Mam taky zly pocit ze toho infa sa ale tak lahko nedockame. No offense :lols:
Printable View
AN upadá a dle mého ji nezachrání nic, spojení frakci? Jak je to prosím myšleno ? To by ztratilo význam už úplně.. Jde taky o GM, ve hře je vídám málo, pokud má někdo dělat GM, má mít i kapku čas (jistě, i vy máte real životy, práci apod)..,ale pokud má server fičet a lákat hráče, musí se něco dít.
Migrace OK, ale kolik lidí šlo k alianci ?
Omlouvám se GM (nemyslím to nějak zle), ale v zájmu udržení AN na živu by mělo mít i GM zájem o hráče(eventy atd..).. Každý hráč chce být na funkčním serveru, který funguje jak má (nejsme na offi, takže občas se chybička vloudí), jenže tady u AN je to velmi často, pády serveru, bugy.. opětovně nefunkční WG (po migraci k alianci mi pomohlo opět jen ALT+F4) je toho moc.. lidi chodí tam, kde to žije a kde se něco děje. Jak jsem na AN začínala, bylo o zábavu postaráno.. eventy, Bgčka, RDF apod.. nečekalo se nikdy tak dlouho jako dnes.
teď mě ukamenujte za názor :lol:
doporucil by som vam nieco urobit s tymi WoW Errormi..... lebo vam odide aj to malo co tu este je .... ;) nikoho to nebavi ked to da WoW error kazdych 10min 2dni posebe...
Už čekám akorát na spojení frakcí. K alianci není důvod logovat, neděje se tam absolutně NIC.
Nechápu, proč vám vlastně to spojení frakcí tak strašně vadí. Teda, alespoň já předpokládám, že by se jednalo pouze o možnost invovat se vzájemně do party a guild.
Ale když už k tomuhle kroku přistoupit, taky by se hodilo ho nějak domyslet. Například, že pokud bude více jak 50% hráčů v partě Hordy, bude celá parta unfriendly vůdči Alianci a naopak, aby byl zachován balanc. Lidé se následně budou rozhodovat spíš o tom, za jakou RASU hrají rádi a nebude je tlačit omezení frakce - to samotné už je určitě povzbuzující fakt. A možná by i časem mohlo dojít ke stabilizaci původních frakcí.
Když už se do něčeho pustit, tak to domyslet, ať to za něco stojí a má to úroveň. Třeba to zase naláká nějaké hráče zpět a motivuje je to zůstat, díky lepší dostupnosti k přátelům, rozuteklým všude možně. A usnadní to práci GMkám a GMteamu obecně, z hlediska dohledu na obě strany barikády. Ale třeba taky ne. Osobně si myslím, že zde už moc možností nezbývá, tak to prosímvás neprospěte.
Možno si niektorí ešte pamätajú na situáciu na EQ z pred pár rokov. Vyzeralo to tak isto ako to dnes vyzerá na AN. Ako býva trendom, tiež tam bolo 2x toľko hordy ako ali. Populácia sa dlho držala na cca 300 v špičke, kým nezačala klesať tak, že za mesiac bol v špičke online len Dkfifi s jeho altami. Logujem na AN raz do mesiaca pozreť a vždy jak lognem na ali, mám pocit že im tam zrušili chanel world. Vravím to preto, aby ste vedeli že spojenie frakcií je fakt jediné riešenie. Bez súťaže medzi guildami a world raidami pre nové 85 ky, ktoré neinvne žiadna guilda sa server dlho neudrží.
Pri prípadnom spojení by sa malo zamerať na PVE (kdežto PVP je v cajku vďaka crossfaction). Neviem pokiaľ siahajú schopnosti deva, ale tým, že by sa umožnilo invovať do grupy hordu spolu s ali a keby boli friendly len v instancii (pre zachovanie world PVP, nájazdov na kingov...), by sa vyriešil asi najzávažnejší problém na serveri. Samozrejme zrušiť stackovanie BL/Hera atď.
kedy už pochopíte že to lepšie nebude ? :D človek si napíše po 3/4 roku o UB a človek ktorý nepatrí do GMT stále rozhoduje o tom lebo on dal ban...určite je na všetkých rovnaký meter ako sa tu niekedy stýmto vystatovalo nemenované GM :D..mali by ste to tu zabaliť
Wow errory už riešim, taktiež, spojenie frakcíí je celkom dosť veľká zmena podľa mňa ale možno by to pomohlo celkom dosť.
tak tie frakcie urobte kym tu je aspon par ludi... lebo to vase rozhodovanie a premyslanie trva vzdy dlho a konate ked je uz neskoro a dopadne to ako vzdy(nahovno). ;) :usmev2:
Spojení frakcí je divný (vlastně to odporuje základu Wowka, Aliance vs. Horda), ale svym způsobem zajímavý a jsem zvědavej jak to bude vypadat (vlastně nevim jestli to chci vidět). Pokud se to povede, tak třeba kvůli Anathemě i knížky přepíšou. :usmev2: :usmev2: