Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: GRAF. Karta-Základní deska

  1. #1
    Registrovaný uživatel
    Založen
    27.11.2012
    Příspěvky
    3
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    27
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    16.06.2013 09:42
    Last Active
    16.06.2013 09:42
    Latest Thread
    Vesničani-30x30
    Vliv na reputaci
    0

    GRAF. Karta-Základní deska

    Ahoj lidi

    Potřeboval bych poradit. Do svého PC chci koupit novou grafárnu tuhle http://www.alza.cz/gigabyte-n650oc-1gi-d354007.htm a nevím jestli bude fungovat s mojí základní deskou zjistil jsem o ní tohle AMD-VIA AV890-10d a také si chci koupit novou RAMKU http://www.planetapc.cz/pam%C4%9Bti/...imm/p-c7720041 tahle a jestli také potřebuji něco speciálního v PC tak to pisněte taky pokud víte děkuji.

  2. #2
    Ověřený člen
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    520
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    195
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    15.06.2015 22:09
    Last Active
    15.07.2015 19:49
    Latest Thread
    Starý EQ account
    Vliv na reputaci
    9
    Přesunuto do sekce "hardware"
    ex MC admin

  3. #3
    Administrátor
    Založen
    11.12.2010
    Příspěvky
    10 889
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    217 365
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    21.07.2019 19:31
    Last Active
    22.07.2019 22:16
    Vliv na reputaci
    20
    Ta základní deska je zřejmě dost OLD.

  4. #4
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11
    njn ani ju neviem vygooglit najdi v papieroch ci ta doska ma PCIe x16 (PCI express) slot, ak ano nemal by byt problem

    a ta ramka je do notebookov, takze ta ti tam sediet urcite nebude.. zase raz pozri do papierov aky typ pamati doska podporuje (DDR1, DDR2 alebo DDR3)

    najlepsie by bolo keby si tu dosku pohladal na internete a hodil sem link, to by sme ti vedeli zodpovedat presne na tvoje dotazy
    Naposledy upravil Yuphon; 19.12.2012 v 17:37.

  5. #5
    Registrovaný uživatel Avatar uživatele Tomboo
    Založen
    18.06.2011
    Příspěvky
    204
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    850
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    02.10.2017 12:01
    Last Active
    15.01.2019 21:03
    Vliv na reputaci
    10
    4 Yuphon:http://www.asrock.com/mb/VIA/AM2V890-VSTA/?cat=FAQ

    upgrade grafikou a ramkou ti moc nepomůže, chce to investovat v první řadě do MB.
    Thanks Yuphon thanked for this post

  6. #6
    Donor
    Založen
    27.04.2012
    Příspěvky
    343
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    1 275
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    02.07.2019 15:00
    Last Active
    10.07.2019 23:34
    Vliv na reputaci
    10
    Socket AM2
    Supports Dual Channel DDR2 800/667/533

    ako pise ujo vyssie, chce to novu MB, ale spolu s nou budes musiet kupit aj procak, ramky...ak sa nemylim
    Thanks Jind thanked for this post

  7. #7
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11
    Takze grafika by ti tam slapala, Ramky iba DDR2, ale ako tu uz tomboo a carovny napisali, zacal by som rozmyslat nad novou maticnou (a tym padom aj procesorom a ramkami)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •