Podľa toho čo píšeš corpus to ale ešte vyzerá nie na týždeŇ ale na ďalší mesiac úprav...
Printable View
Podľa toho čo píšeš corpus to ale ešte vyzerá nie na týždeŇ ale na ďalší mesiac úprav...
No nevím jak Ty, ale já si raději počkám klidně 2 měsíce s tím, že pojede všechno tak, jak má, bez lagů a bugů, než abych hrál už dneska a furt přečkával například restartování kvůli opravám ;)Citace:
Stačilo ale napísať že server pojde o tie 2 mesiace a nedržať v nás napätie "každú chvíľu"... nepriamo ste narábali smojim časom lebo sa dávali klamlivé informácie..
Nori já si myslím že tento server je jediný na listě co má ještě dostupnou 1.8, neříkám že některé větší servery nemají 1.7.X, ale ne na Survivalu 1.7.X mají např. na skyblocku, SG HG Anni.
Nejspíše si mě nepochopil, ale to nevadí. Rozhodně jsem Ti nechtěl říct, že to bude trvat ještě 2 měsíce, to ani náhodou. Zase si to nepřebírej tak, aby Ti to vyhovovalo ;)Citace:
Stačilo ale napísať že server pojde o tie 2 mesiace a nedržať v nás napätie "každú chvíľu"... nepriamo ste narábali smojim časom lebo sa dávali klamlivé informácie..
Bylo by fajn kdyby to bylo do týdne...
Každopádně se omlouvám za své spamování zbytečných topiců ... přijmu každé potrestání i klidně mute na serveru.
Prosim začíná tu být nuda.
Hele lidi zdravim vas z horuceho Turecka :-D
A pockat jeste par dni muzem a jelikoz tady je hex novy developer v ktoreho verim ved je jediny ktory sa v tom vyzna.
Jo a nevie cekat doteraz ste cakali a ted kdyz tu je hex caa asi 2tyzdne (evim presne) tak mu deje cas
jo a taky poznam rychlych adminov co to maj hned ale hex dostal uz trosku starsiu damu :-D (server) a musi i veci opravovat+web.
A okolo toho se delaji taky stavby pro server.
A nektery z A-Team sou jako ja na dovolenke.
A uz se moc tesim :-)
Spalenej buggy konec :-D
Moc si to tam uzi buggyno! Privez mi kávu díky
Myslím ze zde není co už řešit takze :lock::lock:
Popřípadě administrátoři napište Info
Příjemnou teplou noc -Flann