Ahoj zase nejde server nebo jde ale vždy to spadne nadalo by se s tím něco dělat ?
Díky Flann
Přeji příjemný den :)
Téma přesunuto do jiné sekce ....
Printable View
Ahoj zase nejde server nebo jde ale vždy to spadne nadalo by se s tím něco dělat ?
Díky Flann
Přeji příjemný den :)
Téma přesunuto do jiné sekce ....
Bohužel nastal problém s pluginem, server jsem zatím restartoval, takže se dá připojit. V tuto chvíli se danou situaci snažíme řešit...
Příčina problému byla odhalena, uvidíme zda řešení, které jsem jako opravdu aplikoval pomůže (doufám, že jo :D )
Palane bohužel ... furt mi to padá a nenačítají se Chunky ... takže to nejde :(
Mám otázku mimo témy -> prečo došlo k exponenciálnemu klesnutiu hráčov na tomto servry? (celý týžden tak 1-2 hráči max. online)
Protože teď ten server nejde no
Server online -> práve som sa napojil žiadnu chybu som nepostrehol
Ano ale mě nejde neboť se mi nenačtou chunky a padá to a nejsem jediný komu to dělá :)
Jinak Dobrou noc :) :D
Server by měl již normálně běžet. Jinak co se týká nižšího počtu hráčů: v červnu je pokles vždycky, zřejmě kvůli konci školního roku, nicméně během příštího týdne snad zahájíme nějakou kampaň na "návrat" hráčů.
server offline znovu
smiem sa spýtat ci bude problém vyriesený do pol hodinky alebo aspon priblížny čas? -> predom vďaka za odpoveď (čí má cenu čakať)
Bohužel vzhledem k tomu, že to vypadalo, že je problém vyřešen a vyřešen není, tak nemohu sdělit, kdy server normálně půjde...
Nerad bych to zakřiknul, ale vypadá to, že problém byl způsoben pluginem NoLagg (!) :D Server běží již 12 hodin bez sebemenšího problému, tak uvidíme...
No palane .... šlape to jako značkové hodinky
no uvidíme.....
Flann :)
:lock: Zatím zamykám, problém je asi vyřeše, v případě opakování se opět toto téma odemkne...