Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 10 z 13

Téma: Router (problém)

  1. #1
    Banned
    Založen
    25.11.2011
    Věk
    26
    Příspěvky
    1 041
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    5 301
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    30.09.2016 16:29
    Last Active
    30.09.2016 16:29
    Latest Thread
    Has
    Vliv na reputaci
    0

    Router (problém)

    Zdravím, takže rovno k veci, mám problém s pripojením do routeru, tj. cmd modu . Problém je v tom, že som zabudol prihlasovacie heslo, takže moja otázka znie, či sú nejaké spôsoby ako sa k heslu dopracovať mimo providera, teda pokiaľ nechcem router ressnúť, čo som urobil a napriek tomu mi nedalo nastavenia na deafault, tj. predvolené "admin" heslo "admin" .

    Ďakujem, prajem príjemný zbytok dňa.

  2. #2
    Administrátor
    Založen
    11.12.2010
    Příspěvky
    10 894
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    223 955
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    01.11.2019 22:23
    Last Active
    02.11.2019 22:28
    Vliv na reputaci
    20
    S čeho usuzuješ že defaultně je jmeno a heslo admin admin
    To kdysi dělávalo O2...

    Napiš název a typ routeru.

  3. #3
    Terorista
    Založen
    06.10.2011
    Příspěvky
    467
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    10 645
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    02.01.2019 22:12
    Last Active
    02.01.2019 22:15
    Latest Thread
    Datumy Prevodu
    Vliv na reputaci
    11
    Mozes skusit vypalit firmware do routeru bez prihlasovania
    alebo pohladat naky exploit cez ktory sa dostat do adminitracie bez hesla ( tato varianta je obtiazna)
    alebo to resetnut na factory default a nakonfigurovat znova

    predpokladam ze nemas ziadny router s vlastnym OS (mikrotic, cisco, etc)

  4. #4
    Ověřený člen
    Založen
    11.01.2011
    Věk
    30
    Příspěvky
    193
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    68
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    07.05.2014 13:30
    Last Active
    18.06.2014 12:33
    Vliv na reputaci
    9
    ak ti nefunguje HW reset na predvolene nastavenia (a meno a heslo), tak a) si ho nedrzal dost dlho b) je to heslo ine ako si myslis, skus pohladat na googli, ze co ten vyrobca dava c) je to uplne pokazene

  5. #5
    Administrátor
    Založen
    11.12.2010
    Příspěvky
    10 894
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    223 955
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    01.11.2019 22:23
    Last Active
    02.11.2019 22:28
    Vliv na reputaci
    20
    Vždyt nám stačí název routeru a typ, pak už to strejda google zařídí.

  6. #6
    Banned
    Založen
    25.11.2011
    Věk
    26
    Příspěvky
    1 041
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    5 301
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    30.09.2016 16:29
    Last Active
    30.09.2016 16:29
    Latest Thread
    Has
    Vliv na reputaci
    0
    Scalar i2000 a meno je admin

  7. #7
    Ověřený člen
    Založen
    11.01.2011
    Věk
    30
    Příspěvky
    193
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    68
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    07.05.2014 13:30
    Last Active
    18.06.2014 12:33
    Vliv na reputaci
    9
    no podla uja googla neni default heslo admin ale password teda meno "admin" heslo "password"
    http://qsupport.quantum.com/kb/node/2488
    http://www.default-password.info/adic/scalar-i2000


    edit: WTF, to mas doma toto???? http://www.sandirect.com/quantum-sca...ry-p-1072.html
    Naposledy upravil xlp; 14.01.2013 v 22:13.

  8. #8
    Moderátor fora
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    3 829
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    27 881
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    23.04.2019 21:45
    Last Active
    23.04.2019 22:39
    Latest Thread
    zbytočný spam
    Vliv na reputaci
    17
    Hm. Podle googlu jsi nám buď řekl špatně typ routeru. Páč to co jsi poslal je na páskový zálohy

  9. #9
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11
    Zo spodu alebo z boku routra by si mal mat stitok na ktorom je napisany typ routru, IP cez ktoru sa prihlasis do administracie a AJ defaultny login a pass k administracii.. ten nazov sa mi dako tiez nezda no skus login: Admin a heslo: password

    ak nepojde skus este raz reset do tovarenskeho nastavenia, to tlacitko musis drzat dlhsie (cca 5-10sec)

  10. #10
    Moderátor fora
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    3 829
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    27 881
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    23.04.2019 21:45
    Last Active
    23.04.2019 22:39
    Latest Thread
    zbytočný spam
    Vliv na reputaci
    17
    No úplnej restart se dělá tak, že držíš restart, vytáhneš to z napájení a za stálýho držení restartu zase připojíš.

Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •