chlapče ty si zajdi za psychyatrem, logl jsem za dmg (čistě za něj) a potom za tank+dmg prohlédni si ty screeny pořádně a pak mel podobné vyplody, děkuju pěkně a přeji hezký zbytek večera ;-)
ps. toho psychyatra opravdu navštiv
Printable View
no ci moj kok... ani klavesnica ma nepusti toto napisať čo ty si tu na nas vychrlil
https://www.youtube.com/watch?v=BNsrK6P9QvI
Mě osobně je celkem jedno, co se na serveru děje. Když mám náladu, loguju RDF/RHC, nějaký raid nebo něco farmím. Co mě ale spolehlivě naštve, třeba na týden nebo dva pauzy jsou paka, která si AN vychovala. (kolik let tu GM tým prakticky nebyl) Třeba včera PvP event 1v1... moc lidí tam nelezlo (sotva 20 z 300 je podle mě málo) a proč by taky, když tu rozhoduje equip. Dneska zase, mám čas, chci ho věnovat expení alta, ne, protože 99% lidí nezná nic jinýho než reskillovat s vyšším levelem nebo heirloom věcma, so much fun, so much PvP. Co jsem měl snahu hrát PvP, tak mi z toho zůstalo, že je to absolutní kravina, minimálně na AN, protože equip soupeřů buď nemám šanci přebít, nebo jejich lepší proticlassy nedají šanci. Prostě potrava bez vyhlídky na zlepšení. Já nemám náladu na to, běhat 10x denně opravovat gear a zpátky k tělu pěšky, protože nějaký ***** neumí nic lepšího, než v dálce čekat, až budu mít +/- 20%HP a pak mě sejme jako Honorable Kill. I při tom úbytku hráčů je o nervy chodit po zemi. Osobně znám i lidi co skrze neustálý reskill odešli, nejprve od aliance k hordě a pak úplně.
Jenže tu je pořád všeobecný konsensus, že je PvP ON, takže, kdo si stěžuje tak brečí... Ano, můžu si relognout na 80tku a jít ho tam půl hodiny pronásledovat po celé mapě, to je přeci děsně fun.
Co tím chci říct, že když si představíme nějaký pohár hořkosti, jak někomu se naplňuje, protože neustále čeká na RHC, které nelogne, jinému, protože je tu stále dost lidí, kteří se snaží ojebávat v trade, u mě to je, že ještě chvíli mi tu něco bude házet klacky pod nohy a můžu to taky zabalit. Nerozumím, že nerozumíte, že se nechci bavit s někým, kdo mě reskilluje a ještě se tlemí.
Reskill lowiek nájdeš všade, dokonca aj na offi sa takí borci nájdu. Niekde viac, niekde menej ale čo som expila na svetovom serveri tak tam toho reskillu bolo možno ešte viac než tu. S tým ti asi GM tým nič nespraví, to je proste demencia ľudí, ktorí majú z toho ego up keď killnú lowku ktorá je bez šance. A keď sme pri tom, mala som pocit že za pvp sa equip nekazí takže ten repair si mal asi za niečo iné :) Ale čo sa týka toho rdf a toho equipu full bis ľudí tu je pravda, že nováčik to tu má ťažké až mizerné...
Takto. Vy si myslíte, že ak sa niekde nahodí nová core, všetko bude fičať ? Mi tiež nie sme roboti aby sme testovali absolútne všetko na milión spôsobov. AN potrebovala zmenu a potrebovala novú core. Viac ako rok a pol sa tu nič s opravami nerobilo. A teraz ak budete dostávať každé 2 dni opravy, zrazú vám to je zlé ? Ja sa snažím o maximum čo môžeš spraviť.
Ohľadom populácie - Je jasné že AN bude strácať a strácať ak sa niečo nové nevymyslí. Ale dosť záleží aj od vás všetkých. Hráči robia server. Tu je problém že tu sa logujú BG raz za uhorský rok. Novou core to stúplo trocha hore, ale aj tak. Arény taktiež.
A @Hades tvoje návrhy sa mi velmi páčia, onedlho sa z nich väčšina splní.
Popanek, to bych si zase netroufal navrhovat, aby se kvůli mě nějak omezovali ostatní hráči, pro které je PK životním údělem. Patřím bohužel k těm, který PvP už skoro vůbec nezajímá, protože provedení ve WoW celkově (i na ofiku) mi přijde trochu absurdní, ale zase... pokud bychom všechny classy a equip vybalancovali, tak stačí mít jednu univerzální postavu a je to o ničem, proto mě baví jen PvE, kde je to o rolích pro každého hráče.
Frytlik, pravidelně koukám na bugtracker, je vidět, že se věci dějí, snažím se nezavalovat zbytečnými reporty věcí, které se dají obejít a nikoho to nepoškodí, to se může opravit někdy jindy. Takže můj postesk je jen o tom, proč se to děje až teď, po těch letech :D
Nakonec k tomu wipe... sakra, já jsem ještě nedoexpil nic, za cca 5 let jsem nebyl ani v ICC 10HC. Wipe by zabil to, čemu jsem ten čas věnoval, u mě by to nebylo o vyházení BiS gearu, ale o výmazu všeho, co jsem si za tu dobu nasyslil v bankách. Jo, nevydilo by mi poresetovat level postav nebo gear, to snesu, ale všechny profky, rare recepty na které byl zázrak sehnat někoho, kdo mi s nima pomůže, atd. Nebo se konečně (od doby co jsem začal na EQ) blížím k magické hranici 50k goldů na všech charech dohromady a teď mi to někdo smázne? Já byl naštvanej, při wipe goldů, naštěstí sem neměl šanci se dostat na tu hranici 20k/postava, protože tolik g jsem nikdy neviděl :D A o bugování mi nikdo neřekl, stejně by mi to bylo jedno.
Za mě wipe levelů a gearu ano, to ostatní, no nevim nevim.
Už sa tu predsa vravelo že wipe nebude tak nestraš. Síce sa vravelo že ani wipe gearu nebude kvôli aukcii ale to je jedno z riešení, ktoré tu chceli viacerí. A čo sa mňa týka, mne je jedno či to tu je pve alebo pvp server lebo expiť niečo nové tu už nehodlám. (reakcia na tu citáciu).