Kinectiky šli jak mají ovšem stále jdou root (cyclone jsme nezkoušeli), ale nucleosy stále nejdou přijdou a nedají dotku ze 6ti 2 mě dali resistenci
Printable View
Kinectiky šli jak mají ovšem stále jdou root (cyclone jsme nezkoušeli), ale nucleosy stále nejdou přijdou a nedají dotku ze 6ti 2 mě dali resistenci
SKoro kazdu druho dotku NECROTIC PLAGUE Lich King na nikoho nehodi, prosim doladit
Nehodi dotku kdyz je moc rychlej DMG do bosse.
Rekl si tedka peknou kravinu, nikdy nebudes mit tak velkej DMG aby ti kvuli tomu nestihl dat dotku, leda bys byl Chuck Norris. A aby nam na 25HC dal jen jednu dotku a to az pri 71% mi prijde ze to asi neni uplne v poradku.
Neviem ci to bola cira nahoda ale na 10HC v utorok nam valkyra zobrala main tanka ;) (bol prvy v threate)
Trayy je to blbost - při iwpování se stejnou grupou bez hera nám dotku někdy hodí někdy ne, někdy ji zase mezi první a druhou (dlouho po nahlášení 1. dotky a dlouho před druhou dokou)
tieto vecičky sa stávajú vtedy, keď sa prekrývajú timery ( & casty ) spellov, nedala by sa urobit nejaká podpora do jadra pre "queue" spellov u NPC? Napr. ze ked zcasasti spell a potom mu script povie ze ma zcastatit iny tak on neprerusi ten prvy a vycasti druhy, ale ten druhy sa hodi do queue a povedzme za 5 sekund sa zacasti znova (ak uz boss zase zacasti spell tak zase za 5 sekund atd .. )(avsak celkový timer sa neposunie)
pokud stihnete prvni fazi pod 30 sekund, tak se dotka nemusi stihnotu dat..na zacatek tam je timer 30 sec
haha takze kdo mel pravdu ? :D