Mna by celkom zaujimalo ako je to s gunship battle ? Bude to niekedy v buducnosti spustene? Nedal by sa vytvorit vendor ktory by predaval tieto veci za frosty?
Printable View
Mna by celkom zaujimalo ako je to s gunship battle ? Bude to niekedy v buducnosti spustene? Nedal by sa vytvorit vendor ktory by predaval tieto veci za frosty?
sindragosa dala icy grip (pritahnuti pred blisteringem), pak zacla vzlitat a hned jak se otocila k nam tak bez casteni dala Frost Breath .. výsledek IK do raidu
též by mě zajímal Gunship a RS :(
Tak ulduar je pěknej ale problém je s lidma.... Nepadá tam 277lvl itemy= nejdu...
Zdravim chcel by som poprosit niekoho s GM teamu nech sa pozrie nato aky ma drop polearma s LK hc modu... lebo s poslednych 8 id padla 7 krat a predtym tiez padala casto, len som to nesledoval az v poslednej dobe mi to zacalo vrtat v hlave. dakujem
podla nasho wowheadu http://wowhead.project-nemesis.cz/?n...68#drop:0+13+1 ... ale tento item pada casto, ako aj staffa
ale je to len "nahoda" ze ti to padne 7/8
mno nám v proximě padá polearma a crossbow z 25 HC skoro pravidelně ... ten drop se mi taky moc nelíbí .. minimálně na HC .... + BOTY Z FESTERGUTA ... jsem už 9 měsíců v řadě neviděl ani padnout z bosse (na raidech kde jsem byl) a to si troufám říct že jsem vynechal ID max 5x + 3x jsme festra nedali (world)
Ty dropy jsou dle mého uvážení správné. Co tak pozoruji situaci několika guild, tak těm padá to a jiným zas ono. Je to poměrně náhoda, že padne takto 7/8 pokusů polearm. Zažil, jsem, že jednu dobu padala pořád Terenaska, asi 6/6 slainů LK25HC a pak dlouho nic a padala třeba více crossbow atp. A jak jsem se ptal v dalších guildách, tak je to dost obdobná situace akorát s jinými itemy.
murphyho zakon hovori, že keď leavneš guildu a prejdeš do tej druhej tak prestane ten item padať druhej guilde a začne padať tej tvojej stare... :lols: u nas v guilde maju takmer všetci spell dmgeri boty z festera.... na druhej strane taky spellersky neck z queeny padol za pol roka 2x.... tankovaci shield z queeny nam nevedel padnuť za pol roka ani jeden a teraz pada každe druhe ID... proste je to random a neovplyvniš to
a polearma z LK nevedela padnuť 2 mesiace a potom 2 mesiace padala v kuse
čim menej itemov pada tak tym je väčšia pravdepodobnosť, že sa proste budu opakovať.... u licha maš tych itemov viac tak si to opakovanie možno až tak nevšimneš
Jeden návrh na "nahrezení" lootu z gunshipu, bylo by dobré, vzhledem k tomu že gunship tady nejede, přiřadit 1 náhodný item z lootu z gunshipu k nějakýmu jinýmu těžšímu bossovi v icc (např. prof nebo LK), přece jenom lidi jsou nefunkčností gunshipu určitým způsobem omezeni (hunteři lootují leather wristy apod.) a určitě by hodně lidí bylo rádo, že i když gunship nejede, itemy z něho lze získat i když ne tak "jednoduše".
Proč by to nemělo projít ? Bude se snad gunship v dohledné době otevírat ? Tou poslední větou jsem se samozřejmně nechtěl nikoho ničím dotknout, jenom konstatovat situaci, jak ji jako hráč vidím.
to by zas nemali možnosť low guildy nič získať aj keď samotný gunship je skoro free loot....
rád by som sa chcel ešte spýtať na achiev http://www.wowhead.com/achievement=4603 http://www.wowhead.com/achievement=4602 či sa nejak rieši nedávno sa opravil once bitten chcelo by to dokopať zbytok predsa ta odmena je luxusná
Souhlasím s Jerrym bylo by to good protože tu Gunship asi ještě nepůjde nějakou dobu :( (nechci se nikoho dotknout)
že by gunship loot padal z DB bedny už se několikrát zamítnulo ... a z těžších bossů by to bylo nefér pro world a slabý guildy ... spíš to chce opravit gunship protože už tu jendou fungoval ...
No a co že by to slabší guildy nedávali, slabší guildy nedávaj profesora, nemaj z něho loot a nikdo nic neřeší :-) tady de hlavně o tu možnost že by ten loot byl získatelný.
jde o to že gunship sám o sobě je farma ... a pokud se to nepovolilo jako drop z deathbringera tak si myslím že je kravina aby to padalo třeba z LK -.- .. a myslím že je vhodnej konec debaty a promazat to od spamů o GSB .. nějakej mod třeba ... todle je o ICC bugách drop z GSB si pište jinam
Pozerám, že to tu ešte nieje, tak idem report ... na Professorovi 10 / 25 / Hc aj Normal nejdú spomalovať Oozy, nešlo dokonca ani Judgementom, ktorý predtým fungoval. Ďalej počul som od niektorých, že nejde stun ani valkýry u LK ... to potvrdiť nemôžem, pretože nám práve išli, treba vyskúšať.
kolega môžem vás ubezpečiť, že to tu je
http://forum.project-nemesis.cz/show...l=1#post158430
ďakujeme za vašu včasnú reakciu a prajeme príjemnú a ničím nerušenú hru
na záver si dovolím použiť veľmi inšpiratívny obrázok, ktorý mal jeden nemenovaný guild master ako avatara na fore guildy (genialne)
http://i907.photobucket.com/albums/a...IF/2lmrjme.gif
Aha ... moja chyba, ale tak je to jedno, hlavne že o tom gm vedia a snažia sa to riešiť. Priznávam, inde som ani nepozeral, myslel som že bug report ICC sa píše iba sem.
Gunship je total farma (byla) i na offi, da se rict ze loot zadarmo pokud se nenasel nejakej ultra retard raid takze by to daval i < Sraz WoWka >. Rozdelovat loot z gunshipu k jinym bossum bylo tema ktery se resilo nekolikrat... sam jsem si drive myslel ze by to mohlo byt zajimavy reseni ale cim vic jsem nad tim premyslel dochazelo mi ze je to uplnej shit - to uz si na to spis pockat a verim ze to jednou funkcni bude.
Report bugu: Nebudu tu procitat nekolik stranek o bugach v ICC takze pokud to tady je tak hold mate smulu a prectete si to znovu... Stava se ze clovek kteryho chytne Valkyra dostane i defile. Stava se to hlavne pri druhych valkyrach kdy je timer skoro stejny. Ted se nam to stalo na 25 HC a me na 10 normal. Nicmene rikalo to uz vice lidi. Mozna neresitelny problem, mozna otazka 20. sekund. a mozna to je jen oskliva nahoda ktera wipne raid.
Si vychytal more... :palec_nahoru: premejslim ze si ten avatar dam znova...
Ancabl
Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s Oozami, protože na HC je to celkem sranda a když člověk nemá ultra imba raid dmg, tak to prostě nemá šanci dát(i tak je to o náhodě). Vím že toho máte asi celkem hodně, ale tohle je, podle mě, celkem závažná věc ;)
otesujte na ptr,necro s tim neco udelal
Po tej oprave spomalovania ouz u profa na hc v medzifaze casto ouzy targetuju toho isteho cloveka
Tak to s tou opravou fakt nema co delat.... s targetovani si nikdy tydny nehral...
Full House nejde stale, elity sa pri vybuchu zabiju
edit: ok nic, treba ist na hc
funguje
Ozy u Profesora jdou spomalouvat pomoci Shadowflame - http://old.wowhead.com/spell=47897 ALE JEN KDYZ MA TYPEK WARLOCK GLYPH - Glyph of SHadowflame - 70 % speed redukce
Achievment Portal jockey= http://old.wowhead.com/achievement=4619 sa plni vely tazko pretoze portaly sa spawnuju do textur!
Jop suhlasim s Taipeiom...hadam by to nebola taka tažká oprava, predsa len plniť ten achivement a potom vás Vali trollne a hodím vám posledný portál do textúry nasere.
Možno nejak znížiť range toho spellu? Žeby to bolo viac nastackované okolo bossa a tak by sa vlastne zamedzilo vôbec tomu že by ho hodila do textúry (neviem možno plácam hovadiny :D).
No dnes sme sme úspešne s guildou dali tento achievement ale čo sa nestalo (možno je to kúzlo vianoc), na všeobecné pobavenie nám dala všetkým Vali achiev z 10.
Takže ak nechcete achiev z 10 tak sa o tu 25 ani teraz nepokúšajte.
Gunship je total farma (byla) i na offi, da se rict ze loot zadarmo pokud se nenasel nejakej ultra retard raid takze by to daval i < Sraz WoWka >.Sami,jestli myslis <Sraz WoWka> jako guildu tak trochu nechapu :) Nikdy nechodila Icc a navic uz je daaavno rozpadla :)
Gunship je total farma (byla) i na offi, da se rict ze loot zadarmo pokud se nenasel nejakej ultra retard raid takze by to daval i < Sraz WoWka >.
:PPCitace:
Původně odeslal Grgin
Icc 10hc - profesor: 3 pully za sebou nám v mezifázi targetly zelená i červená oza jednoho hráče, jednou se tank bugnul při přeměnu v abdominačku (abo se objevila ale tank nebyl v ní, běhal mimo ní)
princové: už klasika - kinetic bomby za texturou