omlouvám se od Unbringera dolů že schválení přišlo až teď, měl jsem rozlétano
Printable View
omlouvám se od Unbringera dolů že schválení přišlo až teď, měl jsem rozlétano
reaguju jen na tohle...to je presne problem,db i core jsou stejne,ale na test realmu jdou jak maji a na live ne....vrta mi hlavou cim to je...
Harvest vim cim je,ale nevim co s tim...problem je ze to co "tahne" k LK je vehicle - a ten nejde healovat.Proste zatim nevim co s tim.
ono kedysi vehicle healovať išiel ..., nedá sa k tomuto pridať výnimka? , pripadne na normale tne vehicle vypnúť no ...
U tech valkyr, GM poradilo nejakou bugovaci taktiku, ze MT ma dat bublinu (nejlip paladin), aby prisel o threat a jak se utika na plosinu zpatky, prebere si to OT a valkyry nic nedelaji.
Jako nevim, co je tohle za taktiku, ci to byl navrh nebo kdo to doporucoval, ale nefunguje to.
Skoro 4 hodiny jsme progresovali LK na normalu 10ce, nakonec jsme ho dali, kdyz valkyry neodnesly vsechny healy do textur.
Znamena to ze bude opravene i utikani Valkyr u Lich Kinga,taky leti rovnou do textury?Kdyz se jedna v podstate o ten stejny bug?Citace:
Dále bude opraveno utíkani Sister Svalny v Icecrown Citadele.
Koneckoncu jaka je sance ze tyto dva bugy nejsou propojene a podobnost je dilo nahody?:usmev:
no :D bohuzel neznamena.... u svalny to byl problem s flagou..u valkyr to je neco jineho,a jestenevim co
Jak myslis,ty jsi tu sef:) Kdyz uz jsi v tom tak se prosim podivej na Rotface.
Na 10hc nam bliti targetovalo primarne off-tanka i kdyz bylo vic nez dost ranged.Pokud off-tank bleje tak je to fakt zle,zelena pak beha v raidu atd.Proste nic prijemneho.
Jinak verim ze te potesim:) pac tohle je muj posledni prispevek k tomuhle tematu a celkove posledni vec kterou na anatheme delam
nevim proc by me to melo potesit.
O rotfacovi vicemene vim,ale nepovedlo se mi to zatim vyresit
Sister Svalna testovana po resetu serveru.
Porad se schovava v texture i presto ze byl "hotfix",takze hadem ze
to bohuzel znamena.... u svalny to nebyl problem s flagou..u valkyr to neni neco jineho,a jestenevis co :lols:Citace:
no bohuzel neznamena.... u svalny to byl problem s flagou..u valkyr to je neco jineho,a jestenevim co
Co na to rict?Ale vazne,co ma clovek delat na serveru kde to funguje takhle?Po patchi ktery vsechno posere mame hotfix ktery nic neopravi...
ten problem s texturama je bohuzel vsude, na icc10hc jsem se oprel o zed a valanaar zmizel za zed a spadl do textury, icehowl nabehl do zdi a propadl se v texture..