Prosim GM o UNban a podavam vysvetlenie.
Včera dňa 21.7. som dostal bezdôvodne BAN. V donate mam napisane speed hack, no spominany hack v PC ani nemam a v zivote som nevidel ani ako vyzera.
Myslim si ze anticheat na moju postavu upozornil po tom ako som dostal zdlhave lagy. V lagu som bol aj 30-45 sekund. V snahe zistit ci mam este lagy som použil spely, skušal davat mount, dismount a tak dalej. Ked som odlagol ocitol som sa na uplne inom mieste nez som bol. Zistil som, ze lagy mam len ja. Skontroloval som internet, bol v poriadku, čiže lagy neboli spôsobene ani serverom ani mojim netom. Už v minulosti som mal problem z permanentnymi lagmy väčšinou hned pri prihlasení do hry za cca 3 minuty prestali. Tak tomu bolo aj včera ked som uz nemal na to nervy, vipol som WOW a išiel von. Dnes ked som sa chcel lognut zistil som ze mam ban.
Podla mňa mam nejako bugnutu postavu usudzujem to podla toho, ze ked lognem akukolvek inu postavu nelaguje to, no ked lognem postavu Shugo zacne mi to lagovat. Skusal som aj reinštal wow, lagy mavam stale.
Po vyriešení banu by som chcel aj poprosit či by sa mi na spominanu postavu niekto z kompetentnych pozrel a bug odstranil.
Ďakujem za pochopenie.
S pozdravom Shugo :usmev: