Zdravim,
nasel jsem bug ze pokud se nekdo odloguje v prubehu combatu, napr ICC u Valithia nebo TOC 25HC u class tak se sekne cobat valithii zabijí a toc není loot a nejde jit dal.
Printable View
Zdravim,
nasel jsem bug ze pokud se nekdo odloguje v prubehu combatu, napr ICC u Valithia nebo TOC 25HC u class tak se sekne cobat valithii zabijí a toc není loot a nejde jit dal.
Promiň, ale toto se mi dost nezdá, jelikož to, že se někdo odlognul nebo mu to padlo během encounteru u kteréhokoliv bosse, včetně Vali, se mi několikrát stalo a ani jednou nedošlo k tomu, že se Vali zabila... Tento případ nastane jenom a pouze v případě, že máte u Vali encounter a padne server. Standartni postup je ressnout Vali+Elity u ní + event před ní a následně by to mělo být Ok. Ovšem bohužel občas se stane, že nepomůže ani toto a dále se nedostanete, ale že by se to stávalo často, to říct nemůžu.
a můžete nám ji resnou, já jen že se to stalo při tomto
Stále, není to odlogováním, aktuálně se to dnes stalo na většině raidů, netuším proč a někdy je to neopravitelné, někdy stačí jednoduchý respawn a .die na Vali, jindy jsou zase jiné problémy.
V dalsim updatu bude pokus opravit oozy(targetting) snad uz to pomuze
na valinu porad hledam reseni,je to nejaky divny. Neco jsem zkusil.hodim v noci restart a reportnete zitra jestli se furt buguje
asi se vám doneslo že Valitrie nejde targetnout a musi ji vždy nake GM vyhealovat jinak raid konči protože se nedostane k Sindragose...dneska sme měly štěstí že zrovna bylo GM online ...ale co příště až nebude ? Doufám že to bude brzy opravené :)
vam ju gm vyhealovalo ? hm tak to sme asi cierna ovca anathemy
ani ne,ono to nekdy healnout jde nekdy ne
a to je prave ten problem :)
Všiml sem si toho už včera kdyz sem šel s altem icc 25 s worldem tak nám to nešlo a dneska při GR se už od začatku řikalo že to nepujde...a nakonec to opravdu nešlo :) no ale když říkáš že někdy to jde a někdy ne tak máš asi pravdu, ty bys to měl vědět nejlíp, jen sem na to chtěl upozornit ;)