Původně odeslal
matrin
Tohle tema je zalozeny s velmi dobrym napadem.... Vidi to asi kazdej, ze hraci odpadavi.. Ale kde je chyba? Hraju tu od 1.12.1 kdyz byvalo 50 lidi online, troufam si rict ze jsem tu mezi jedinyma hraci, co tu hraji tak dlouho,, ALE? Muzu osobne rict ze ty "PRASECINY" co se tu deji dneska jsem jeste nezazil... a je to ze vsech stran... Ochota resit GM zavaznej problem? 5-10%... Reseni "sracek" 100%... asi nelogicky ale je to tak... + hraci znaji GM postavy a jak to dopada? nekomu se neco nelibi a uz sme u vety "ja to reknu kamosovi on je GM a dostanes perma..." driv to bylo na jine urovni... server chtel aby hraci hrali a udrzovali se... bohuzel tohle tempo s poklesem populace jde vazne rychle dolu.. server si zkusil co znamena mit 2k lidi online, ale nemuze se tak chovat kdyz je tu hracu 700 a jde to rapidne dolu... Zlate pravidlo, ktere ted plati.. "GM ma VZDY pravdu"... nechapu co to ma byt... Pulka GM teamu ani nevi co ma jakej char za spelly a kdyz je problem jen s Q na def stanci u wara, ktere se ted buguje q neni schopna vyresit do 5 min... a kdyz jim hrac neco rekne ve stylu "to uz se stalo vickrat minule GM daval Q hraci pres prikaz..." tak to berou jako velkou urazku na cti a reknou ze je to provokace... takze komunikace mezi hraci a GM je 5%... Navic nesmyslne dlouhe mute za nic? Odpravdu ma potom kazdy hrac chut hrat... hraci si delaji s GM srandu ale ja se nedivim kdyz si nechaj "srat" na hlavu od kamaradicku z guildy a jeste verejne na worldu...
Vedeni by melo pochopit, ze uz tu nema tucty hracu, kde si muze dovolit ztratit 20 lidi... Je tu jen hrstka lidi a jak jsem jiz psal, jde to cim dal vice dolu...
Chapu ze to taky neni jednoduche... ale driv se to dalo.. tak proc ne ted? prolitl jsem par postu, takze se mozna opakuji (nwm kdo by cetl vsech dosud 13 stranek), ale fakt by se melo neco delat a ne odpoved Neithel: "Zadne eventery tu nechci jen toho zneuzivaji"... tohle vzdycky bylo a bude, proto se ale musi najit nejakej, ktery neco bude delat... s takovym pristupem jako hlavni gm tu mozna zustane ve finale hrat GM team a 20 kamaradicku....
Je cas se zamyslet a pokud cete zabit server, ktery jede cca 6 let, tak GL, ale je to smutne...