tak cim tedy kdyz na nekolika ruznych modech presne ve stejny okamzik to crashlo ? kdyby v jiny ok ale pokazde kdyz se leti po vitezne bitve k truhle... je to nejake dost divne...
Printable View
tak cim tedy kdyz na nekolika ruznych modech presne ve stejny okamzik to crashlo ? kdyby v jiny ok ale pokazde kdyz se leti po vitezne bitve k truhle... je to nejake dost divne...
Kbych presne vedel cim to je, tak se to opravi...zatim jen vime cim to neni...
dnes na icc10n to padnulo, po vítězství na cestě k truhle. myslim, že by to byla moc velká náhoda, kdyby to nezpůsoboval GB.
juknete po dalsim crashi,geroge neco zkusil a po dalsim crashi se to nahodi
evidentne to nepomohlo :( zkusime neco jineho.
*otáčení děl - když se děla otáčej tak se bugnou -> nemůžou mířit na rocketiery a dmgeři je musej dmgovat -> zbytečná práce navíc
Ale jak se to presne bugne...ja jsem nebyl schopnej toho docilit...jen jsem to videl ze se to muze stat.
přestaňte ten gunship pořád hatovat omg, byl sem to snad uz 5x za tu dobu co se to nahodilo a funguje to pěkně, ani jednou nám server nepadl, jsem rád že gunship funguje a nechci aby to zase vypli kvuli vašim hejtům...;)
Podle mě jedna z možností, proč se děla otáčí tak blbě je ten, že do nich třeba lidi nedočkaví vlezou zbytečně brzo.. každopádně tenhle problém se dá jednoduše řešit a to tím, že z děla vylezou a jde do nich někdo jiný :)