Původně odeslal
Tweezle
Ty asi nebudeš aktivní PvPčkař, jinak by jsi tohle nemohl napsat. Blizz jednoznačně počítal s dalším rozšířením, tak jako počítá teď a bude počítat i do budoucna, takže si to tak trošku dovolit mohl. To že má na Anathemě Shadowmournu a HCčkové off-party úplně každý je tak trošku mínus zase jen Anathemy a jejích hráčů. Arény by se měly vyhrávat na um a dovednosti hráčů, zatímco tady se vyhrává jen na gear. Ono je docela komické, když vás chargne Xaquar, ani se neobtěžuje aktivovat Mortal Strike a rovnou tam pustí Bladestorm, čímž vás totálně roztočí. Nebo je tu další Warrior, nebudu ho jmenovat ať Mirixx nemá ostudu, udržíme ho ve trojkách minutu v controlu, za celou arenu jediný reflect, no potom následuje charge, BS a je zase konec - takový hráč reachne r1, sice ne na dlouho, ale byl na špici. Tady vůbec nejde o to, kdo jak ovládá svou classu, ale o to, kdo si v ICC nasockuje lepší gear, nemluvě o tom, že Shadowmourně se tu prostě nic nevyrovná.
Je zřejmé, že vlastníci full HC gearu budou breptat proti, ale je potom na inteligenci Developerů uvědomit si, že tohle přestane bavit každého, kdo není majitelem naboostovaného Warriora.
Mimoto si myslím, že přiblížit se ať už třeba Tournamentu v systému arén by mělo být prioritou každého freečka. Smyslem by měla být vybalancovanost, stejné šance pro všechny zavedením stejného nejlepšího dosažitelného gearu /ovšem ne na úrovni HC a dávat do vteřiny instant killy/. Ohánět se tím, že já mám lepší tak co teď - každý by o něco přišel, já se rovněž milerád vzdám půlky gearu ve prospěch kvality PvP.