Původně odeslal
Osk
Máš pravdu Peace... Všetci nosia PvE to znamená, že sa dmg zvyšuje tomu, čo tie PvE offparty popr. set nosí, aj dmg do toho, čo tie PvE itemy nosí (menšia resil), ale tieto damage mi prídu fakt prehnané, tak prečo sa nesnažiť trošku vybalancovať PvP?
Keď som hral ešte locka dajme tomu v trojkách a stretli sme warr/dk, tak celá arena bola o tom ako oni tunelovali clotháka (čiže mňa), pritom to mohli byť hráči, ktorí sa ledva hýbali a ja som len defoval celú arénu a dmgoval iba na shf, takže to museli zabiť partáci, skoro žiadna šanca niečo uCCčkovať, lebo keby som dostal interrupt, tak ťažko by sme to uhrali
Alebo iný prípad 2v2 arény v kombe h pala a destro lock, keď sme stretli warra s holadinom, celú arénu sme ich tlačili, po 20tich minútach som dostal jeden OP do castu a s parťákom sme sa mohli aj zblázniť a warr ma proste zabil... Hrať tu clotháka (najhoršie je na tom, povedzme si úprimne, disco priest), na toho keď sa niekto zavesí, tak môže rovno leavnúť arénu, pokiaľ nemá super naskilleného parťáka, ktorý CCčkuje ako blázon... O tom ako tu šialene dochádza mana ani vravieť nebudem (ale to bude asi tým, že každý musí overhealovať, aby niekoho udržal pri živote)
Myslíte, že prečo má AT toľko aktívnych hráčov, ktorí sa tam vždy s radosťou vrátia? Lebo sa snažia balancovať PvP (i keď im to nie vždy výjde). Aj to je jeden z dôvodov, prečo tam tí hráči aktívne hrajú...
Na druhej strane ma to baví, za môjho warra, ktorého hrajem raz za rok mazať discantov alebo holy palachov(dispell sacred ftw) na kombo OP + bladestorm :lol: