refresh
Printable View
refresh
Pokud by šlo nastavit to, aby ragingové nechodili do roomky stejně jako LK, a zustali na svých místech na platformě.. tak by to bylo asi nejlepší, jen nevím sám zda je to proveditelné -> jakmile se targety portnou, Raging zůstane in-active.
Jinak, slyšel jsme že se bugují Princové na 25n a po zabití stále trvá health swap fáze, na 25hc nevím.
i na hc..Citace:
Původně odeslal
Jinak, slyšel jsme že se [B
refresh
Po update 28.7 stále chodí Raging spiriti do FR roomy.
refresh
Na ICC 25hc (nevím za jen tam) se u sindry objevil vizual bug -> člověk kdo má kostku nedostane 1 kostku, ale 3 což znamená, že je 3x větší dmg do člověka = 2 lidi s kostkou u sebe a skoro IK. Avšak pokud se zdmguje jedna kostka z těch tří, zmizí také 2 ostatní, které mohou mít full hp. :)
No, co jsem se díval na videa a na taktiky na wowwiki, tak je třeba aby se ty kostky dávali od sebe, tak možná je tohle AN řešení jak toho dosáhnout. Stojíte vedle sebe->IK
Vím jak to vypadalo na offiku to mi nemusíš říkat jak to tam vypadá z taktik, samozřejmě že by měli dávat dmg, ale né aby jeden člověk spawnul 3 kostky. Mimo to v updatu není žádná podobná úprava psána :) proto to sem píši
Co s takovým servrem, kde se opraví gunship, ale TOTÁLNĚ to rozesere lorda ... bugly encounter, spiky hazi pod texturu, bugle ID ...
Kdyby jsi alespoň pochopil jak je to propojené, každá možná oprava má buhví jak velkou procentuální šanci, že posere něco dalšího, takže buďme rádi, že se tu něco děje a věřím, že se Devolopeři budou snažit co nejrychleji opravit. Pak se divíte, že na ten server serou, když jim tu napíšete, co s takovým serverem bez špetky vděčnosti, cg. :)
Mimo to, nevím jak Tobě, ale já šel včera Marrowa na 25n i 25hc a byl v pořádku. :ugeek: