Napiš do sekce pro donory.
Printable View
Tak pro zasmátí, notebook jsem poslal na reklamaci jednou a nyní jde na další http://www.youtube.com/watch?v=H19st...ature=youtu.be opravdu kvalita... Nejen že neopravili puvodní vadu, ale objevili se problémy s grafikou, je to milé mít ho 2 měsíce a vlastně nemít, ale prodejce se na mě aspon hezky smál...
To je pech...
Taky bych napsal nějaký příběh, ale to bych se strašně rozčílil :D
Blbé je že prostě člověk s tímhle nic neudělá a jen čeká, protože české zákony jsou uplně na hovno... Řekl jsem že chci nový notebook, pokud mi nevyhověj tak už se s nima bavit nebudu a předám to na D.A.S tohle už mě fakt přestává bavit.
Při reklamaci do půli roka od zakoupení máš narok na vrácení peněz již při první závadě. Pak při třetí reklamaci stejné závady, nebo při čtvrté jakékoliv závadě.
Zkus si to někde ověřit.
O tom vím, ale prodejci na tohle prostě neslyšej, navíc jsem ted měl že chci výměnu a stejně se mi vátil puvodní.
Máš to okamžitě na krámu odmítnout převzít !
Parchanti zasraný by mě šlak trefil ....
Je to jejich povinnost se o ten problém postarat, jejich problém že v režii s tímhle nepočítají, ale bohužel to je business jsi v plném právu.
Pak už jedině skočit na obchodní inspekci a uvidíš jak se to rychle pohne.
Já bych to nepřevzal, kdyby ty vady byli vidět na prodejně a to právě nebyli. Nejvíce mě na tom sere to, že CZC má své reklamační oddělení, ale stejně to odesílaj do servisu, je to takové, no, nedomrdlé.. Nechaápu proč se tohle, když je to evidentní, nedá řešit na místě. Takhle pořád jen čekám, měl jsem dva notebooky jak ten Asus, tak i ted s Lenovem celkem 14měsícu a jen na reklamacích byli oba 5měsícu a ted to bude šestej, antivir mi nikdo nezaplatí atd, je to prostě smutné..
Ještě že u nich nic nenakupuju :D