prosimte...
nejdriv se nauc jak ten encounter ma fungovat...Cervena NEMA mizet a ma jit zpomalit POUZE abominackou coz funguje
oozy jdou jak maji...jediny co muze byt bug je to ze obcas nehodi tear gas jak rikas
Printable View
prosimte...
nejdriv se nauc jak ten encounter ma fungovat...Cervena NEMA mizet a ma jit zpomalit POUZE abominackou coz funguje
oozy jdou jak maji...jediny co muze byt bug je to ze obcas nehodi tear gas jak rikas
ešte viac mu zamotaj hlavu nech nevje čo má robiť ... jeden hovorí že chce to a druhý to cg vám
Pardon, kouknul jsem na net a nemá mizet, ale má přeskočit na jinej target, nějak se mi to pomíchalo, tak mne hned nekamenujte
Pouze teoreticky a pouze na 25hc!V ostatnich modech je to sice mozne taky,ale na druhou stranu by to bylo kinda lame vubec ji takovou sanci dat:)
Nicmene k tomu co me sem privedlo....
Dneska si slozim icc 10n,vezmu 6 lidi z guildy a jednoho neequipnuteho,vlastni classy neznaleho a cerstve koupeneho alta.
Pokud se nam v te sestave povede sundat LK do hodinky a 20 minut,zamysli se pak prosim nekdo nad vhodnosti preQ do ICC?
a čo takto znížiť buff v ICC? Nech sa chlapci nenudia :D
snizenim bufu nedocili niceho...krom toho ze RE prestane s altrunem davat LK, ostatni guildy ho prestanou davat uplne a ti kteri se marne snazi o progres se na to vykaslou...tohle je challenge jen pro ostry hochy a tech na AN beha uz málo blacku...
Anathema neni FUN! Jak rad a casto se smeju tehle ohrane vete... nevadi... sam,ozrejme transmog na wotlku se vubec neda pocitat do funu...
Jsem stejne zvedavej co tenhle topic vyresi... jestli bych se vubec jeste nekdy dokazal lognout na dyl jak 5 minut a pak to nevypnout diky tomu ze nemam co delat ;)
/Ancabl... haters gonna hate