-
10 (skoro 9) dnů je málo za tvoje prohřešky, s minimálně měsícem počítej. Uvidíme zítra jestli se nějak domluvíme a pokud ano, tak za jakýkoliv další sebemenší prohřešek bude velice tvrdý trest.
Ještě přikládám seznam Tvých prohřešků: Krádeže, Multiaccount, Lhaní, Nabádání ke krádeži
-
Len jednu vec chcem k tomuto povedať a to mi trhá srdce ,že Smoula ponížil svoje meno. A k tomu on a iný okradli našich spolu hračov. Ale jednu vec nechápem prečo nemal trosku úcty a cti aby sa priznal?!.A zbytočne zakladal novy topick a ubral čas krakovi ktorý stavia edoras (ps: sa moc teším a daš move? ) a ostatným členom A-Teamu.
Jednu vec ktorú dodržiavam a tým sa riadim je ,že každý ma svoju česť a podlá toho sa aj musí správať ale on česť nemá a je hanbou pre ľudskú rasu kvôli takým ľudom je vo svete chaos ,ľudia ktorý chcú zo dna na deň zbohatnúť a nepozerajú sa na svoje okolie ,že čo spôsobujú iným ľudom.
Buggy08
-
for Krakono: Daš vedieť dneska čo a jak ? to sa už potom nevyplatí hrať, ked začne škola. Hej a k tým prehrieškom by som len chcel povedať to, že to nabádanie nie je tak trochu pravda, prakticky ja som mu položil otázku, s ktorou súhlasil, s ničím som ho nepresviedčal. A ten acc, nebol použitý za účelom obísť ban, ale iba počuť názor adminov, pretože kartavec ho dostal ešte priamo na serveri a ja som nemal šancu, aby mi niekto povedal čo a jak...btw. kartavec od Darkamzika alebo od Dangermousa dostal upozornenie nech to vráti, ale ja som dostal priamo, bez mojho vysvetlenia, čo sa vlastne stálo.
PS: buggy08 tiež k tvojím banom a banom _FlanNa_ sa nevyjadrujem, tak poprosím, nevyjadruj sa tam kam nemáš.
-
Takže team se po dohodě domluvil, že se Ti trest zkrátí na ještě 3 týdny ode dneška, ale pouze za těchto podmínek, které musíš přijmout. Pokud je nepřijmeš, budeš mít trest v celé jeho současné délce, tzn. ještě 44 dní.
Podmínky: 1. Vrátíš všechny nakradené itemy, které jsi z těch beden vzal dle screenů, které jsou přiloženy v mém prvním příspěvku v tomto vlákně.
2. Odebereme Ti tvůj současný stav stav $
3. Při jakémkoliv dalším sebemenším přestupku Tě postihne tvrdý trest
Pro ostatní hráče, toto není precedent. Co to znamená si přečtěte třeba na wikipedii.
-
Precedent podla mna to je ako keby predchadzajuce rozhodnutie nebolo to tu len raz :-D
PS: Jo a inac moje bany nesu za kradnutie ale odsrandy co som pisal aby mi dali ;-).
-
Jen si ten BAN uží, ať konečně si uvědomíš že nemáš nadávat, že si přišel z jinneho serveru kde sis mohl dělat co si chtěl.
-
Ty si, ale postih :D Ani ráz som nenapísal vulgárne slovo. Chlapci vaše IQ neprekračuje váš vek. Robíš tu zo mna delikventa, ale ked mám ten ban, pozrel som si aj staršie témy, a ked som videl koľko ste mali banov, abo buggy08 sa chcel dostať do A-teamu, tak som sa riadne zasmial. Vyjadruješ sa tam kam nemáš a to len potvrdzuje, ako sa podlizujete adminom, len aby sa takí adolescenti dostali do A-teamu.
Krakono: To sa nevyplati
-
Dobře, takže budeš moc hrát až Ti vyprší trest který jsi dostal. Zamykáme :lock:
-
Takže, vytvořil jsi si další 2 účty: Extir a Pipo, za kterého jsi hrál, tudíž porušil jsi znovu pravidla a to hned 2x, tzn. máš IP a Perma BAN. McQlp si přál také BAN, tudíž mu bylo vyhověno.