Ahoj všichni tady je Kukutykluku, Czetko
ex dlouholetý hráč serveru, který už dávno odešel, nevím jestli jste k něčemu dospěli za těch 20 stran tady ale nečetl jsem je ! (tak nevim zda se tu něco řeší !
Hrál jsem tu fakt hodně dlouho a project nemesis (protože na TBC jsem byl ještě na Equilibriu (Nevim zda ten server ještě vůbec si pamatujete :-D)...
Ale já si pamatuju ty časy kdy na Anathemě byli na TBC zakázaný registrace, kdy všechno běhalo jak na dratkách, kdy přistup gm byl někde jinde, prostě řeknu to takhle, když to ještě všechny bavilo !
Pamatuju slavu wotlku jak se progresoval naxx , toc hc atd, Guildy si vybírali jen ty nejlepší z nejlepších... Kdy areny byli v prvních TOP30 rank teamech obsazeni hráči z AT kteří měli 2,2 EXP .... Takhle já vzpomínám na Anathemu - Vim, odešel jsem jako jeden z prvních ale věděl jsem, že za mnou začnou chodit další a server bude upadat, protože už toho wotlku tenkrát bylo dost na tož teď !
Wotlk je hodně starej a sice krasnej datadisk ale je ohranej ! A vždy jednou končí ! Upřímně nechápu lidi co hrajou wotlk nějakých 7 let ?
Anathema - vlajková loď projectu nemesis dříve M&M končí - Já bych chtěl poděkovat JINDOVI za to že mi umožnil tím že sponzoroval tento project a tím mi umožnil se seznámit se spousty lidma a zažít zábavu kterou bych jinde nezažil ... Děkuju
Taky všem head Adminům serverů (od Stormera až po Faelona) díky GMkům (ale jen těm slušným co chtěli pomáhat a měli starost o server) a v poslední řadě taky těm hráčům ! Díky všem už tu pár let nejsem ale vždy na Anathemu budu vzpomínat, už jen kolik lidi se tu seznámilo, kolik přátelství, srazů se tu událo (možná i nějaký to manželství),těm guildám, hodin odprogressovanejch v ICC .... Je to masa hráčů co budou mít určitě milion hezkých vzpomínek na tenhle project ať už anathema, gigafun , eqilibrium nebo další projekty !
Hračům/GMkům co měl znali a měli/neměli rádi a asi už jit tu moc ani neni - chci popřát do života hodně úspěchu a štěstí v životě.
A ještě jednou děkuju děkuju moc všem za ty super chvíle,srandy,hádky,keci,prdele co jsem tu zažil tohle je asi můj úplně poslední přispěvěk na Project nemesis....
Asi mě tu už nikdo ani nebude znát ale musel jsem to napsat nebo to už nikdy nebudu mít možnost napsat
Teď na stránkách je něco o titulech moje tituly by byli asi na anatheme tyhle:
First Wrathful 3v3 Tabard Arms Warrior and Best Manapool Holy Paladin on the Anathema! S pozdravem a srdečnym rozloučení Kukutykluku / Czetko
PS: Asi za moje postavy někdo hrál myslim že můj warrior dostal už tak 4x rename :-D a paladina asi možná i někdo hraje Immortal by ho teď měl mít ale pravej kukín už tu řadu let neni :)
PS2: Snad si to někdo přečte kdo mě ještě pamatoval :-D