Neloadovalo to vtedy Leaderovi Raidu?
Printable View
Neloadovalo to vtedy Leaderovi Raidu?
Dnes jsem to zkoušel s Terrifym, jak již tady někdo psal jakmile se v dungu progressuje je jedno jestli trash nebo boss, po vstupu do dungu se ocitnete v dungu, v textuře s 0/0 HP, 0/0 Many, nemůžete psát, zadávat příkazy, logoutnou, exitnout.. Jediné řešení je tedy ALT+F4, poté jste hozeni do lokace, kde máte HS a do dungu se dostanete pouze tehdy, když nikdo z raidu nemá combat.
Zajímavé, že to dělá jen někomu ... myslím to s tou texturou namísto toho, aby to daného hráče hodilo na místo HS.
Raikin: u mna je skoro pravidlom, ze ak sa snazim vojst do ICC a este sa neevadol boss, potom ma to hodi do nakej spešltextury, mam 1hp, ale nevidim ani postavu, neda sa hybat, camera sa hodi na first-person a po relogu (altefštyri) sa ocitnem pri HS..neda sa spravit tak ako bolo na EQ, ze pri poksue o vojdenie do instancie s pustenym encoutnerom to hraca ozivi pri pokuse o prejdenie cez instance entrance, teda pred instanciou a nie na mieste HS?
Udělat by to asi určitě šlo, ale to je na Faelonovi.
Teďka si vzpomínám, že podobný problém s entrance jsem míval na starém PC a starém netu, zhruba rok zpátky, když jsem chtěl vejít do Naxxu a byl jsem zároveň na mountovi. Pak od doby co jsem si seskládal new PC a mám nové připojení, tak nikde žádné problémy nemám. Takže stále si myslím, že to není chyba serveru, ale chyba PC/připojení.