Možná to vidíš jako hurvínek válku nebo nevím, jak, ale né vždy všechny updaty spolupracují s ostatními věcmi na serveru .. :) ...
Pungent Blight u Festerguta .. stále jde kickovat .. to není dobré .. :-)
Printable View
Dnešné ICC25: Rotface, Festergut- stále ide kick
Princovia- dvaja
Keď som sa chargol na Princov (konkrétne ten napravo meno neviem :D) textúra, toto isté aj BQ
Valithria- zase elity v textúre
LK- Harvest Soul- klasika + dnes sa prvý krát stalo že si to stackol 2x- rockshow, ale to je furt pohoda, len tie Valkýry, ktoré sa boja smrti a zletia dole....btw neni to chyba s textúrami v celom ICC? Svalna, Valkýry chodia do textúry+ dnešný charge to nemôže byť náhoda nie? :D
zkuste prosim valkyry na PTR uz me fakt stvou -_-
Otestovana Svalna na PTR,jede jak ma.Na PTR jelo vsechno jak ma i po patchi!
Jaky to melo smysl nebo hodnotu uz ale nevim.Jelikoz je celkem ocividne ze mezi PTR a Live je nekde rozdil ktery prakticky instantne popira smysl testovani..
Mimochodem,na Live byl aplikovany hotfix na Svalnu (fail ale presto).Byl ten stejny hotfix hozeny i na PTR?
Neni mozne ze PTR a Live maji jine buildy?Jelikoz jsem si celkem jisty ze to nedelas naschval a rekl bych ze ty updaty delas podle PTR.
Takze by mozna bylo lepsi se nejdrive zamerit na synchronizovani PTRka s Live a az potom na cokoliv jineho?
ano ted uz jine buildy maji.protoze tesne predtim,nez jsem napsal at to zkusite jsem udelal opravu.
proto to na PTR jde a na live ne..cekal jsem na potvrzeni... a jinak ano, synchronizaci udelam behem dnesniho vecera:)
Slyšel jsem ze valkyri nejdou zase sundat jsou moc vysoko a můžou do nich jen range dmg + zpomalovat jdou jen kořínky + stun od paladina od DK zpomaleni nejde nic. Ale nevím co všechno je pravda.
je to pravda, valkyry lietaju 30 yardov hore :D ani sindra na nich nemá
Potvrzuji co píše Ardox. Do Valkyr mohou dmg pouze spell/ranged dmg + peti. Chains of Ice od DK nefunguje a kořínky od druida + stun od paly fungují. Jinak je u LK špatný timing DoTky v 1. fázi, ve druhé fázi zase špatný timing Defilu.
LK 25heroic verze: Ta Frostmourne room má podobnej problém jako ty valkýry. Ty bomby co padají sou extrémně rychlé a navíc jich padá víc než má. Až budem příště progressovat tak zkusím natočit video a postnu sem porovnání s Paragon videem z first killu
no spravne na ne ma jit POUZE ten stun od paladina, maji byt relativne pomaly a v pulce svych HP maji target pustit