Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 11 až 20 z 24

Téma: Zamrzání WoW

  1. #11
    Banned
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    47
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    224
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    24.01.2020 16:35
    Last Active
    24.01.2020 16:35
    Vliv na reputaci
    0
    Dělá to úplně všude i v základnim menu, ještě před logem do hry. Bohužel sem neměl čas ještě vyzkoušet to s tim diskem a teď jedu tejden na dovolenou, takže to ještě chvíli zustane nevyzkoušený

  2. #12
    Banned
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    47
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    224
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    24.01.2020 16:35
    Last Active
    24.01.2020 16:35
    Vliv na reputaci
    0
    Tak diskem to neni. Zkoušel sem dát svůj na kterym mi to jede doma v pohodě a problém přetrvává. Je to zvlášstní, normálně jede CPU na cca 40% a v lagu klesne na jedno procento, jak kdyby počítač vůbec nepracoval. Pořád nevím, čim to může být.

  3. #13
    Moderátor fora
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    3 790
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    27 881
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    23.04.2019 21:45
    Last Active
    23.04.2019 22:39
    Latest Thread
    zbytočný spam
    Vliv na reputaci
    18
    tak jsi to zkusil přesně špatně...vem disk od přítelkyně a strč ho do svýho PC...Podle mě to bude v disku, mě to dělá na disku kde jsou vadný sektory, zkus program S.M.A.R.T, ukáže ti zdraví, teplotu, vadný sektory, rychlosti čtení a zápisu...chyba třeba nemusí bejt v disku, může bejt v řadiči. jenom takovej odhad, když ubereš ramky začne to házet modrý smrti...

  4. #14
    Banned
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    47
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    224
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    24.01.2020 16:35
    Last Active
    24.01.2020 16:35
    Vliv na reputaci
    0
    No ono, když vezmu disk od ní a vrazim ho do svýho PC a WoWKo z jejího disku pujde, vůbec nebudu vědět, jestli je to tím diskem a nebo něčím úplně jiným, protože ostatní komponenty budou z mého PC (grafika, ramka, ovladače atd.) Prostě je to záhada, kterou se asi nepodaří rozlousknout.

  5. #15
    Ověřený člen Avatar uživatele Mr. Boombastyc
    Založen
    07.01.2011
    Věk
    27
    Příspěvky
    1 275
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    1 125
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    28.04.2014 20:17
    Last Active
    01.02.2015 03:12
    Latest Thread
    Grounding Totem + AoE
    Vliv na reputaci
    16
    me taky sem tam wowko zmrzne ale co uz
    ingame: Planyx: Humanka frost mage Xaracy.
    EQ: Troll frost mage Luzzi, Tauren resto šaman Awanau,
    Humanka frost mage Honey, vsichni 3 full WF + 3v3 wep..

  6. #16
    Banned
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    47
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    224
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    24.01.2020 16:35
    Last Active
    24.01.2020 16:35
    Vliv na reputaci
    0
    Boombastyc, no jo, jenže tady je problém, že tohlé není občas, nýbrž stále.... kdyby se to stalo jednou za 2 hodiny tak to vůbec neřešim. Bohužel je to nehratelný a seká se to třeba každejch 5sekund na 3 sekundy, jak je popsaný v prvním přízpěvku. A je zajímaý, že náričnější hry na grafiku jí jedou v pohodě. Prostě záhada nad záhady...

    Diskem ani kabelem to teda taky nejspíš neni, protože kabely sem si přitáhl svoje. Přehříváním PC taky ne, když je úplně studenej, je situace stejná.
    Naposledy upravil Enormous; 17.09.2011 v 22:49.

  7. #17
    Moderátor fora
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    3 790
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    27 881
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    23.04.2019 21:45
    Last Active
    23.04.2019 22:39
    Latest Thread
    zbytočný spam
    Vliv na reputaci
    18
    vem svuj disk a strč ho k ní do jejího PC...pokud to nebude dělat, tak víš kde je problém...to je ten nejjednoduší pokus a když to půjde ok, tak víš, že v disku to neni, tak postupně můžeš zkusit i ostatní komponenty...vem si k ní svůj PC, vem šroubovák, udělej si hodinku času a testuj komponenty.

  8. #18
    Ověřený člen Avatar uživatele Mr. Boombastyc
    Založen
    07.01.2011
    Věk
    27
    Příspěvky
    1 275
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    1 125
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    28.04.2014 20:17
    Last Active
    01.02.2015 03:12
    Latest Thread
    Grounding Totem + AoE
    Vliv na reputaci
    16
    Citace Původně odeslal Enormous Zobrazit příspěvek
    Boombastyc, no jo, jenže tady je problém, že tohlé není občas, nýbrž stále.... kdyby se to stalo jednou za 2 hodiny tak to vůbec neřešim. Bohužel je to nehratelný a seká se to třeba každejch 5sekund na 3 sekundy, jak je popsaný v prvním přízpěvku. A je zajímaý, že náričnější hry na grafiku jí jedou v pohodě. Prostě záhada nad záhady...

    Diskem ani kabelem to teda taky nejspíš neni, protože kabely sem si přitáhl svoje. Přehříváním PC taky ne, když je úplně studenej, je situace stejná.
    Jo takle.. tak to je neprijemny. Me se to sekne tak asi tak pulkrat az jednou denne, jakoze uplne, ze musim wowko vypnout pres spravce.
    Anebo sem tam v bg treba na 2-3 s - tak 1-2x denne.
    U me to je asi spatnou RAMkou, resp. neco se pokazilo, pac mi wowko bere 800 MB, coz se mi zda hrozne moc
    ingame: Planyx: Humanka frost mage Xaracy.
    EQ: Troll frost mage Luzzi, Tauren resto šaman Awanau,
    Humanka frost mage Honey, vsichni 3 full WF + 3v3 wep..

  9. #19
    Banned
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    47
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    224
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    24.01.2020 16:35
    Last Active
    24.01.2020 16:35
    Vliv na reputaci
    0
    RAMka je asi jediný co by to ještě mohlo být, i když má slušnou a jak řikám, její počítač zvládá i náročnější hry než je WoWKo... addony sem jí všechny smazal co by mohly žrát paměť....vyzkouším jí asi no....pak už leda procesor ale to je taky podle mě blbost mě WoWko jede krásně na jednom jádru 2,8 pentium a u ní aby byl problém na dvoujádru je podle mě blbost....

  10. #20
    Ověřený člen Avatar uživatele Mr. Boombastyc
    Založen
    07.01.2011
    Věk
    27
    Příspěvky
    1 275
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    1 125
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    28.04.2014 20:17
    Last Active
    01.02.2015 03:12
    Latest Thread
    Grounding Totem + AoE
    Vliv na reputaci
    16
    mne jelo na jednojadru 1 GHZ(athlon) a 32 MB grafika Ramka tam byla 512+256 MB
    NO kdyz tam bylo hodne lidi tak mi to nezvladalo - jako 25ky, AV, dalaran atp.
    zvlastni ze predtim to slapalo s 768 RAM a ted mi wowko bere klidne 800 mozna jiny nastaveni detailu atd.

    No jinak wowkem se da slusne pocitac zamestnat, kdyz das multisampling 8x
    Kdyz jsem to hodil kleslo mi FPS ze 100 asi na 4
    ingame: Planyx: Humanka frost mage Xaracy.
    EQ: Troll frost mage Luzzi, Tauren resto šaman Awanau,
    Humanka frost mage Honey, vsichni 3 full WF + 3v3 wep..

Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •