Stránka 3 z 10 PrvníPrvní ... 234 ... PosledníPoslední
Výsledky 21 až 30 z 97

Téma: PC sestavy

  1. #21
    Hruusa
    Návštěvník
    Pozor ! A jako aaaa Ale já nevím Aspire mi padlo do oka, ještě Acer Ferrari ale nesnáším červenou ! Jinak u tebe se podělalo chlazení ? Zkus potaktovat + chlazení tekutým dusíkem Lahoda

    Hrůůša.

  2. #22
    Moderátor fora
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    3 829
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    27 881
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    23.04.2019 21:45
    Last Active
    23.04.2019 22:39
    Latest Thread
    zbytočný spam
    Vliv na reputaci
    17
    chlazení jsem už asi před půl rokem opravil, ale to už to bylo takhle a jelikož to stejně nikam nosit nepotřebuju nechal jsem to tak, teď se větrák pustí jednou za cca 10 minut takže naprostý ticho což je bomba

  3. #23
    Ověřený člen
    Založen
    09.02.2011
    Příspěvky
    26
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    27.09.2011 07:15
    Last Active
    05.10.2011 14:48
    Vliv na reputaci
    0
    Estli myslíš mě, tak se nepodělalo chlazení, ale dávám mu zabrat xD 3x wow + nejácí ti kecálci + FL studio 9 mno občas ho lituju....
    xD asi ne :-)

  4. #24
    Ověřený člen Avatar uživatele Spark
    Založen
    08.01.2011
    Věk
    27
    Příspěvky
    176
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    52
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    22.01.2013 07:01
    Last Active
    22.01.2013 07:08
    Vliv na reputaci
    9
    mawerick, monitor neni ani komponent , je to označováno jako periferie nebo bílá elektronika
    vubec mi nevadí jak si to napsal, nevím proč se tu rozepisuješ o puntičkaření
    jo a ještě teď sem si všiml, ty tam máš 2 grafiky a žádnou MB..? , lebo GPU a grafická karta je to stejné
    Po kliknutí na moji signaturu tě čeká překvápko =)

  5. #25
    Ověřený člen
    Založen
    16.01.2011
    Příspěvky
    16
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    48
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    03.09.2014 16:04
    Last Active
    26.05.2018 01:32
    Vliv na reputaci
    0
    dobře ted ja ... Notebook MSI cr620 procesor intel core i3 2,13 ghz ramka 4 gb grafika nejaka intel hd graphics (integrovana) max 1696 mb win7 hdd 500 gb
    pc: procesor amd (a myslim ted athlon ae nejsem si jisty se pak musim kuknout) 1,6 ghz ramka 512 mb grafika 256 mb ati radeon hdd 80 gb (7200 rp)
    2 pc: procesor intel celeron (2,60 ghz) grafika integrovana ani nwm jaka hdd 160 gb (720 rp) ram 3x 256 mb 800 mhz

  6. #26
    Ověřený člen
    Založen
    08.01.2011
    Věk
    27
    Příspěvky
    9
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    10
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    02.08.2012 12:06
    Last Active
    02.08.2012 12:11
    Vliv na reputaci
    0
    nu dobra ja se priznam, na tom i hraju podotykam

    HP Mini-Note 2140 (par veci je rozsirenych a predelanych oproti originalni konfiguraci):
    proc. Intel® Atom N270 1,6 GHz
    graf. Mobile Intel® GMA 950
    ram. 2x 1024mb DDR2
    hdd. 320gb (5400otacek)
    se zbytkem se psat nechci

    Bezi na windows 7 profesional, v pohode na nem pracuju ve Photoshope (CS5), spustim na nem i 2 wow (vubec ho vykonove nesetrim ).
    Veci jako ze ho mam doma napojeny externe rikat snad nemusim
    exGM Shadowferri - gigafun (minulost)
    Ferrinho DK - equilibrium (přítomnost)

  7. #27
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11
    Processor: Intel Core 2 Duo 1,8GHz
    Memory: 3326MB RAM
    Card name: ATI Radeon X1950 512MB
    HDD: 500GB

    kazdopadne odchadza MB takze idem kupovat novu + Intel Core i5-650.. to uz pojde lepsie

    btw ugg uz som videl kadeco ale to tvoje je moc..

  8. #28
    Ověřený člen Avatar uživatele Anonymus
    Založen
    08.01.2011
    Věk
    27
    Příspěvky
    136
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    289
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    09.08.2015 20:47
    Last Active
    12.08.2015 17:24
    Latest Thread
    RE Event - RE jokes
    Vliv na reputaci
    9
    A teď já.

    Asus F3Sv AP202C (15.4' NTB)
    GPU: Nvidia GForce 8600M GT (512 MB GDDR3 700MHz, 32 Stream Processors, Core Clock (MHz): 600, 80nm technologie)
    CPU: Intel Core 2 Duo T7500 (2,2 GHZ)
    RAM: 2x 1GB DDR2
    HDD: 1x 250GB 5400ot + externí 1 TB

    Běží pod Windows 7 professional (32bit). Občas mám problémy s RAM, 2 GB je hodně málo potřebuji tak 6 GB.

  9. #29
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11
    32 bit win podporuje max 4GB (starter 2 GB).. musis reinstall na 64 bit

  10. #30
    Ověřený člen Avatar uživatele Anonymus
    Založen
    08.01.2011
    Věk
    27
    Příspěvky
    136
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    289
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    09.08.2015 20:47
    Last Active
    12.08.2015 17:24
    Latest Thread
    RE Event - RE jokes
    Vliv na reputaci
    9
    Ale ja mam 2 GB a říkám, že by se mi hodilo 6 GB. Win 64 bit je samozřejmost nad 4 GB

Stránka 3 z 10 PrvníPrvní ... 234 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •