Omluva se přijímá, můžeme dále pokračovat v aktivní spolupráci na odstraňování bugů. Tvůj velký charakter se nezapře.
Printable View
Omluva se přijímá, můžeme dále pokračovat v aktivní spolupráci na odstraňování bugů. Tvůj velký charakter se nezapře.
Dáš mu dislike Lubomíre?
Raději ne. Čobolům moc nerozumím, tak nevím, jak to bylo myšleno. Až si založíš další účet, tak se podívej, jak byly rozdány červené kartičky. Tak na přeskáčku, docela zajímavě. Aktivitou hýřící Solved maká na zlepšení přehlednosti, ať tady nezapadnou odpovědi developerů nebo členů týmu. Záslužná práce se cení. Díky za ni i za další kartu
Nemáte tu čo spamovať debility, to si môžete písať na fb chate.
Ty jo lubomíre, já jsem měl ban na 3dny, tak jsem poctivě čekal a z toho jsem dostal perma, zlý lidi tohlecto, fakt žeo. Jinak koukám, že reakce od GM jako vždy jen na nějakou blbost na danej bug nikdy, sacred shield koukám taky furt nefunguje, plánuje se tu ještě nějaká oprava, nebo jediný co se dá na AN dělat je skákat mountem před OG a za 2měsíce po nějaké cool opravě padat do textur a doufat v nebugnutý autoattack? Dííííííííííííííííííííííííík
Pan rozhodčí tě vyloučil na 1 měsíc, musíš kliknout na tu kartu. Dej mi svůj facebook kontakt, ať si tam můžeme psát debility v chatu. Byl bys hned po mojí mamce můj druhý přítel. A taky byste mohl někdo z gm kouknout na tu aukci postav, třeba Solved, v 6. třídě bys už mohl mít informatiku, tak jako já se do šestky moc těším, právě na informatiku. Děkuji za opravy a za dlouhodobou spolupráci
In development long time