Profesor 10HC - ve druhé fázy háže celkem často zelenou a červenou oozu na jednoho hráče, což be neměl.
Printable View
Profesor 10HC - ve druhé fázy háže celkem často zelenou a červenou oozu na jednoho hráče, což be neměl.
Stává se to i na 25hc, bylo to tu psáno už několikrát :) asi se neřeší nic co se dá "obejít" obyčejným hand of protection od paladina :)
po update po valitrii ostáva kombat(ako to bolo aj predtým) ale teraz nepomáha ani relog
Asi jako prvni sem napisu ze dekuju za celi TD ze ste konecne otevreli Gunship :D ale je tam par docela zavaznych bugu :
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=WBAnLhFk2EE
- Ten ''miniboss'' by vubec nemel chodit na lod nepratele (mel by se evanout vzdy po tom co by dostal agro nekdo z nepretalske lode)
- Po wipu (ano da se s worldem na 25 HC wipnout) Zustavaji zamrazene dela kdyz se wipne ve faze kdy ''mage'' zmrazi dela.
- Kdyz Skonci fight celemu ICC se bugne combat a nepomuze ani relog. Myslim si ze se to deje kvuli tomu ze ''miniboss'' nezemre spolu s lodi a chodi si dal mezi texturamy .. (wipe raidu pomuze a odbugne combat)
Jinak az na par drobnosti jako je napr to ze tam nefungujou skoro vubec textury a 3/4 elit se buguje pod texturu to funguje vcelku dobre takze vam za to dekuju :palec_nahoru:
Btw prijde mi ze ty elitky maji celkove low dmg nvm jestli ste jim pridali dmg z ICC trashe nebo tak neco ale az na toho ''minibosse'' by all mohl tankovat fury warr /R3 / dk dps
- Miniboss to ma nascriptovany ze nema chodit na lod...a docela mi to fungovalo, neprisel jsem na zpusob jak to bugnout
- Po wipu se spawne nova lod i s novyma delama..neni mozny ze by zustaly zamrazeny
- po skonceni fightu je combat este asi 10s, pak se automaticky vypne... opet jsem neprisel na zpusob jak to bugnout
Testeri zkouseli Gunshipu skoro tyden a zadna z techto veci nebyla nahlasena -.-
nám včera na 25HC se nic takového nestalo miniboss jde na druhou loď jen v případě že je ještě někdo na enemy lodi
DNeska uz bez bugnutyho combatu kazdopadne miniboss furt buged
ani jedna vec sa nam na 25 hc nestala, boss sa evadoval, combat neostaval, vsetko islo fajn
Boss vletí na naši loď pouze když tam zůstane pet nebo totem, vše se musí odvolat. Zamražená děla jsme neměli, jen se nám občas otočily směrem do lodi.
Ale paráda :palec_nahoru:
Všechno jede parádně a plate wristy z 25hc sou doma :P :D
Bohužel dneska na 25n, hned po tom kdy skončil battle a loď odlétala se stalo něco neočekávaného a to pád serveru a stejně tak na 10n :)
Včera se nám totéž stalo na 10 hc, při odletu na pozici k DB padl server. Jelikož to zjevně není jediný případ, tak tam asi bude nějaký bug. (Po nahození serveru zůstal asi polovině lidem achiev, druhá polovina jej nedostala, truhla se nespawla)
Na 25 hc ve středu nicméně vše proběhlo v pohodě, bez pádu.
10 normal nam slo vse v poho kdezto 25n pri odletu k db server hapal, achiev nezustal nikomu
Na padech se pracuje...snazime se najit pricinu.
25HC .. po zničení lodi dropl server ..
Koukam na crashlog, tenhle crash nebyl zpusobenej GB..
tak cim tedy kdyz na nekolika ruznych modech presne ve stejny okamzik to crashlo ? kdyby v jiny ok ale pokazde kdyz se leti po vitezne bitve k truhle... je to nejake dost divne...
Kbych presne vedel cim to je, tak se to opravi...zatim jen vime cim to neni...
dnes na icc10n to padnulo, po vítězství na cestě k truhle. myslim, že by to byla moc velká náhoda, kdyby to nezpůsoboval GB.
juknete po dalsim crashi,geroge neco zkusil a po dalsim crashi se to nahodi
evidentne to nepomohlo :( zkusime neco jineho.
*otáčení děl - když se děla otáčej tak se bugnou -> nemůžou mířit na rocketiery a dmgeři je musej dmgovat -> zbytečná práce navíc
Ale jak se to presne bugne...ja jsem nebyl schopnej toho docilit...jen jsem to videl ze se to muze stat.
přestaňte ten gunship pořád hatovat omg, byl sem to snad uz 5x za tu dobu co se to nahodilo a funguje to pěkně, ani jednou nám server nepadl, jsem rád že gunship funguje a nechci aby to zase vypli kvuli vašim hejtům...;)
Podle mě jedna z možností, proč se děla otáčí tak blbě je ten, že do nich třeba lidi nedočkaví vlezou zbytečně brzo.. každopádně tenhle problém se dá jednoduše řešit a to tím, že z děla vylezou a jde do nich někdo jiný :)
v neděli večer sme měli r2 25hc a gunship jel krásně :)
to bugování nevím čím je .. mě osobně se nikdy nebuglo ale nechci riskovat že otáčením se bugne při raidu ... jsem proti gunshipu .. pardon ... proti zavření gunshipu !! :) aby si někdo nemyslel že tím hledáním bugů mi jde o zavření ;)
muj osobni tip na to bugovani tech del bude nejaky addon a to jeste jen v nejakych specialnich situacich. Stejne jako se obcas proste bugne abbominacka u profa a druhy pull uz funguje. Osobne jsem s tim nikdy nemel problemy akorat dnes vzdy kdyz jsem vlezl do dela pod efectem nejakeho morfu z DBW tak me pak pri spawnu mage vyhodilo delo pod texturu a propadl lodi dolu. (coz vlastne nijak extra nevadilo, protoze to zase portne nahoru, jen hlasim). Podobny problem se obcas stava i v FM roomce na LK HC kdy kdyz clovek tam vleze se spustenym dbw, tak pri jeho skonceni hrac obcas propadne texturou.
Už 2 mesiace robím najlahší achiev z Glory of ICC (portal jockey) čo vždy minimálne jeden hodí do textúry a to som tu čítal že je opravený
na ten achiev musíte ísť rýchlu valithriu :lols:
Teraz ma najviac nasralo že sme to splnili s 2x holy pala resto druid a prist vždy sme zobrali všetky 3 portaly a achiev nikde. Otázka vážne je ten achiev ako sa písalo na stránkach opravený lebo mne to tak nepríde...
zas sme splnili achiev a nedalo nam to 3x sme boli všetci traja v portáloch čakali sme kým vylezeme a proste nič.
lubo presne tak sme to asi 3 dni dozadu spravili 2x isli do portalov healeri potom 1x dmgeri ... hned ako vyskocili z portalov tak asi do 3 sekund sme ju dohealovali ... a nedalo achiev
http://www.twitch.tv/xvipwnz/b/10946 video začina od 7minuty
lubomylcz neviem prečo si myslíš, že neviem čo na to treba keď vravím že som to splnil tak som to splnil čakali sme vyložene na to kým vylezú a do pár sec 5 cca to bolo dalšie nespawnla...