani se pouzivaji living contalation ktere by mel mit na sobe offtank, problem je ze nejdou targetnout, takze ty constalation tak nahodne pobihaji po raidu, a priznejme si dovest pak behem nejakych par sec tri ruzne ke trem ruznym cernym diram je proste nemozne.
atd atd, snad uz jsem tu uvedl prikladu dosti a dosti. Proste temer kazda vec co se tu opravila ma svoji "temnou stranku". Ja ted tu nechci jen hatovat, jsem fakt rad ze se tu po x letech konecne neco opravdu zacina viditelne dit, ale problem je to nestaci a deje se strasne pomalu. I chyba co bych na starem core umel opravit i ja se tu vali reportnuta uz mesic a pritom tu je uz od noveho core a rozhodne to neni nejaka uplne miniritni chyba. (A ano psal jsem i frytikovi ze bych mu pomohl, ale bez odezvy). Sam tu zadnou konstruktivni kritiku napsat neumim, nic zazracneho co by zachranilo tento server me nenapada, ale jsem si dost jistej ze pri pripadnem wipu a znovu objeveni podobnych "malych chyb" by ta populace odchazela jeste zazracnejsim tempem jako by sem prisla.
Mňa skôr trápi otázka o tých fun prvkoch čo tu podaktorí chcú zavádzať. Iste už teraz je to viac fun, ale tie návrhy čo tu padali - to bude miesto Anathemy druhý gigafun. Nič v zlom, chápem, že to mnohí uvítajú ale určite asi nebudem jediný hráč, ktorý by tu po takomto kroku radšej skončil. Neviem ale predstava wotlku s levelovaním do aleluja, s fun inštanciami, platidlami, spojenými frakciami a neviem čím - to si radšej wotlk pamätať takýto aký bol. Je to fajn riešenie, ale rovnako ako wipe, aj toto môže ľudí skôr aj odradiť.
Přesně jak napsal Kelino, trpělivost prostě už došla. Tak snad za pár let u jinýho datadisku.
http://www.reactiongifs.com/r/2013/07/ralph-wave.gif
Tento problém s populací už jsem zažil na jiném serveru a věřte nebo ne mělo stejný průběh, nejprve enormní úbytek hráčů až došlo k těm cros RDF a BG, pak došlo ke spojení frakcí a to byl konec populace tam začala klesat až tam zůstali jen GM. Tady to vidím obdobně, jak řekl Lape, pokud do prázdnin nebude nový datadisk, tak na AN budou opravdu hrát jen GM, jinak wipe? ten měl když tak přijít před 2 lety a to samé i nové core a opravy a GH atd. teď už nikdo nechce Wotlk, jak jde vidět tak kompletně Wotlk serverům klesá populace, jiné servery si to uvědomily v čas a nasadily nový datadisk kdy tam bylo dost lidí. Tady je fakt, že pokud by tu byl Cata tak by to populaci moc nepomohlo. Takže podle mého má vedení serveru necelý půl rok na zprovoznění MoP, jinak může Anathemu pohřbít. Toto je můj názor. ;)
PS.: AN pohřbívalo už delší dobu nesmyslné bany a cenzura ;)
Wotlk je stále mezi hráči oblíbený / nejoblíbenější datadisk jen prostě většina slabších serverů zanikla nebo je tam cca 100 hráčů .. zůstali jen ti nejlepší (na Wotlk). Třeba T****ar-Wotlk se drží na Cz/Sk stále dobře, už sice ne v takovém počtu hráčů (kvůli cata ) ,ale furt se to dá (o dost víc hráčů jak tady). Tak trochu můžou děkovat i AN za poskytnutí nových hráčů .. proč ? Jelikož lidi co ztratili důvěru v AN (prostě je to tady přestalo bavit, ale nechtěli přijít o své postavy a chtěli hrát lepší Wotlk). A ten převod .. je docela dost levný :D Co jsem se informoval tak těch vyřízených žádostí o převod bylo a je dost (ano jsem 1 z těch co toho taky využili). Možná přeci jenom jste mohli zvážit spojení AN s T******. Vznikl by tak 1 ještě lepší server Wotlk server (například více devů a gm). Takže je to celkem škoda.. Teď už by to asi nešlo aj kdyby jste chtěli, protože vztahy mezi AN a T****** jsou od té doby v háji.
A co se týče zahraničního Wotlk.. Server původem z Ruska cca 5 wotlk realmů (dohromady 20-30k online :D) potom server se stylem PayToWin M**** Wow má taky tisícovky hráčů. A takových serverů je ještě víc..
Takže rozhodně bych nepovažoval Wotlk za mrtvý / nehratelný / ohraný (na AN si ohrát wotlk .. celkem škoda).
ked si tu chcete pisat "Ultrove prispevky", niesom proti
v ziadnom pripade sa nesnazim zastavat PN a ani to nie je utok na T*****, ale je to mierene na vas, ovce
tak sa neuraz, ale ste potom obycajne ovce, co absolutne nepremyslaju.
neni to tak davno do minulosti, co vznikol [irony] SUPERMEGAULTRAFUNKCNY [/irony] server prave u nich, kde boli tisice prevodov.... tisice.... a kto tam v skutocnosti hral? nikto. ten server zamerne zavadza ludi, ale to je uz vecou marketingu, ktory maju oni na uplne inej urovni. Za to si ale zasluzia poklonu, to je fakt. Avsak, ked si vezmes, ze dokazali zmanipulovat take mnozstvo ovci, je to skor smutne. Ten projekt zamerne schovava dolezite informacie o nich (aneb preco normalny hrac nevidi pocty online na jednotlivych serveroch? pretoze takto je tam to cislo vyssie :lols: momentalne ked pisem prispevok ma anathema 300 ludi, spominana konkurencia 3000 na 3 realmoch, z toho by som povedal ze majoritna cast je CATA)
Myslis si, ze aj tu nevedia napisat novinky typu: "Situace ohledně Ves**** … je přímo blankytně azurová!", "V***** je tu aneb svoboda pro všechny!" . ruku na srdce, kto to aspon ako tak sledoval, tak zistil, ze zavadzanie hracov z ich strany sa rovna priam vymyvaniu mozgu. Nesnazim sa tvrdit, ze tu to funguje lepsie (su tu veci ktore funguju lepsie, sice ich moc asi nie je... kazdy server ma svoje plusy a minusy), ze sa tu deje viac veci. Tento projekt ale na to nema, aby vam pisal, ze sme neskutocne dokonali, pretoze vieme, ze to nie je pravda.
nedal by som danemu projektu (T*****) ani len svoj email (a verte mi, ze tych informacii, ktore ma o vas server je fakt dost vela (niektore aj citlive, nebudem to dalej konkretizovat). S ich praktikami by som sa necudoval uz nicomu.
pochop to, ako klesaju cisla projektu, klesaju aj konkurencii... bude to cim dalej tym rychlejsie. a preco to tak je? nove datadisky, wowko uz je OUT. Comu sa ale najviac cudujem, ze ste vydrzali (ked sa lognem do hry a vidim tam nicky stare xyz rokov v BiS charoch) na WotLKu tak dlho. nepoviem, keby sa wipol, to by bolo nieco ine, ALE VY STE SCHOPNI CHODIT ICC DOKOLA UZ ROKY. PvP na tejto urovni je tiez mega nudne. Uz ako GM, ked som pomahal hracom v ICC, vzdy mi bolo zle z toho, ked som videl tie ICC textury. Za hernu som ICC isiel len tak 1x za pol roka (nehral som ju, end wotlku je nudny, ohrany...). ked si vezmem, ze niektori jedinci z vas tam stravili dlhsiu dobu, tak to klobuk dole.
ps. sam presadzujem to najdrastickejsie riesenie
ps2. nemam sa preco zastavat projektu
ps3. uz davno nehram wowko
ps4.
https://www.youtube.com/watch?v=PFkAmQQSfFU
Z pár věcmi byh asi nesouhlasil s Lapem, ale jinak asi OK. :) Jinak, každý má na to jiný názor a každý si o tom myslí svoje. :)
Ta jejich nadsázka se mi taky moc nelíbí.. zrovna jak jsi psal o V****ru a o těch příspěvcích co napsali ohledně toho, ano ten počet převedených postav co tam uvedli byla blbost. Mysleli si, že z něj vytvoří hratelný realm, ale nakonec to dopadlo takto (při nasazování Cata): V***** se spojil s H****** na wotlk a později na Cata se Vesper spojil s A*******. Dále k tomu počtu hráčů: větší část z toho celkové počtu online hráčů tvoří Cata.. to je jasný (ten jejich cata je mě celkem ukradený :D) Na Wotlk jsem přes Who list (včera odpoledne cca kolem 14:00) napočítal více jak 400 lidí a 80tek tam málo určitě nebude.. jen v Dala jich je kotel. Takže dejme tomu, že v těch 14:00 tam je 600-700 .. To nemluvím co je večer (jenom na 70-79 stejně aktivní bg jak tady na 80 pomalu :lols: ).
Další problém, že konkurenci se momentálně čísla zvyšují, cata se nahodilo před rokem cca.. to ještě web a who list ukazoval všechny hráče .. na wotlk měli max. 500-600 hráčů (v té době jsem si opravdu myslel, i AN měla ještě víc lidí možná), ale postupem Cata se někteří hráči vrací + ty převody.. a teďka nemají problém ve spičče dát více jak 1k.Citace:
pochop to, ako klesaju cisla projektu, klesaju aj konkurencii... bude to cim dalej tym rychlejsie
Neberte to jako reklamu, ale konkurence je to prostě velká (větší než se některým z vás zdá..).
Proto je podle mě to spojení asi 1 z mála řešení (ale už teď vidím, že z vaší strany a asi i z jejich strany to nepřipadá v úvahu).
Beru to z pohledu hráče .. (je to tam pro mě hratelný? Ano je. To mi stačí.. Ať si na web napíšou klidně zase jak je to všechno super atd. atd., vím že to není tak super, ale špatný to taky není)
A ještě něco : http://nemesisup.cz/files/public/bloody-3.jpg - Nechtěl jsem to nikdy nikam dát .. je to už nějaká doba, ale podívejme se na přístup, když jsem chtěl nahlásit BUG co dával huntům docela na před (Switch trinků :P). (viz. G. chat) sice to psal z herního charru, ale i tak :lols: (někteří už ví kdo to je.. pro ostatní není problém zjistit)
Tohle nevím jestli je pravda, ale jestli ano tak :bravo: http://nemesisup.cz/files/public/screen-414.jpg
Ještě bych dodal k tomu Pafinovýmu příspěvku, že na WotLKu mají 2x-3x více hráčů jak na An a pořád jim to stoupá...
A ještě k těm screenům... Myslím, že to bylo zbytečné, ale tak OKEY. :DDD
+ ještě něco k tomu vašemu ohranému wowku, jak to tady píšete... WoW jako takové je docela ohrané, ale ne pro všechny. A WotLK není ohraný a ti co to tu píšou asi neznají jiné servery. Ano, na CZ/SK je WotLK ohraný, ale v zahraničí ani za prd, takže komenty typu-WotLK je ohraný si nechte, maximálně jak jsem psal pro CZ/SK je ohraný...
Však ale riešime populáciu na CZ/SK serveri, nie na zahraničnom :vlajka: a celkovo svetové servery nemajú problem s populáciou asi na žiadnej expanzii keď sa im tam nazbiera stovky hráčov z každého kúta sveta. NA CZ/SK zrejme toľko hráčov nieje aby tu "hrozila" nová vlna populácie, preto ja osobne si myslím že nech sa tu spraví s wotlkom čokoľvek, nič sem už tých hráčov nepritiahne, jedine nový datadisk (ale nie cata, ktorá už inde funguje celkom fajn). Proste tým piatim ľuďom čo milujú wotlk a svoj BIS v OG nech sa nechá tento realm taký aký je bez wipe a bez pridávaných fun prvkov a nech sa k tomu otvorí ten MOP realm - asi jediná možná šanca na pritiahnutie novej populácie na Anathemu, či už to zhateujete alebo nie.
ako sa dalo cakat. dalsi zbytocny prispevok v ktorom si len zopakovala , co uz bolo napisane. presne ako v kazdom prispevku, ktorym prispejes
nvm zda-li k tomu nekdy dojde ale zajimalo by me kdyz je online reknete max 500 coz je asi uz moc a z toho je 3/4 hordy ( ted 270/70 napr. ) jestli s tim neco chcete urobit ( protoze si nemyslim ze by lidi sli od hordy k ali ), ( u ali uz temer nic asi s worldem neslozis a nejaka dobra guilda je tu jen jedna ) diky za neco pozitivniho za odpoved
spojit frakce o tom u tu byla debata ( a podle me k tomu neni daleko - muj pouhej odhad )
Během víkendu na toto dostanete na foru/webu/FB odpověď.
Jsem zvědavý :)
Wotlk upada (ludia len odchadzaju) , Catu nechcete (netusim preco), MOP ehm, by fungoval velmi zaujimavo. Tak co vlastne kto chce? To vazne chcete dotiahnut ludi hrat 7-8 rokov stary datadisk??? Spojit frakcie, wipe postav, wipe EQ, napady ktore ludi skor odradia. Netusim co s tym robit, ja osobne vidim ako jedine vychodisko Catu na velmi dobre hratelnej urovni , ako hrat 8 rokov to iste, alebo ako hrat nefunkcni MOP tot moj nazor :) .
preferuji raci cata nebo mop ( ikdyz hraji 5-6 let wotlk tak mi to vubec nevadi hlavne kdyz je to s kym hrat a ted u ali uz pomalu nejde pve )
nechme se prekvapit s cim na nas prijdou :D
Vapno problem je v tom ze tu by ti ani ludia cata nehrali (mozno by sa ich aj par naslo ale nebola by to ziadna slava) pretoze si myslia ze je to zly datadisk. A nie ze by si to vyskusali a hrali tam istu chvilu ale 75% ludi to ani nechce hrat pretoze kamarat kamarata alebo mojho otca kona brat povedal ze je to proste napicu nieje to ako wotlk vsetko ine tak to proste hrat nebudeme lebo to nieje to co wotlk a nebudeme sa proste ucit nic nove. A toto tym ludom nevysvetlis ze treba zmenu na ktoru je uz aj tak strasne neskoro.
No ban pls uz ma nebavi stale robit nove ucty dik.
Ale je zajimave ze hromada lidi je na Cata,od tud na jinem ceskem nejmenovanem servru.
Akurat som to chcel napisat, ze XXX ludmi mieri prave tam. A co ked bude hrat tolko ludi ako hra teraz? Ale aspon nebudu odchadzat ako odchadzaju teraz. Urcite si to bude chciet velmi vela ludi vyskusat ak by to bolo na dobrej hratelnej urovni a urcite by to aj novych hracov pritiahlo ak by sa niekomu aj chcelo, a prezentoval by to aj inde (nebavi ma v telke stale pocuvat "Gúdgejm Empájr") :D
urcite by vic lidi na AN uvitalo cata nez wotlk ( z tech teda co tam jeste hraji ) a nez mop ( nvm jak vam ale kdyz jsem videl talenty tak me ten mop hned odradil na cata to jeste jde )
Toto moze napisat len niekto to pandy nehral . Ten co pandy hral vie , ze vsetky talenty a spelly z wotlku a cataclysmu su uz ako pasivne skilly , dalo by sa povedat ze novodobe talenty su len ability ktore menis podla bossa aby si dosiahol co najlepsi vysledok ( v dps / hps ) . Nebrante sa novym veciam , inak sa neposuniete dopredu .
Talenty na MOPe sú nehorázne dodrbané a schválne som si skúsila hneď niekoľko class, Tu ani tak nejde o to, že všetko staré je v passivkach, ale skôr o to, čo všetko nové napchali classam, ktoré to predtým nemali. Každý teraz môže mať šprint ako roguna, selfheal jak prasa, fear jak priest a dalo by sa pokračovať. O nejakej zmysluplnej rotačke tam ťažko vravieť lebo pomaly už každému stačia dva spelly jak palachovi a nestratí sa. Mne osobne teda najviac vadí to že skoro každá classa má to isté čo ostatné teraz a ty si len vyberáš a NO skill. Nehovoriac o tom že na dungy stačí jeden monk s dvoma dps čo si to tankne aj healne pomaly sám.
Tak ked to skusas na freecku tak sa necuduj ze ti to nefunguje vsetko uplne spravne. Podla vas by malo vsetko ostat po starom nech sa radsej ani nic nemeni lebo ked classa dostane novy spell uz je to zle alebo unbalanced. Dalasia vec tie rotacie , tu je vidno ze si skusala mozno tak jednu dve classy a podla mojho nazoru si vynechala aj cata concent kedze sa to snazis prirovnat k palovi ktory sa od cata neskustocne zmenil a uz vobec nieje o dvoch tlacitkach(btw re3 nebol o 2 tlacitkach ani na wotlku to si len mysli 90% ludi ktory to v zivote nehrali a nikdy stym nehrali ani pvp -_-). No a posledna vec je monk , je pravda ze ked expis tak monk tank je najlepsi lebo sa dokaze uhealovat aj sam ale na 90tke to tak zdaleka nieje ale tak na freccku kde si hrala to davalo urcite obrovsky dmg tak si si urobila podla toho obraz na monka a este je obrovsky rozdiel chodit dungy na pandach este za 5.1 ako ked mas full gear na 5.4.
Ja práveže som za zmenu, lebo všetky ostatné zmeny na mope sa mi páčia. Ale classy ne a nepresvedčíš ma. Skúšala som ich viac o to nejde a palacha hrám len healera čo na MOP teda sprasili riadne. Je to síce free, ale to je aj anathema takže s offikom škoda porovnávať keď ten sa tu konať nebude. Je to síce 5.4 ale full gear tam majú možno tak maximálne donori keďže nám inštancie uvoľňujú postupne a zatial idú možno tak tri. Vačšina behá v rare sete z profky alebo v epic pvp za honory, nič lepšie tam zatial ani nezoženieš pokial si to nekúpiš za prachy.
kazdy nema prachy na offik a zacinat od zacatku se mi teda moc nechce
cata jsem hral jen po firelands takze tam toho je jeste dost a urcite to je mene narocny nez pandy ( jde to moc rychle dopredu ty patche no a hold si to nekdy budu muset taky zahrat )
http://forum.project-nemesis.cz/show...C5%BEd%C3%A9ho - co se migrace týče.
Samozřejmě že zde hraje roli i spojení frakcí. Ale to pouze v případě, kdy by se free migrace k alianci minula účinkem.
Debata ohledně Cata/MoP/WoD je absolutně mimo mísu. Bylo 100x řečeno, že Cata prostě nebude. Aktuálně na to nejsou ani prostředky, jak se dat týče, tak ani po developerské stránce věci. MoP se vytváří.
A tak nějak všeobecně pláčete na špatném hrobě, protože info o MoP má Jind a také on už několikrát řekl, že na AN Cataclysm prostě nebude. Proto se se svým týmem snažím dělat vše, co je možné, pro to, aby Anathema zůstala živá jak nejdéle to jen půjde.
Je nám všem naprosto jasné, že změny co aplikujeme v této době zde měly být už před x lety, ale to je chyba úplně někde jinde. My se teď snažíme dělat vše, co můžeme.
Šlo by to i bez toho lvlového omezení ? :)
free presun od hordy k ali bol aktualny v case, ked bola moznost presunu guildy..neni mozne najst dostatocny pocet idiotov, ktori pojdu napospas osudu k mrtvej aliancii, kde je JEDINA aktivna guilda..v podstate sa ti ludia ani nemaju kam pripojit, do ziadnej guildy pretoze SWK ma uz takto 40 online, co je skoro 110% online aliancie..
dennodenne odchadzaju ludia na ine datace alebo dokonca wotlky..to by ale niekto musel mat o tom prehlad a aj ja, co logujem wow na 2spotene bg za vecer, na ktore cakam 20minut o 20:00 viem, ze sa to deje..su toho plne fora guild a facebook skupiny..
free presun je bohuzial nedostatocny a ludia u ali budu dalej a dalej odchadzat, pretoze uz mesiac neboli ziadny raid na urovni 7rocneho datadisku..a zrejme si este mesiac ziadny nezajdu, kym to dospeje k spojeniu frakcii..alebo zeby ano, if you know..
free migrace od hordy k ali ( pochybuji ze nekdo pujde k alianci ) ( reknete maxx 10% ) vyuzijou to taky lidi co nemaj guildu nebo jsou v nejake low o zbytku fakt pochybuji ( ikdyz u ali je 1 dobra guilda ) spojeni frakci by vyresilo podle me vsechny komplikace ( tak si to hold k horde zaplatim no :D co uz )