http://25.media.tumblr.com/tumblr_md...qi1fo1_500.gif
Printable View
No nič kedže som stár fora a nebojím sa banu, tak ti to napíšem po svojom, teba kto vychovával ? Ľutujem tvojich rodičov, mať takého syna, tak si asi hodím mašľu .
A len ako dodatok si slabo pridrbaný, myslím, že by si mal vyhľadať odbornú pomoc, ak ti ju už neponúkol niekto iný.
Tak pekne po poriadku, tie povinnosti na wowiki sú spísané na úkor Blizzard Teamu, ktorý za to berie ťažké peniaze, spriemeruj si keď každý truhlík im pošle za virtuálnú hru bez cieľa 11E mesačne a to nepočítam koľko milionov ich tam je .
Až nájdeš GMT na free servery, ktorý splňuje podmienky podám ti ruku ospravedlním sa ti a ešte ti nadôvažok kúpim niečo pekné, alebo do konca života ti budem platiť offi :D
Majú sa oň starať ? pokiaľ som hrával na Anatheme nebol deň kedy by nebolo ONLINE ASPOŇ 1 GMKO ! osobne mám nadštandardné vzťahy s Raikinom, tak ten sa mi venoval kedy som potreboval, ale to je vedľajšie.
K tým devom a tvojmu vyplácaniu, to majú 20 hodín sedieť pri WoWku aby opravovali ako stroje, a ako budú žiť, za čo ? čo budú jesť, z čoho sa pripoja na internet ? uvažuješ aspoň trocha, alebo na čo máš hlavu ? oni si potrebujú zarábať, starať sa o svoj život, svoju rodinu, ale to nevadí, až vyrastieš a budeš mať rodinu (ľutujem tu ženu čo si ťa vezme) tak ti to dopne zlatko. Faelon tu denne zabije toľko času, že mu až závidím tu trpezlivosť.
Ty by si sa mal klaňať a vzdávať hold Develom, že nad tou dementnou štruktúrou sedia, ja som nad tým pol hodinu a z tých SQL riadkov mi šibe, niekedy sa do toho pozri, čo ti zaberie oprava, bezvýznamnej veci ( v tvojom prípade polku mladosti).
Píšeš tu čo nefunguje a zlatino čím to máš podložené ? šup sem dôkaz, výpočet potom sa tu môžme o niečom baviť.
Ty si ešte otváraj chrápu, že ich k tomu nikto nenútil, keby neboli ochotný a nerobili to, vylievaš svoje sprosté srdce, niekde inde. A keby to tradeujeme takto všade, tak dokopy, žiadne free tu neexistuje, lebo každý kto robí free má aj svoj život, takže za tým nesedí stále, takže by ti napokon aj tak ostal len ten offi.
PS: navážaš sa aj do Jinda ? myslím, že keby tu nie je jeho, tak project neexistuje a to mi ver, že inde by ti toto netolerovali, takéto správanie, navyše nepodložené, slovo proti slovu . Ďaleko sa takým správaním nedostaneš.
Prajem ti pekný deň, a zbytok života, vyzerá to márne, snáď z toho vyrastieš.
Takže.. aby pán byl v obraze.. Co se týče toho co si psal na začátku a odkaz na wowwiki na význam GameMaster. Jak to zde už někdo psal. Je to popis funkce GameMaster na WoW Offi serverech.. Už jen tato věta "Game Masters, or GMs, are Blizzard employees." by tě měla pořádně praštit do tvé plechové hlavy. Každopádně k tomu jak sme neschopní. Ano já jako dev nedělám 24/7/365 protože mám život.. a když budu upřímnej.. Občas to vypnu. Dám si lolko nebo zahraju AC3 nebo prostě cokoliv.. protože kdybys k tomu jen trochu přičuchnul... zjistil bys že musíš bejt sakra magor abys do toho dokázal koukat celý dny. A byli takový dny. Kdy sem se celou noc "sral" s questem. A byli i dny kdy sem strávil 10 minut tím že mi hráč ingame nutně potřeboval sdělit závažný bug. Portl sem se na něj .. šel na PTR.. a začal sem testovat. Opravdu to tím jeho způsobem nešlo. A hádej proč protože to dělal špatně. Týkalo se to použití Q itemu na npc. Q se splnil a item šel uspěšně použít až když npc mělo méně hp. A to byl blizzlike zpusob.. Takže sem zabil hodinu nesmyslnou opravou. Proto od vás chceme důkazy že to tak je pokud něco ohlašujete a kvalitní reporty. Protože ono napsat. TOHLE NEJDE! umí každej blbec. A to je právě ten problém protože pak vznikají topicy jako tento za které bych mlátil do hlavy ocelovou tyčí. A k tomu že vás tu ignorují GM. To nevím jak často sou GM ingame. Neříkám že tam sou pořád. Ale od 8-22 pokud přijdu do hry tak tam na 99% nějaký gm je. Ono to že si myslíš že tam není protože ti neodepisuje na GM nebo World channelu když tam spamuješ s prominutím jako čůrák se nediv. Ale tohle mi přijde už fakt dost.
Takže se omlouvám ostatním za použité vulgarismy ale jinak to nešlo. A tobě přeju aspoň něco do mozku. A pokud se ti tu nelíbí. Můžeš udělat lepší server a pokud tam budou GM jak na ofiku. Pokud tam bude vše fungovat a bude tam dostatek lidí. Možná si přijdu i zahrát a to wowko už 3 roky nehraju. A pokud bys takovej server udělal a platil developery aby mohli trávit 24 hodin denně opravama a koupíš mi na to byt kde budu mít klid kde mi bude někdo nosit jídlo a budu mít veškeré sociální zařízení klidně se ozvi a já k tobě s radostí pujdu pracovat. To je za mě všechno
EDIT: Našel sem ti ještě pěknou citaci z toho WoWwiki: "Game Masters are NOT to be used for help with quests, asking them for money, asking them for gear, etc. " a "You can create an in-game petition (usually called a "ticket") to alert the GMs to certain problems you are experiencing. " Myslím že na ticket ti vždycky někdo zareaguje pokud je rozumně napsanej.
Thisi, ešte mu to prelož, Google translator mu to preloží inak a vznikne z toho ďalší konflikt :lols:
Vieščo bro urob MoP, alebo nie ty to máš inak premyslené, ty spravíš nový datadisk :D, ale to MoP si k tebe prídem zahrať, napíš potom link.
Vďaka Bohu, že sa našiel tak dokonalí Admin pre WoW :lols: U mad?
World of Warcraft : Tyrranius Reunion :lols: nová rasa Dementor a classa blbec obyčajný ...
Ich hlavný spawn, oblasť okolo jeho PC :lols:
clovek zhana like / thanks a vy mu zmazete prispevok...:palec_dolu:
Me by jen zajimalo jak je mozny ze to ten Fifinka ultimate DK vzdycky vyresi :blabla:
/Ancabl
ak prižmúrim oko tak aká-taká zmysluplná konverzácia skončila postom #23
nelockne to niekto?