omg a ja se zrovna na ten druhej ''world Raid'' co je normalni vysral :D pristi ID se mnou pocitejte :lols:
Printable View
omg a ja se zrovna na ten druhej ''world Raid'' co je normalni vysral :D pristi ID se mnou pocitejte :lols:
Namo hovorim za seba ... ty nemas whispi od ludi ktory isli len pre tie achievy ... a GM ma pomahat hracom videl som nacasovali to presne tak aby z toho nemal uzitok nikto !!!
Otazka je 23:00++ world raid som zacal skadat nieco po 19 00 ... Lorda sme zacali pullovat nieco pred 20 00. Otazka zie takto Fae ... spamovali sme world ze posun to (co uznavam ze ste to posuvali ) prvy naznak bol ked LK malo nieco cez 80 % a hlaska za 10minut restart servera a to sme boli v plnom prude .
Ja len kladniem jednoduchu otazku tebe FAE ? to bol taky dolezity restart ze ste nemohli pockat cca 10 minut na viac ??? a vsetko by bolo OK vsetci by boli spokojný :)
to je moj nazor na celu vec
a potom sa cudujes ze za dobrotu na zobrotu ....
Ti, kteri dodaji vcerejsi screeny z killu LK achievement dostanou. Napiste si ingame ticket s odkazem na screen.
Puco, vzhledem k tomu, ze jsem byla fyzicky u toho, kdyz faelon daval restart, tak te mohu ujistit, ze rozhodne do stropu skodolibou radosti neskakal. Kdyby sis dal nejaky prasek na uklidneni, bylo by to fajn. Restart se posouval dostatecne a hlavne, Faelon ten fyzicky restart masiny nemuze udelat sam, musi k tomu mit taky dalsi lidi, kteri nemaji kvuli praci cas na cekani.
Lock.