prosimte...
nejdriv se nauc jak ten encounter ma fungovat...Cervena NEMA mizet a ma jit zpomalit POUZE abominackou coz funguje
oozy jdou jak maji...jediny co muze byt bug je to ze obcas nehodi tear gas jak rikas
Printable View
prosimte...
nejdriv se nauc jak ten encounter ma fungovat...Cervena NEMA mizet a ma jit zpomalit POUZE abominackou coz funguje
oozy jdou jak maji...jediny co muze byt bug je to ze obcas nehodi tear gas jak rikas
ešte viac mu zamotaj hlavu nech nevje čo má robiť ... jeden hovorí že chce to a druhý to cg vám
Pardon, kouknul jsem na net a nemá mizet, ale má přeskočit na jinej target, nějak se mi to pomíchalo, tak mne hned nekamenujte
Pouze teoreticky a pouze na 25hc!V ostatnich modech je to sice mozne taky,ale na druhou stranu by to bylo kinda lame vubec ji takovou sanci dat:)
Nicmene k tomu co me sem privedlo....
Dneska si slozim icc 10n,vezmu 6 lidi z guildy a jednoho neequipnuteho,vlastni classy neznaleho a cerstve koupeneho alta.
Pokud se nam v te sestave povede sundat LK do hodinky a 20 minut,zamysli se pak prosim nekdo nad vhodnosti preQ do ICC?
a čo takto znížiť buff v ICC? Nech sa chlapci nenudia :D
snizenim bufu nedocili niceho...krom toho ze RE prestane s altrunem davat LK, ostatni guildy ho prestanou davat uplne a ti kteri se marne snazi o progres se na to vykaslou...tohle je challenge jen pro ostry hochy a tech na AN beha uz málo blacku...
Anathema neni FUN! Jak rad a casto se smeju tehle ohrane vete... nevadi... sam,ozrejme transmog na wotlku se vubec neda pocitat do funu...
Jsem stejne zvedavej co tenhle topic vyresi... jestli bych se vubec jeste nekdy dokazal lognout na dyl jak 5 minut a pak to nevypnout diky tomu ze nemam co delat ;)
/Ancabl... haters gonna hate
Ako prepáč Ancábl, ale ... nerozumiem o čo ti ide, máš nejaký lepší nápad? Tak sem s ním.
Křičet "Nudím se a nemám co dělat! Zabavte mě!" přece vyřeší všechno :D
Ale teď vážněji, postuje sem strašně moc lidí ale jen pár návrhů je použitelných. Většina z nich je dobrých, jenže nic k tématu. Většina jsou jen krátkodobé záplaty, které tu lidi příliš dlouho neudrží a paradoxně vyžadují nejvíc práce.
Ztížit ICC? Vždyť jej nedává většina populace ani teď.
Transmog PvP sety? Jen pro velice omezenou skupinu lidí. Z těch, co mají rádi PvP jen ti, kteří jsou v něm dobří a z těch jen ti, kterým záleží na tom, jestli jejich růžové shouldery ladí s poslední kabelkou od- co já vím. A s tím, kolik práce by to dalo to nemá cenu dělat, pokud to nemohou použít masy. Abych byl upřímný, nemyslím, že někoho zajímá, jestli pár elitistů co chcou být speciální odejde. Rozhoduje průměrná většina.
Ruby Sanctum? No, hádám že to by byl další jednorázový impuls. Není tam zase tolik bossů ani tolik lootu, aby to drželo většinu lidí na víc než měsíc.
Zvýšit AC dropy? Super! I tak někdo kdo hraje jen pár hodin každý týden bude dělat cokoliv nad 500 AC měsíce. Proto to chce víc příležitostí jak je získávat -> jedinečný obsah vytvořený AN teamem. Ať už eveteři, developeři co by udělali vlastní instanci, prostě cokoliv, co nikde jinde nemají.
A nemyslet jen na čísla, ale taky na psychologickou stránku hry. Ale jak přivábit hráče na něco nového už jsem tu určitě v nějakém postu řekl.
Smutné je, že něco opravdu extra už vlastně ani vymyslet nejde, protože WotLK je už prostě stará hra.
Takto, Anathema by mala robiť hocičo, len aby prilákala ľudí späť... Už dosť ľudí (hlavne PvP) odišlo na konkurenčné servre...
Keď sa nezačné nič robiť, tak ochvíľu upadne... Každá maličkosť pomôže i keď sa to nezdá
PS: A netreba sa ohánať tým, že z toho nechcete robiť fun... Práve výnimočnosťou prilákate ľudí
Rozumnejsi napad? Jasne... transmog! :D Lidi si to treba do 2 mesicu daji a pak prijdou se stejnym topicem... ---> hodne ot toho vyresi...
Dame WIPE? Jasneeeee... dame wipe a behem 2mesicu to zacne cely znova... lidi se tu na wotlku nudej jak jen je to mozny a oni to budou hrat znovu :) Samozrejme...
Nemam do toho nejspi sco psat protoze me nebavi uz ani cataclysm... vlastne me WoW tak nejak nebavi vubec... diky AN a za to diky...
Pokud ti to nedojde ani ted tak nejspis narazim na to ze WOTLK is death... transmog, wipe a ani jiny hovadiny proste nepomuzou... nebo ano... na mesic mozna 2. Pak se opet vidime v podobnem topicu kde budou lidi zadat o skakacku z outlandu do northrendu ;)
A o čo ti vlastne teraz ide? to by ma fakt strašne zaujímalo. Však keď je tá AN a Wotlk pre teba mŕtvy tak hraj na tom offíku kde si. Tam budeš mať za chvíľku pandy a budeš sa zabávať. Tu sa pár ľudí snaží o oživenie a udržať to hrateľné ešte aspoň na pár mesiacov, dať hráčom nové dôvody hrať a ciele a ty jediné čo dokážeš je sem prísť a pičovať? WoW tak to /applaud, predviedol si sa. Asi fakt potrebuješ len zástup ľudí, ktorí budú stáť za tebou a prikyvovať ti na všetko čo povieš.
Ak si chcel prispieť do debaty nejakým návodom ako pomôcť AN tak nech sa páči, ale ak si prišiel len zapotiť nejakú sračku "od hráča z offiku" tak ako to chodí robiť Ladeus/Doomed, tak to fakt cg.
to je jasny... to vi kazdej... ja jen poukazuju na totalni nesmyslnost tehle s prominutim hovadin co lidi vymyslej uz jen kvuli tomu aby si ozivili ten uz tak silene ohranej wotlk... ano dame si par tydnu zabavy s tim ze si vyfarmim veci na transmog - co pak? --> dalsi topic... "Motivace hrat na AN No. 2"
Zastaralost a ohranost tohodle datadisku tu proste nevymluvi nikdo... byt to tak super a zabavny TAK NIKOHO NENAPADNE NAPSAT NEJAKY PODOBNY TOPIC...
To ze si lidi po pripadnem wipu odbehaji instance krasne zasebou je uzasna zalezitost... ale ruku na srdce... koho by to opravdu bavilo kdyz vi ez na nej ceka stejne zase jen ten WF set + T2 nebo uz ted silene ICC?
Aba nevim co se ti deje... jestli je spatny napsat svuj na zor na to ze tu vymyslite hovadiny tak sry... ja svuj nazor priste nenapisu... a presne jak pises... par mesicu zabavy - a co pak? zase me posles nekam?
Sry za double post... nejak nevidim nikde "upravit"
A ČO BY SI AKO CHCEL? Cata na AN? Či rovno predbehneme offi a dáme Pandy? Ako ja fakt stále nechápem o čo ti ide. Pár ľudí sa tu snaží niečo vymyslieť, pridať ruku k dielu, nechcú to nechať len tak stagnovať a čakať kým tu bude 10 ľudí online a tebe to vadí? Ak to nepomôže okej, ale aspoň budeme vedieť, že sme pre to niečo spravili.
Ak máš lepší nápad, opakujem sa, sem s ním. Kľudne zaplať každému hráčovi offík a môžeme sa tam stretnúť všetci z AN. Ale prosím ťa, už konečne napíš čo svojimi príspevkami sleduješ.
/edit: nemáš vip, nemáš edit.
//edit: nj to je najlepšie, prísť niekam, povedať: "robíte to na piču" a odísť.
Opravdu nevim co se ti stalo ze tak vysilujes... fakt netusim. Kdyz ja jsem chtel aby se na AN neco zmenilo jak vedeni serveru tak vetsina lidi me posilali do******. Zavedte si transmog, udelejte dalsich tisic zmen... me je to uplne jedno.
Jestli proste nedokazes pochopit to ze muj nazor na tuhle vec je takovy ze je to proste blbost ktera bude fungovat chvilku a pak budete zakladat dalsi topic tak sorry... srdecne se omlouvam... jinak narazky na to ze jsem z offiku a podobny blaboly bych cekal od mene vyspelych lidi a ne od tobe... fakt netusim co jsem konkretne tobe udelal ;)
Mimo témy, aké zmeny si mal na mysli okrem wipe a zrušenia GH?
posledné dni chytil neprijemné krámy... musíš to vyčkať
Stále nevidím žiadny nápad...len "nadávanie" na to čo vymyslel niekto druhý. Opakujem sa tretí krát, a stále čakám na ten tvoj nápad, ktorý Anathemu spasí.
Nič si mi neurobil, iba som nedokázal nereagovať na posty typu Ladeus. Nech by ich napísal hocikto iný, že ide o teba som sa ešte krotil. Narážaš na to čo sa stalo mne? Pozri sa na to čo tu predvádzaš ty (mne stačilo čo si dokázal na TS pri bane OSB) a potom sa ma to opýtaj ešte raz.
Ja chápem, že tvoj názor na to je, že je to blbosť, to je veľmi pekné, preto ti hovorím, ukáž nám ako dokážeš spasiť Anathemu. Nemienim sa s tebou ďalej hádať, nestojí mi to za to. Ospravedlním sa ti potom, ako mi tu ukážeš (áno po štvrté) svoje produktívne nápady na to ako pozdvihnúť hranie na AN. Prísť do práce, povedať vedeniu, robíte to na piču a odísť, si tiež nemôžeš dovoliť. Alebo ano? Myslím, že v RL by ťa tak isto vysmiali, keby si chcel niekomu diktovať a kritizovať to, že sa aspoň o niečo snaží a ty sám nerobíš nič.
Celý WoW a jeho koncept je už ohranej a zastaralej (to je vidět na blizzardu, kterej pomalu taky vymejší čim dál tim větší číčoviny). Nic nezabaví věčně a rozhodně ne x let stará hra.
Krása MMORPG her je v kontaktu s ostatními hráči. Tak co kdybyste si místo stěžování pokecali ve hře s někym, šli raidbgčko s kamarádama, zkusili s lidma z guildy gangovat opačnou frakci v nějakým městě atp. Nebo si společně procházeli starý instance, dělaly alty, skládali si třeba dungeon set 2.
Asi nema dal smysl se s tebou o tom bavit... a nejspis i o jinych vecech. To ze napisu svuj nazor je spatne. Kdyz jsem mel jeste tenkrat chut za An nejakym zpusobem bojovat kazdej si jel svoje. Ted kdyz proste jen napisu ze jsou to dejme tomu nejaky napady na radoby zachranu AN tak fakt sorry. Jestli proste nedokazes prekousnout to ze wotlk je starej a lidi proste donekonecna nebude bavit delat dokola ty stejny veci tak se ti opet omlouvam ale mozna uz by sis mel rozsvitit... nebo mi zase napsat jak jsem z offiku kterej mimochodem stoji za stejny hovno jako wotlk a dalsi blaboly na moji osobu. Vytahujes tu v topicu o "zachrtane zabavnosti AN" veci ohledne OSB... CG ses fakt borec... ses nejak citove mimo? mas nejaky problemy? Vytahuj dal 100 let stary veci... musim se smat. Fakt bych netusil ze drive totalne v pohode Artepp tu bude blekotat takovy haluze... ale ok.
Klidim se a ty se tu dal snaz zachranit anathemu - neco za co ti nikdy nikdo nepodekuje a jeste nakonec budes za vola...
GL & HF
Já tenhle topic nějak nechápu, píšou tu pořád jen ti samí lidé o tom jak moc se nudí a je na GM aby to vyřešili. Je tu jeden takový fajný archiev co vás na hodně dlouhou dobu zaměstná, až ho budete mít tak máte právo říkat že se tu nudíte...http://old.wowhead.com/achievement=4496
Už dva roky pracuju na tom abyc hměl právo říct že se tu nudim ? :D to je blbost na WoTLku se jde dostat pres 10 K achievu :D to je teprv hranice !
Ne važně. řešíte tu už delší dobu jen hovna a konstruktivní příspěvky kterrý tu jsou se ztracej v přílivu sraček a zapomíná se na ně. Chtělo by to vytřídit hodně omezenej počet lidí kteří by měli přístup spolu s GM do nějaký jiný uzavřeny sekce kde by se mohly řešit priority a problemy chodu servru...ne nemyslim něco jako bylo dřív že připomínky a návrhy byly jen pro donory protože donor může být každej idiot. Myslim sekci pro lidi kteří mají zájem o to podílet se na chodu servru a pomáhat i přesto že nemůžou/nechtějí být součástí GM teamu. Otazka je jak by se do takovy zkupiny vybírali lidi :D kdyby to byo že kdo se přihlásí tak "welcome" tak se přihlásí ti samí idioti co jsem píšou píčoviny a když to budou vybírat GM budou mít tendenci vybírat lidi kteří s nimi souhlasí.
Sami dovol mi nesúhlasiť.
Keď môže jeden nemenovaný TBC server mať stále 800-900 ľudí online,.. nehovor mi, že ľudí nebaví robiť stále to isté.Citace:
wotlk je starej a lidi proste donekonecna nebude bavit delat dokola ty stejny veci
Sú ľudia ktorý stále majú čo robiť a sú to hlavne PvP hráči. Dobre beriem, že PvE hráč.. skočí si najlepšie raidy, nazbiera najleší equip.. a bude chcieť niečo nové, alebo si spraví alta alebo proste pôjde hrať na Cata.
Ale PvP hráč, ktorý si všíma funkčnosť každého talentu, spellu, funkčnosť resilky, etc. Všetky faktory.. Ten ti dokáže hrať na jednom servery (kľudne aj wotlk) aj 3 roky. Pretože nájsť kvalitný PvP server ( v takom prípade musíš čakať, že sa to rozšírilo a bude tam hrať veľa kvalitných PvP hráčov) je ťažké. Bude hrať tu, kde vie že mu všetko funguje ako má, tu je to o skille a ne o nefunkčnosti jedného classu.
Priority pre udržanie su väčšinou také veci,.. čo málo kde idú. T.j : Ruby Sanctum, Orgrimmar Aréna.. atď.
Áno, áno, staré rozprávky aby aj hráči dávali svoje nápady.. a na čo? Aby ho GM zabilo odpoveďou "To nejde zrealizovať".. alebo niečim podobným.
Nehovorím, že vždy je to tak, ale ruku na srdce.. v 80 % prípadoch. Nehovorím o tom, že veľkú časť chodu a funkčnosti serveru treba prikladať NAOZAJ práve GM Teamu. Pretože môže tu byť čo len chce, ruby sanctum, orgrimmar aréna, brutal sety s WF statmi.. ani jeden ti nebude hrať na servery kde maš arogantný, neaktívny GM Team, ktorý je aktívny možno na fóre kvôli farebnému nicku ( Týmto nenarážam na nikoho z anathemy, je to čisto v rámci názoru o funkčnosti serverov).
Vymýšlať eventy,.. myslím, že každý hráč ocení aj ten najmenší event. Či už by to boli PvP eventy ( aspoň aby sa zabila nuda) 1v1, 3v3,5v5 či dokonca pre zmenu a pre väčšiu zábavu to môžu byť aj 10v10. Nikomu v tom nič nebráni a bude to ako mega boj na strede WSG.
Alebo ako ako za čias TBC, kedy sa napr. do Loch Modanu spawnol nejaký boss z ktorého by padali nejaké fun itemy... a hráči si to pochvalovali. Hráči si dokážu oceniť aj tie najmenšie eventy.. pokiaľ ovšem tie eventy budu aktívne, pretože uvidia, že tí EM nemajú len farebný nick, ale tiež pre tích hráčov niečo robia..
refresh
noční můra se zase vrací mehehehe
https://www.youtube.com/watch?v=o31WiyzRCWU
Toto video me motivovalo k hrani na tomto serveru .. Vzdycky jsem chtel hrat WOTLK s Cataclysm dmgem.
Best topicorino everino