+1 určitě by to bylo dobrý :D a kdyz už je řeč i Valině, tak po wipu se někdy stále buguje :P addi ji zabijou a pak zustane v instanci combat, uz to jednou vyřešeny bylo ale ve čtvrtek se nám to stalo znova :) a ne poprvé
Printable View
+1 určitě by to bylo dobrý :D a kdyz už je řeč i Valině, tak po wipu se někdy stále buguje :P addi ji zabijou a pak zustane v instanci combat, uz to jednou vyřešeny bylo ale ve čtvrtek se nám to stalo znova :) a ne poprvé
bolo by mozne opravit ressovanie u LK ? Je to dost zdlhave ked sa ma dobiehat po kazdom wipe znova a znova.
ressovanie ako bolo predtym bol bug - aspoň to tak pisal black
Nevím jak to bylo na retailu, když byl Wotlk aktuální, ale právě teď to v tomto funguje jako na AN, tzn. po každém wipu se musí dobíhat a Tirion neresuje. (odzkoušeno minulý raid lock na offi)
U profesora tie spomalnia na cast... nedava vobec podila "linie" tych zelenych "fullbushov" spomlavakov.. niekedy som od nich aj 3O yardov a aj tak mi to da.. je to iste bugle... aspon podla toho ako skace ta "oza" neviem jak sa to presne vola
A navic kdyz to automaticky ressovala po wipu tak se bugovali talenty/sety/fingery/trinekty a buhvi co ejste
Mohl bych poprosit, jestli by Fae nebo Jind (nebo Nethi) nemohli pověřit nějakého dobrovolníka co by se třeba 2 raid IDčka věnoval bugům v ICC a sepsal by nějak co funguje a co nefunguje a někde by visela nějaká tabulka s tím co se ví aby sem lidi nespamovali věci který už tu jsou ...
načo ešte riešiť vôbec to ICC