Profesor 10HC - ve druhé fázy háže celkem často zelenou a červenou oozu na jednoho hráče, což be neměl.
Printable View
Profesor 10HC - ve druhé fázy háže celkem často zelenou a červenou oozu na jednoho hráče, což be neměl.
Stává se to i na 25hc, bylo to tu psáno už několikrát :) asi se neřeší nic co se dá "obejít" obyčejným hand of protection od paladina :)
po update po valitrii ostáva kombat(ako to bolo aj predtým) ale teraz nepomáha ani relog
Asi jako prvni sem napisu ze dekuju za celi TD ze ste konecne otevreli Gunship :D ale je tam par docela zavaznych bugu :
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=WBAnLhFk2EE
- Ten ''miniboss'' by vubec nemel chodit na lod nepratele (mel by se evanout vzdy po tom co by dostal agro nekdo z nepretalske lode)
- Po wipu (ano da se s worldem na 25 HC wipnout) Zustavaji zamrazene dela kdyz se wipne ve faze kdy ''mage'' zmrazi dela.
- Kdyz Skonci fight celemu ICC se bugne combat a nepomuze ani relog. Myslim si ze se to deje kvuli tomu ze ''miniboss'' nezemre spolu s lodi a chodi si dal mezi texturamy .. (wipe raidu pomuze a odbugne combat)
Jinak az na par drobnosti jako je napr to ze tam nefungujou skoro vubec textury a 3/4 elit se buguje pod texturu to funguje vcelku dobre takze vam za to dekuju :palec_nahoru:
Btw prijde mi ze ty elitky maji celkove low dmg nvm jestli ste jim pridali dmg z ICC trashe nebo tak neco ale az na toho ''minibosse'' by all mohl tankovat fury warr /R3 / dk dps
- Miniboss to ma nascriptovany ze nema chodit na lod...a docela mi to fungovalo, neprisel jsem na zpusob jak to bugnout
- Po wipu se spawne nova lod i s novyma delama..neni mozny ze by zustaly zamrazeny
- po skonceni fightu je combat este asi 10s, pak se automaticky vypne... opet jsem neprisel na zpusob jak to bugnout
Testeri zkouseli Gunshipu skoro tyden a zadna z techto veci nebyla nahlasena -.-
nám včera na 25HC se nic takového nestalo miniboss jde na druhou loď jen v případě že je ještě někdo na enemy lodi
DNeska uz bez bugnutyho combatu kazdopadne miniboss furt buged