Sel ten gunship nekdo vcera vecer? Byla nahozena jedna mozna oprava toho crashe.
Printable View
v neděli večer sme měli r2 25hc a gunship jel krásně :)
to bugování nevím čím je .. mě osobně se nikdy nebuglo ale nechci riskovat že otáčením se bugne při raidu ... jsem proti gunshipu .. pardon ... proti zavření gunshipu !! :) aby si někdo nemyslel že tím hledáním bugů mi jde o zavření ;)
muj osobni tip na to bugovani tech del bude nejaky addon a to jeste jen v nejakych specialnich situacich. Stejne jako se obcas proste bugne abbominacka u profa a druhy pull uz funguje. Osobne jsem s tim nikdy nemel problemy akorat dnes vzdy kdyz jsem vlezl do dela pod efectem nejakeho morfu z DBW tak me pak pri spawnu mage vyhodilo delo pod texturu a propadl lodi dolu. (coz vlastne nijak extra nevadilo, protoze to zase portne nahoru, jen hlasim). Podobny problem se obcas stava i v FM roomce na LK HC kdy kdyz clovek tam vleze se spustenym dbw, tak pri jeho skonceni hrac obcas propadne texturou.
Už 2 mesiace robím najlahší achiev z Glory of ICC (portal jockey) čo vždy minimálne jeden hodí do textúry a to som tu čítal že je opravený
na ten achiev musíte ísť rýchlu valithriu :lols:
Teraz ma najviac nasralo že sme to splnili s 2x holy pala resto druid a prist vždy sme zobrali všetky 3 portaly a achiev nikde. Otázka vážne je ten achiev ako sa písalo na stránkach opravený lebo mne to tak nepríde...
zas sme splnili achiev a nedalo nam to 3x sme boli všetci traja v portáloch čakali sme kým vylezeme a proste nič.
lubo presne tak sme to asi 3 dni dozadu spravili 2x isli do portalov healeri potom 1x dmgeri ... hned ako vyskocili z portalov tak asi do 3 sekund sme ju dohealovali ... a nedalo achiev
http://www.twitch.tv/xvipwnz/b/10946 video začina od 7minuty
lubomylcz neviem prečo si myslíš, že neviem čo na to treba keď vravím že som to splnil tak som to splnil čakali sme vyložene na to kým vylezú a do pár sec 5 cca to bolo dalšie nespawnla...