Původně odeslal
SamElanius
Souhlasim s tim ze soucasne raty dropu jsou nizke a mely by se zvednout nicmene s rozumem a ohledem na nasledujici:
- WINTRADE: Jak se jiz castokrat stalo tak hraci na serveru kde neexistuji battle groupy (je pouze jeden server) mohou vyuzivat teto skutecnosti ve svuj prospech a diky vysokym ratum pro drop AC v kombinaci s BOA toho nasledne mohou vyuzit ve vetsim meritku.
- ZNEHODNOCENI AC: diky vysokym ratum a moznosti farmeni diky BoA po chvili klesne hodnota tohoto platidla takovym zpusobem ze budeme nuceni zvysovat nabidku toho co si za AC lze koupit a povede to do pekel.
- SMYSL RBG, RDF, Aren: Misto honoru/gearu/ratu dojde k farmeni AC coz pozmeni ucel instanci a PvP. Bude se chodit na ACcka a nikoli na Killy/gear/rate.
Sam Jsi banelingu psal ze
"zpristupnujeme AC jen pro ,,nektere,, (bugery, nolifery, kteri si to dokazi nafarmit) a ne pro vetsinu populace."
ale ve tvych zmenach ratu vidim naopak snazsi farmeni prave pro tyto hrace a neuveritelne naspeedovani ziskavani AC. Vzdy se najde nekdo kdo do te hry investuje vice casu nez ostatni (noliferi) ale to preci neznamena ze kvuli tomu by lidi kteri nechteji farmit/naucit se hrat/venoivat hre cas by meli mit to same co noliferi.
Zaverem: Jsem proti BoA. Jsem vsak pro zvyseni dropu ale maximalni hodnota drop sance by nemela presahnout 30% vyjma daily Questu kde jsem pro ponechani 100% drop rate.