Mna by celkom zaujimalo ako je to s gunship battle ? Bude to niekedy v buducnosti spustene? Nedal by sa vytvorit vendor ktory by predaval tieto veci za frosty?
Printable View
Mna by celkom zaujimalo ako je to s gunship battle ? Bude to niekedy v buducnosti spustene? Nedal by sa vytvorit vendor ktory by predaval tieto veci za frosty?
sindragosa dala icy grip (pritahnuti pred blisteringem), pak zacla vzlitat a hned jak se otocila k nam tak bez casteni dala Frost Breath .. výsledek IK do raidu
též by mě zajímal Gunship a RS :(
Tak ulduar je pěknej ale problém je s lidma.... Nepadá tam 277lvl itemy= nejdu...
Zdravim chcel by som poprosit niekoho s GM teamu nech sa pozrie nato aky ma drop polearma s LK hc modu... lebo s poslednych 8 id padla 7 krat a predtym tiez padala casto, len som to nesledoval az v poslednej dobe mi to zacalo vrtat v hlave. dakujem
podla nasho wowheadu http://wowhead.project-nemesis.cz/?n...68#drop:0+13+1 ... ale tento item pada casto, ako aj staffa
ale je to len "nahoda" ze ti to padne 7/8
mno nám v proximě padá polearma a crossbow z 25 HC skoro pravidelně ... ten drop se mi taky moc nelíbí .. minimálně na HC .... + BOTY Z FESTERGUTA ... jsem už 9 měsíců v řadě neviděl ani padnout z bosse (na raidech kde jsem byl) a to si troufám říct že jsem vynechal ID max 5x + 3x jsme festra nedali (world)