Rotface - na kraji nevytíkaj ty sračky zelený
Printable View
Rotface - na kraji nevytíkaj ty sračky zelený
Prosim vas rieši sa ten bugnuty profesor a valitria ??????????????? :nastvany::zmateny:
Dotka stále neskáče....
zitra uz bude(doufam)
nevim jestly se to někomu už stalo ...ale dneska u lich kinga mě čapla valkýra a okamžitě jak mě chytla sem byl kilometr za okrajem ...nepřijemna věc ;)
to sa stava,ked jej date stun hned,ako prileti..treba jej nechat 2kroky..
vcera probehl update na unbound palgue zkuste ho
dotka je funkcna ale tie sracky u rotface stale nie
Asi s tím nic nepůjde udělat a řeknete mi at si vemu jinej trinket, ale stejně to sem dám.
V icc25hc ve frostmourně jako hunter sestřeluju elitky a když procne Deathbringer's Will (a že procuje hodně a většinou s první ránou) tak mě to hodí pod texturu a dostanu ik. Nešlo by s tím něco udělat?
To dělá jen tobě nebo i ostatním?
Nejspíš i ostatním, protože na ts, poté co jsem tam umřela a nevěděla proč, se ozvalo "no jo, to ti procnul trinket a chcípla jsi pod texturou". Při dalším pullu jsem si už všímala kdy jsem chcípla a opravdu s procem trinketu kdy mě to hodilo do jedné z forem, pak už jsem viděla jen texturu a byla mrtvá.
robi to aj feralom, konkretnu tusim ked si druid zrusi pedobear formu
Už měsíc (možná i víc) se nedá jít Valitria na druhý pokus ....řeší se to vubec ? A to že přijde GMko a vyhealuje jí je nám prd platný když někteří z ní chtěj itemy :) Mluvim o tom že když náhodou (na heroic modu to kolikrat neni ani nahoda) wipneme na Valině tak při "pullu" se neotevřou vrata z kterych vybihaj elity a vali nejde targetnout. Stalo se mi to asi cca před 3 tydnama na world raidu 10hc, wiply sme a vali nešla, poté sem to slyšel na raidech pořád že Vali stále nejde, tento týden se mi to stalo na world 10n kdyz sem šel s altem, wiply sme a vali uz dal nešla...prosim vyřešte to uz nějak, je to vážně s prominutím k nasrání kdyz se to takle buguje :) Díky za čas strávený přečtením tohoto problému
Když už by se s Vali mělo něco dělat tak by nebylo ani na škodu opravit ať se po wipu na HC zase obnový obláčky, protože když wipnete s obláčkama, tak bez nich skoro nemáte šanci...(nevím jeslti už to není opravené, už jsem dlouho na Vali newipnul :D )
Dneska se nám na 25 HC propadl Lord do textury, když byl zabit během Bone Stormu. Targetnout přes /tar šel, ale bohužel corpse nebyla vidět, tudíž ani žádný loot :-/
tazka taktika STOP DMG ako aj na queene ked vylietava? boze, ved to je global bug textur, takisto ako ked icehowl padne dole ked ho zabijete v stune a je na kraji textury..s tym sa neda spravit nic,iba nove textury..
Tak stalo se nám to poprvé -.-
Každopádně díky Curlovi, že se nám na to mrknul.
ICC 25 HC Professor - double HC mode, když nám v mezifázi hodil místo kombinace červená+zelená 2 červené s tím, že jedna z nich (zřejmě ta buglá) se ihned spawnula a zatargetovala. Zelený debuff polovina z nás dostala, ale zelená nikde. Rozsekalo nás to na sračky :D
víte o tom že před červenou se utíká ? já jen že pokud se bugnou tak červenej judgement a 2. se zpomalí z abominačky a v pohodě se kituje .....
jinak aby to nebyl úplně OT: chci upozornit že oozy (pořád / už zase) můžou targetovat jednoho člověka (ID z 3.10 2012 - 9.10 2012)
You don't say... A víš o tom, že chvíli trvá spawnutí a chvíli zatargetování? Červený judgement jít vůbec nemá - a pokud vím, tak ani nejde, nebo ano? Report it, then. Tahle se tam prostě flákla natvrdo a hned začala řádit. Nehledě na to, že polovina raidu se zeleným debuffem by se šťourala v nose, zatímco červení by krutě nestíhali.
"Červený judgement" funguje na zpomalení červené oozy. Netuším ale zda to tak opravdu má jít nebo ne, spíše si myslím, že ne.
No, jde to dát ikdyž targetnout jednoho hráče, ať už umrtím toho hráče nebo když se paladin obětuje, ale v 99% je to wipe a podstatné je, že to takto jít nemá.
U trashe k Valině, když se spouští "event" pullnutím mobky Risen Archmage (NPC - 37868) a hunter na něj dá spell Hunter's Mark (Spell - 1130), event se spustí. To můžu vyvolat nechtěné pullování bosse, například s WR.
Po wipnutí u tohoto bosse, se po vlezení do dungu po nějaké době samovolně pullne event, z ničeho nic, někdy hned po vlezení, někdy než se dojde k bráně, prostě nenašel jsem příčinu, i když technicky vzato nějaká samozřejmě bude.
Tested: Icecrown Citadel 10n 12.10.2012 (ID: 665)
trochu jsem zkusil postelovat valinu
behem dneska ji hodim na PTR tak to zkuste nekdy vecer:)
Včera icc25n Rotface padnul a zůstala velká oza.
http://nemesisup.cz/files/public/wow...512_182325.jpg
Valithria Dreamwalker - Všechny mody
Nevím jestli to tu už někdo psal, a upřímně řečeno to na 35ti stránkách nechci hledat, ale asi už 3 nebo 4 měsíce se buguje Valina po wipu. Jakmile je wipe, Vali se despawne, poté zase respawne i s Arc mágy a ti do ní začnou bušit a ubírat jí HP. Valithrie pak sice jde vyhealovat, když se zabijí elitky co do í buší, ale podstatná věc je, že encounter se pak již nespustí. Nepomáhá regroup, reset instance, nic. Prosím o prošetření a případnou opravu. děkuji
Jsem naprasto slepej a nevidim kde smazat příspěvek. Tenhle problém už je napsaný nade mnou :) Prosím o smázání. Dík
dneska se nám při ICC25hc stala dost zvlášní věc.. projdem si tak celou citadelou před LK, pullneme LK, na LK jsme wiply.. a co se nestalo.. dobíháme zpět do instance, trash resetlý.. všechny porty byly pryč a celý dung se resetl.. :sokovany:
Jakože kompletní respawn včetně bossů?:sokovany::prekvapeny:
tak to zabite znova :D LK sa vas boji
farma jak sa patri :D
Btw. dobrá zpráva - 2x wipe na Valině kvůli lagům (ne, to není ona :D), ale po wipu a po doběhnutí Archmagové do Valiny nerubali a event šel opět spustit. Dokonce na 25n už byli správně 4 Archmagové, ne pouze 2 jako dříve. Zdá se, že problém už je konečně vyřešen :bravo:
nice.posteloval jsem to no:) neni to nahoda paradoxne tyo byla jen DB chyba
a ten dmg do valitrie je spravny? aj ked do nej ziadne elity nejdu, dostava dmg "z nicoho"
Na hc modu ano Heroic Mode: Valithria's health decays over time. While she still starts at half health and remains at the same max health as normal mode, the decay means more healing needed as the encounter goes on.
na HC mode wipe a bug valitrie..zabili ju mobky..takze bad newz everyone..
v ponděli se nam stalo to samé co tu píše koncok akorat na 25n :) + v instanci po wipu zustal combat takže kdo se chtěl dostat dovnitř se sekl v textuře mezi portem do instance a instancí :)