Původně odeslal
Layboyz
Tohle už je vážně komedie.. kolik lidí z vás hraje na blizz wotlk serveru ? Každej kdo se tu zmiňuje o Arena Tournamentu a o funkčnosti resilky tam vs. AN = AT má svoje upravený staty ať se tam jedná o (nerfy comb LSP apod) AT je balanced PVP, nikde není psáno ze to takle funguje na blizz serveru. A ani nefunguje. To ze na an date vetsi DMG nez na AT je zcela logicke HC doplnky SHM atp jsou proste znacne lepsi co do statu. (Tim ale nerikam ze to DMG tady je v poradku, ale ani ja nehraju na zadnymm wotlk funkcnim blizzu) Lidi z Equilibria vi, ze za dob TOCKA byli areny o necem uplne jinem .... Osobne vim co warr dela v arene tady na WOTLKU pri statech 80 % arpen, se az sam divim co to je za hity a to tam behaji resil cap hraci. Ale smirte se s tim, ze to neni o resilce a prestante porovnavat AT s AN ... nikdy to nebude stejny a ani nemůže protože AT je prostě jinak řešený. Aby jste pochopili sám jsem pro to aby se tu balanclo PVP tady jen mě upřímě nenapadá jak ..
V současné době všichni víme jakej server je na český scéně asi nejvýš a přitom dřív to byl vcelku průměrnej server (placení developeři, nedavno vyhlasena soutez Tournamentu o realny penize kterejch tenhle projekt rejžuje taky hodně) ten hloupy server co dřív nestál ani za zmínku se teď stává nejepším serverem český scény WOTLKU... tohle všechno náš server doneslo v současný době na úroveň takovou že lidi přechází v celých guildách i přesto, že to je blizzlike a banuje se ta m i za blbej fishbot. Nemůžeme se divit, že i když náš server má sice vše puštěné už jakou dobu víceméně jsme "100 let" za nimi s naší funkčností tocka i pitomých 5 manů o icc ani nemluvím, jsme těžký podprůměr. A jednoduše nemůžeme konkurovat něčemu jako je ********
Co se týče reportů bugů, tady už všichni ztratili chuť reportit bugy ... GM napíšou že hráči jsou líní testovat tohle neni práce hráčů. Od čeho tu máme GM a developery ??? od toho aby nám dávali morfy pred og ???? Práce k ničemu. Já neříkám, že to hráč nemá testovat ale chce to trošku bejt akční chce to aby se ty topicy řešili ne že nekdo založí topic a nikdo k tomu nenapíše ani bůůůů. Chce to aby kdyz nekdo napise topic ze neco nefunguje aby se tomu nekdo venoval napsal Jo to je bugle / ne to neni bugle nebo ano otestujeme to spolu logni ingame a zkusime to. Popřípadě aby se k tomu vyjádřili ostatní hráči "ano tenhle problém mám taky" or "ne tohle je hloupost takle to fungovat nemá" aby GM uzce spolupracovali s developerama a tlumočili to co jim předvedou hráči ve hře. Tady to absolutně nikdo neřeší, topicy jsou přečtené bez odpovedí X měsíců. Nechápu proč při náboru GM chcete to aby měl znalosti..... vždyť je na našem serveru s jeho povinostma ani nepotřebuje.
Můj osobní názor: Pokud tenhle server nedostane par schopnejch PLACENEJCH developeru, ktery budou placeny za praci jako to je bezny tam a kde ty vysledky jsou ... pujdeme s populaci porad niz a niz PVP tu neni zadna vyzva.... zadny poradne odmeny nic se tu prostě neděje. zůstala nám jen farma nefunčních dungů protože jejich obtížnost je naprosto nulová, máme dobu kdy se po lidech nežádaj ani achievy a prostě potřebujete jen 10 lidí na raid ... narážím třeba na anuba .... tu uz proste neni nic vyzvou pro nikoho.
Suma sumárum Je to overgeared server Wipe je/není východisko spoustu lidí tu zústává kvůli guildám přátelům.... v případě wipu přemigruje min. 50 % lidí protože si řeknou, že když už od 0 tak tam kde se něco děje.
NA závěr chci napsat, že jsem sem napsal, protože jsem o to byl požádanej pár hráčema, hraju tu rád mám tu XX postav ale je na čase už se trošku vážně odlepit a začít trošku bojovat o ty hráče ...