-
Myslim, že pvpčkařům i pvečkařům by největší radost udělalo změna skinu na brutal nebo T2 setu atd. Bylo by to dobrý oživení a hodně hráčů by se podle mě vrátilo, aby si svůj char zase o trochu víc vymazlili. Je jasný že to neni dlouhodobé řešení, ale na půl roku by to zaměstnalo hodně lidí.
Co mi ale udělalo velkou radost (nevim jestli to způsobil tenhle topic, nebo to měl Faelon v plánu) je 100% padnutí AC za rbg:) takže kdyby se přidaly ještě nějaký odměny byla by to pecka =)) no nic já jdu otestovat jestli to fakt dává za každy rbg ^^
-
ešte nie lebo nepadol server.. a ako hovoríš ja už len čakám kým padne server a idem :D Toto bolo fakt vymyslené dobre tak akuraát BG sa dajú aj veľmi rýchlo vyhrať tak sa fakt nemáte načo sťažovať že to budete dávať rok. A ako som písal ak ste nečítali tak 1000 AC na spectrala aby trvalo 4 mesiace si myslím tak akurát.. Dáš všetkých mountov a môžeš sa zas ´´nudiť´´
PS. Keď uvidíte meno Ultra v BG a ste hordák odporúčam hneď leavnuť ::joke:
-
Ale mohli by ste hodiť restart lebo s tým pádom to nevyzerá dobre :D
-
žiaden reštart :joke: a ak budem vidieť meno ultra v bg tak ti dam silence, disarm, fear... čo len budeš chcieť :smoke:
-
Podla mojho nazoru by bolo najlepsie, samozrejme az po tom co so (snad) podari vybalancovat classy, na AN nejak spravit spell delay. Takyto celkovy delay spellov bol na offi, tak isto aj "umelo" spraveny na AT. POdla mojho nazoru ma toto takmer najvacsiu zasluhu na tom, ze AT je tak uspesny server, kedze takmer nikde toto nefunguje. Neni to nijak nevyhnutne, ale urcite to sprijemni hru vela dobrym hracom, kedze ten delay sa da vo vela situaciach a mnohymi sposobmi, co pridava k hratelnosti a zabave velmi vela. Na AN ked daju dvaja proti sebe naraz napr. fear, tak dostane ho iba jeden, co to vycastil hoci aj iba o 0.001ms skor, ale pokial by siel ten delay, tak by ho dostali obaja atd. alebo napr. u s rogue sa da vanishnut blind / psychic sream atd. Toto je uzasna vec ktora sa da velmi dobre vyuzivat, ne len s rogue a minimalne ja ( a urcite nejsom sam) by to velmi radi uvitali.
-
-
Nemyslím, že by existovalo extra moc věcí, které tu hráče udrží. WotLK je venku už tak dlouho, že většina zná prakticky všechno nazpaměť. Wipe není řešení, jen by odešli všichni, které tu drží jejich vymazlená postava a taky celé guildy naštvané, že z těžce vydobytého GH/progressu teď nemají nic. Tito lidi pak přejdou na jiný server, který jim nabídne něco neobyčejného a nového, nebo skončí s WoW.
Opravovat Ulduar a starší obsah je sice pěkné, ale jakou mají hráči motivaci tam chodit mimo prohlížení památek, na které se pravděpodobně už podívali na youtube? Navíc s ICC gearem takže se o obtížnosti nebo progressu moc nedá mluvit -> to dlouho nevydrží.
Opravit PvP? Super, ale to moc lidí nepřiláká. Určitě by to byla slušná návnada tak před rokem, ale teď? Ti, co tu změnu pocítí budou chvíli nadšení, než začnou jakékoliv vylepšení brát jako samozřejmost. Navíc PvPčkuje čím dál míň lidí.
Spousta guild ještě nemá dokončený PvE progress. A ty, kterým chybí pár bossů s tím pravděpodobně seknou jakmile se jim tyto bosse podaří zabít. -> Další odliv hráčů.
Nápad s přeměňováním gearu na vyblýskanější z classicu atd. je krásný, ovšem mám pocit že na offi je něco takového až na konci Cataclysmu, říkají tomu Transmogrification a silně pochybuju, že se kterémukoliv GM bude chtít dělat tak nehoráznou jebačku a tvořit tyhle item sety ručně. Nehledě na to, že by to stejně zase bylo příšerně implementované a nehorázně nedomyšlené... třeba jako Anathema Credity.
Co teda může lidi motivovat? Buď opravdu velké množství eventů, ale sežeňte kvalitní eventery, co si všechno i sami nascriptují a "nevyhoří" po první kritice. Nebo nějaká zajímavá - a to příběhem i lootem a dlouhá custom questline. A za "zajímavé" bych rozhodně nepovažoval nasbírej X bazilionů toho a toho, nebo vyfarmi ten a ten raid. To není výjmečné ani nápadité.
EDIT - Návod pro Anathema team - Eventeři by museli:
1. Napsat několik eventů, které jsou rozličné, originální a REALIZOVATELNÉ.
2. Dodat důkazy o znalosti DB, scriptování a všeho co daný eventer ke svým kouskům potřebuje - musí být úplně soběstačný.
2a. Napsat kratší příběh (třeba jako byl v literárním eventu), pokud chtějí dělat Q chainy. Eventeři musí být kreativní a mít fantazii.
3. Projít velice dlouhým rozhovorem s kýmkoliv, kdo by přijetí posuzoval.
4. Tohle je asi nejdůležitější - Nebrat lidi jen, abyste někoho vzali a když už berete po známostech, nesnižovat pro tyto ani jiné lidi standarty pro nábor.
-
Presne ako napisal mind, chce to kvalitnych eventerov, ja som sa sice prihlasil ale nevzali ma tak co uz, na ich škodu, pretoze viem ze tuto pracu by som vykonaval dobre.
-
Opreax.. Nic ve zlym, ale mám pocit, že takových jako ty je moc. Máš pár nápadů na nějaký eventy, ale vlastně ani nevíš jak bys to udělal. Vždycky se hlásí plno lidí, co si myslí, že když znají wow svět půjde jim i GMkování a eventování. Práce eventera s hraním wow ale nemá skoro nic společnýho. Najít eventera kterej se vyzná v DB a scriptování aby s tim neměl Faelon víc práce než samotnej eventer a přitom aby eventer nesupportil atd je podle mě nadlidskej ukol. A když už by se takovej člověk našel tak bude radši opravovat spelly a dungy.. Takže je to trochu začarovanej kruh a zároveň odpověď proč na AN nikdy nebyl aktivní a dobrej eventer :D
-
nemuzu si pomoct ale cim vic to tu procitam tim vic jsem za transmodifikaci setu :D pve treba za frosty a pvp za rating