Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 10 z 15

Téma: Cool Master CM 690 II Advanced (Case)

  1. #1
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11

    Cool Master CM 690 II Advanced (Case)

    http://www.coolermaster.com/product....oduct_id=6638#

    Co myslite? ma ju niekto? ohlasy?

    doma mam zakladnu case k nejakej zostave uz hadam 100 rocnej tak rozmyslam nad novou case a tato mi padla do oka, chcel som nieco co ma dobry priechod vzduchu a myslim ze tato to splna (fany v predu, hore, vzadu a na boku)

  2. #2
    Moderátor fora
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    3 829
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    27 881
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    23.04.2019 21:45
    Last Active
    23.04.2019 22:39
    Latest Thread
    zbytočný spam
    Vliv na reputaci
    17
    to je rozhodně dobrá skříň, ale musíš si na ni holt připlatit no

  3. #3
    Banned
    Založen
    08.01.2011
    Věk
    28
    Příspěvky
    16
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    625
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    19.07.2012 22:07
    Last Active
    21.08.2012 01:27
    Latest Thread
    Laetry
    Vliv na reputaci
    0
    Cooler Master je rozhodne kvalita co se nizsi stredni tridy tyce, ale hodne bych se rozmyslel jestli dat takovy penize do case. Je sice pravda, ze Cooler Master ma pomerne dost chytre vymysleny chlazeni(stejne nevyuzijes plnej potencial). Konkretne tenhle model je predpripravem i pro instalaci vodniho chlazeni coz si myslim, ze je naprosta zbytecnost. Rozhodne by nebylo od veci pripsat sem co do toho case budes skladat, protoze pokud to nebude nejakej zajimavej high-end, tak bych asi zbytecne tolik penez do bedny neinvestoval, sam mam bednu za 500 a spokojenost nejvetsi pomerne pevny bocnice, desing nicim neoslni, ale ani nezklame a vsechno se do ni montuje a vejde naprosto s prehledem. Jinak mam v tom AMD Athlon II x4 640 (planuju vymenit za http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x6-1075t-d186211.htm ) Ati Radeon Radeon HD5770, 4 GB ram a s chlazenim neni sebemensi problem. Planuju jeste koupit http://www.alza.cz/arctic-freezer-xt...-2-d113281.htm a pak budu naprosto spokejenej. Jde o to jestli se ti vazne chce dat takovy penize do bedny, jediny co je u ni tak vyjimecny a co vyuzijes je desing a to "rychloupinani" komponentu, to chlazeni je stejne vicemene zbytechny.

  4. #4
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11
    no ja mam problem s teplotami a potrebujem nejaku case ktora ma dobre riesene chladenie, v tejto stock case co mam doma mam ventilator iba v zdroji a na procaku ale ziadne vyvadzanie vzdchu ani privod studeneho...

    procesor mam http://www.alza.sk/amd-phenom-ii-x4-...on-d145518.htm ktory by som pretaktoval (pri tejto case a takomto chladeni to nie je mozne) a grafiku mam radeon X1950 ktora uz dosluhuje takze planujem kupu novej http://atcomp.sk/zbozi/ati-sapphire-...spx?p=z:204720 ale tam potrebujem kusok posetrit peniaze pretoze stoji dost

    EDIT: alebo http://atcomp.sk/zbozi/ati-sapphire-...spx?p=z:209344 je lacnejsia a v podstate taka ista
    Naposledy upravil Yuphon; 19.06.2011 v 14:05.

  5. #5
    Banned
    Založen
    08.01.2011
    Věk
    28
    Příspěvky
    16
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    625
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    19.07.2012 22:07
    Last Active
    21.08.2012 01:27
    Latest Thread
    Laetry
    Vliv na reputaci
    0
    No kazdopadne nechapu proc jsi jeste taktoval ten procak. Nevim jestli se pri hrani setkal s nedostatkem vykonu u tohohle procesoru, ale o tom vazne pochybuju. Grafiku v tvem pripade nema cenu resit, ta uz je par mesicu pohrbena v zapomeni i kdyz ve svej dobe nebyla vubec spatna. HD 6870 ti naprosto schvaluju, ale pokud chces dat takovy prachy do karty, tak by se mozna vyplatila 6950, slysel jsem o tom, ze se da v biosu nejak otevrit na 6970. Jeste napisu kamaradovi a zjistim jak to presne je, protoze pokud by to tak bylo, tak bys tak mohl usetrit cca 3-4k a mit v podstate 6970 coz je skoro nejvykonejsi ATI. Nejsem si prave uplne jistej jakej model to byl a taky vim, ze to neslo u vsech, takze se pokusim zjistit vic a kdyztak ti poslu PM, nebo to pripisu sem. Dale co se tyce toho chlazeni, tak bych to s tim Cooler Masterem az tak nehrotil, stejne pokud si koupis ten case, tak ti dost pravdepodobne ty vetracky co dodavaji v baleni stacit nebudou jestli uz ted mas problemy s chlazenim, takze jeste urcite budes muset investovat do nejakych dalsich, ale pokud ti neni lito ty penize za to dat, tak urcite do toho Cooler Master je ve svej tride jedna z tech lepsich znacek a maj to chlazeni dost dobre promysleny.

  6. #6
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11
    procak este nie je taktovany, uz teraz je problem s teplotou nie to este keby som ho nataktoval, ale planujem taktovat ked bude nova case a grafika..

    keby si zistil tie info bol by som ti vdacny

    a tie ventilatory uz nestoja vela aj keby som musel dokupovat, do 10€ a keby som to kupoval po jednom tak to nie je taka zataz na peniaze

  7. #7
    Banned
    Založen
    08.01.2011
    Věk
    28
    Příspěvky
    16
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    625
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    19.07.2012 22:07
    Last Active
    21.08.2012 01:27
    Latest Thread
    Laetry
    Vliv na reputaci
    0
    No tak je to model HD 6950, da se pres bios (myslim ze je nutny reinstal biosu) "otevrit" na HD 6970. Ja bych osobne sel asi do http://www.alza.cz/asus-eah6950-dcii...d5-d231766.htm vypada, ze s chladicem by u ni nemel byt problem. Pro srovnani po odemknuti by se vykonem mela rovnat http://www.alza.cz/asus-eah6970-2di2s-2gd5-d202658.htm pouze s tim, ze by mela 1GB pameti, coz pri rozliseni 1920x1080 vubec nepoznas. Takze ja bych urcite sel do tyhle karty no, jak jsem psal predtim, usetris tim celkem pekny penize. K tomu taktovani... s tim bych vubec nikam nepospichal, protoze u 98% dnesnich her ti vykon toho procesoru bude 100% stacit, takze netaktuj zbytecne. Jeste k tomu chlazeni, pokud mas problemy kup si http://www.alza.cz/arctic-freezer-xt...-2-d113281.htm a budes mit klid.

  8. #8
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11
    ta grafika to uz je dost penazi... no kym to nasetrim je este cas budem to riesit potom diky za info

  9. #9
    Moderátor fora
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    3 829
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    27 881
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    23.04.2019 21:45
    Last Active
    23.04.2019 22:39
    Latest Thread
    zbytočný spam
    Vliv na reputaci
    17
    nemáš vývod vzduchu....tak investuj pár korun do větráčku a máš to...jinak vysavač taky pomáhá

  10. #10
    Ověřený člen Avatar uživatele Yuphon
    Založen
    07.01.2011
    Příspěvky
    920
    Post Thanks / Like
    Nemesis Cash
    4 167
    Post Thanks / Like
    Last Visited
    12.07.2015 14:35
    Last Active
    26.07.2015 14:57
    Latest Thread
    Chyba vo filtri
    Vliv na reputaci
    11
    no ta case ma hlupy dizajn, na privod nie je sanca z predu tam je ako keby vlniva.. vyvod by sa dal ale chcem tam cirkulaciu vzduchu

Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •