Ak tu chces napravovat gm team musel by si zajst od toho najvyssieho a toho bohuzial nema kto napravit
Printable View
Ak tu chces napravovat gm team musel by si zajst od toho najvyssieho a toho bohuzial nema kto napravit
cena transmogu by mala ist smerom dole a nie hore... osobne by som zmenil dany Q a spravil ho viac easy [je problem najst partu na to, aby clovek obehal tak retardovany chain Q]. pokial chce clovek hru, kde musi stale nieco farmit tak ma cata/pandy
zrovna Kind je dost dobry :) nechcem ta urazit poolmen, ale je daleko nad tebou :)
edit: reakcia na poolmena, nechcem robit offtopic, nenapisem dalsi post
ak je to stary kind, tak viem ako hraval a dokonca viem ako hras ty a rovnako viem, ako hras ty :) taktiez sa pohybujem v parte gladiatorov z AN, ktori to dosiahli v dobe, ked tu bola este pvp uroven a ked obcas lognu a vidia tieto top ranky tak sa strasne smeju :lols:
Lape, jak muzes srovnavat Frost maga a resto druida??? a FYI, jak hral kind s inflou, dali sme ho 3:1, shatter vs dudu lock....tak jako o tridu vys opravdu neni :D
A huahype nevim kdo jsi, beztak nejaky banned hordak, nazor ti neberu, lama jsem, uz to ani neresim, resim to, co delaji lidi tady pro nejaky bezcenny titul na AN :D
No jestli se zde po několika letech otevře ulduar,navíc ještě bez yogga,tak nevím teda jestli se to někam posune,když developeri opravuji takové věci,navíc věci které si hráči zabijou jednou,dvakrát a už nebudou mít důvod při součastných gearech,tam chodit...Otázkou je ,jestli chce AN,jako hlavni server P-N zůstat na WOTLK a snažit se o udržení co nejlepšího WOTLK serveru,nebo přejít na některý z dalších datadisku a WOTLK nechat jen jako off server (Např. jak za dob AN a EQ byl gigafun a pořád je vlastně...)
Kdysi jsem zde odehrát opravdu hodně hodin a hodin,no jsem zvědavy jak to zde dopadne :)
Populace se uz asi moc nezmeni, WOTLK uz je ohrany a lepsi uz to nebude, prave naopak :) Nicmene, je tu urcite spousta kroku, jak to jeste vice nenechat upadnout. Myslim, ze je spousta veci, ktere by se dali zmenit, zlepsit a pridat, nektere tady uz padly :) Ale uprimne to moc nadejne nevidim :smutny: a muzeme cekat uz jen na to, kdy tu bude hrat 100 - 200 , kteri to tady jeste rok udrzej a pak to zanikne :neutral:
Jsi uplně mimo puvodní téma. takže se laskavě vyjádři k veci a netahej si tu triko navíc s WoD které je tu chvíli a sám o něm víš hovno, navíc se naprosto vubec netýká puvodního dotazu.
Dělat frajery a měřit své ego si jděte do hospody, akorát se to kuli vám zamkne hlupáci..
Navíc vyjádření od kompetentních osob stále jinde, je vidět jak se tu sere na lidi, hlavně když z nás kape...
populácia na serveri?
keď sa tak námatkovo sem-tam pozriem na stránku anathemy, tak väčšinou číslo online hráčov nestúpne cez 400... je otázka, či sa ešte o nejakej "populácii" na tomto serveri dá hovoriť
pred rokom a pol sa to už riešilo ... boli tu rôzne návrhy atď atď, viď
http://forum.project-nemesis.cz/show...l=1#post176982
http://forum.project-nemesis.cz/show...ls-No-SPAM-pls!
a v tejto chvíli anathema prežíva situáciu o ktorej sa hovorilo už vtedy... postupne populacia bude klesať ak sa nespraví niečo nové a bude klesať a klesať, až sa dostaneme na takú úroveň, že hoci by hráčom vedenie servera platilo aby hrali, tak hrať prosto nebudú... čo som počul, tak sa otvorilo odvtedy RS, otvoril sa algalon... no nádhera.. za rok a pol sa otvorili 2 bossovia... aspoň niečo pravda... hej hej super spravilo sa milion inej prace, nasadilo sa konečne nove core, ku ktoremu sme sa prekusavali dva roky, ale teraz sa hlboko ospravedlňujem, no musím to takto povedať... tieto zmeny (až na tých 2 bossov) absolútne nikoho nezaujímajú... koho zaujima opraveny quest v barrensoch okrem 5 ľudi čo chcu loremastera? koho zaujima "Nastaven crit hit při situaci, kdy target sedí" ... vážne? ako je to super, že postupne sa chcete dostať až k "blizzlike" úrovni, ale hráčom vôbec nejde o tieto s prepáčením blbosti... som veľmi rád, že po asi 2,5 roku odkedy sa rozoberalo spawnovanie arena crystalu do areny, som minule videl v update "implementování arena crystalu" ... v čase, keď na anatheme je problém lognúť 2v2 je už tento arena crystal asi tak užitočný... asi tak užitočný ako tento topic a aj môj príspevok... predtým by som povedal, že sa tento server dá zachrániť novým contentom, ale sami sme videli, že keď už na EQ nebola tá členská základňa, tak ho nevzkriesilo ani CATA a tak isto ani anathemu nevzskriesia pandy (ktoré by mohli prísť... keď si tak spätne prehrávam všetky ohlásenia o otvorení bossov, raidov, nového core, Mmáp, Vmáp a ostatných záležitostí... tak o 3 roky najskôr)
neberte to prosím ako nejakú bohapustú kritiku vašej práce... ja rozumiem, že máte toho veľa, chodíte do škôl, do práce, musíte sa vytrieskať so svojimi ženami pomedzi to... ale nikto vás do tejto činnosti nenútil... ja som sa tiež nepchal do dev tímu, pretože jednoducho na to nemám... jednak schopnosti (ktoré vy máte a za to vás úprimne uznávam) a jednak na to ani nemám čas... a keď sa niečomu nemôžem venovať poriadne, potom dobre zvážim, či s tým vôbec začnem
odporúčam si tento príspevok prečítať o 2 roky... keď bude aktuálny :joke:
ďakujem za pozornosť a pekný zvyšok dňa
WotLK je možná 'ohraný', ale je to podle mě pořád nej datadisk. A vy si myslíte, že když tady bude Cata nebo Pandy, že tu populace stoupne a každý tady přijde? Vy jste se ptali všech hráču jestli tady chcou Pandy nebo Cata? Na Cata či Pandy vám pujde minimum lidí, protože někteří radši přejdou na jiný server nebo pujdou na offi nebo nvm kam, třeba na Twin nebo já nvm, ale určitě tady nebude víc hráču, spíš méně a to o dost. A to, že tady pár lidí naíše, že by bylo lepší, kdyby tady byly Pandy, tak to neznamená, že vám tu zustane celá populace serveru... Zazpomínejte, jak dopadlo Eq... A osobně, kdyby na An byly Pandy nebo Cata, tak jdu pryč. :D
Celkouvě je An už v háji. Jak tady psali už jiní, muže si maximálně udržet těch 400 hráču.
Co se týče nového core, tak to nevypadá nějak extra zle, ale není to zase ani dobré. Jak zminoval Mandos, tak každý z GM teamu má svuj realní život, takže nemájí celý den na WoW a na všelijaké opravy atd.