kdyz zmizi survival tak to je uz nanic. Ked to uz tak chcete odelte to.
Printable View
kdyz zmizi survival tak to je uz nanic. Ked to uz tak chcete odelte to.
Klasický survival samozřejmě nezmizí.
Parada :-)
To sem moc rad
Btw. kedy zapínate server? ten 1.8
cakaj ne? ved sa caka na palana a hex este nieco robi na coru.
Tak ale písalo sa o necelý týžden v správe písanej minulý piatok (teoreticky aby to spolnili, tak to musia do večera spustit) .-))
tak si pockas neni to prvykrat a seriozne vydel si niekedy neco nacas? (v realu) :-D tiez su to len ludia.
Víte,já se na váš server těším.Vždy se mi tu líbilo několik věcí,oproti jiným serverům.
Nový člověk přijde,ale musí se registrovat přes stránku,takže se sem jen tak někdo nedostane.Dále se mi líbí komunikace,řeknete problém a pokud stojí za to,řeší se hned.Máme tady umožnění projektu zadarmo na velké resce,kdo umí sepsat krátký odstavec s hlavou a patou,má to v kapse.Líbí vaše VIP,žádné lítání,givování stacků dia,creativ .
Tyto věci a možná i další,co jsem zapomněl mně utvrdili v tom,že máte server pro seriozní survival hráče s prvky ekonomiky.Přeci jen kidi,lidi co musí hrát s givy a cheaty,můžou hrát na velkých rýžovačkach.
nad jsem vás trochu povzbudil.Těším se na váše znovuotevření.
Garba,projektant nedokončeného Ereboru.
Kdo budete mít zájem -> http://minecraft.project-nemesis.cz/...cny-megaevent/
Hned potom wipe? alebo este nejaké posuny? to zravé napätie "kedy uz spustiaaa serveeer" je uz asi týzden prec z tolkeho cakania.. :-/